Sexseznamka a manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
30.11.17 13:44
@Klopotkova píše:
Tak jsem se tam chtěla taky z legrace zaregistrovat, učinila jsem pár kroků a chtěli po mně telefonní číslo, že si moji registraci budou ověřovat, že mi zavolají, což se mi nezdá a nechci udávat svůj kontakt, tak jsem to zrušila, ale zahlédla jsem tam spoustu krásných koček, všechny jak modelky a to se mi nějak nezdá, to jsou nejspíš ty stejné stránky, které znám už tolik let.

to víš, dneska chce mít Babiš všechny lehké děvy pod kontrolou. Prostě to daňový přiznání z pichu zaplatit musíš. To ještě dostaneš v březnu EET a tiskárnu na účtenku. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30165
30.11.17 13:48

Další pitomec, co všechno posral, a ještě kvůli sex seznamce. To je teda gól.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.11.17 13:48
@Anonymní píše:
sexkontakty.cz to je ta stránka. Řešit dál, ted se s nim nějakou dobu chci potkávat co nejméně. než si ujasním co a jak bude.Chci být v klidu a jak se znám taky bych po něm hned vystartovala jak by přijel.

ono, pokud s ním budeš chtít zůstat, tak to stejně budeš muset překousnout - on bude zapírat, mlžit, lhát, klasika… :think: že to bylo jen tak ze zvědavosti je jasná lež, když si hledá ženský z okolí a za okolí práce, navíc je jasně oslovoval s nabídkou sexu - další lež byla s fb??? tam taky někomu vypisuje a balí ho??? a tobě o tom lhal???
na mě by tohle bylo moc - já bych to utnula, bohužel…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.17 13:50

@Klopotkova Tak zrovna té,,naší" :lol: co psal tak to žadna modelka zrovna neí podle fotky. Takhle vyvalit na gauč se dokážu taky :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
30.11.17 13:50
@Klopotkova píše: … a ne jak Saudek, ten zahýbat může jak je libo, ale jeho žena ne, protože k jeho dámě se takové chování nehodí, jeho dáma(tak svoji ženu nazývá) je žena na úrovni a takové věci by právě byly pod její úroveň :jazyk:

Saudek je exot. :dance: :dance: Ale i exot si najde polovičku, která mu to žere. A když jsou oba spokojení, tak je to asi pro ně v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
6439
30.11.17 13:52
@Anonymní píše:
@Klopotkova Tak zrovna té,,naší" :lol: co psal tak to žadna modelka zrovna neí podle fotky. Takhle vyvalit na gauč se dokážu taky :lol:

ukááááž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.11.17 13:56
@Kobliha51 píše:
Saudek je exot. :dance: :dance: Ale i exot si najde polovičku, která mu to žere. A když jsou oba spokojení, tak je to asi pro ně v pořádku.

No ta jeho manželka Pavla, též jsem s ní četla rozhovor se kvůli němu něco nabrečela, po materiální stránce je asi spokojená, ale jinak, no buď si zvykla nebo ne, s tím se nic jiného dělat asi nedá.

• Citovat
  • Upravit
18304
30.11.17 14:00
@Cosmopol píše:
Ja uz to tady psal nekolikrat: tech scenaru a meziscenaru je vzdycky nekolik.

Jedna moznost je treba ta, ze si manzelka uziva sexu i mimo manzelstvi, ale je natolik inteligentni, ze ja nemam o nicem ani paru. Pak pred ni smekam kloubouk: ja nase manzelstvi vnimam jako stastne, a pokud to ona dokaze ukocirovat tak, ze ja o nicem nevim, ona si uzije a jeste jsme oba spokojeni, pak si zaslouzi metal.

Pokud bych se to dozvedel, pak prijde na to, co je za tim. Jde u ni jen o sex? Anebo ma paralelni vztah? Jak si to predstavuje do budoucnosti? Tam je tech variant spoustu. S nekolika z nich bych se dokazal docela dobre szit: otevreny vztah, popripade spolecne sexualni aktivity ve vice lidech…

S nekolika jinymi variantami bych se szival hure: napr. jeji paralelni dlouhodoby vztah, kde by v tom bylo hodne citu z jeji strany a hrozilo by to rozpadem rodiny.

No tak to bych řekla, že je poměrně fér přístup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
30.11.17 14:03

No, pro mně by ještě v tomto bylo zásadní, jestli s nějakou nakonec něco měl nebo zatím jen zkoumal příležitosti. Pokud by k ničemu nedošlo, možná bych mu šanci dala.
Jak ale zjistit, jestli nekecá, že nic nebylo. V tom případě bych ho prubla jak psaly holky výše. Pod cizím profilem bych ho zkontaktovala na seznamce za jasným účelem-sex. Pokud by se chytil, letěl by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.11.17 14:05
@ivunak píše:
No, pro mně by ještě v tomto bylo zásadní, jestli s nějakou nakonec něco měl nebo zatím jen zkoumal příležitosti. Pokud by k ničemu nedošlo, možná bych mu šanci dala.
Jak ale zjistit, jestli nekecá, že nic nebylo. V tom případě bych ho prubla jak psaly holky výše. Pod cizím profilem bych ho zkontaktovala na seznamce za jasným účelem-sex. Pokud by se chytil, letěl by.

Vám to fakt nepřijde dětinské a ubohé se zaregistrovat pod cizím profilem? Jsem tady jediná, které to přijde úplně mimo?

Zda už š. kal nebo ne, to je tak zásadní? On stejně bude mlžit, mě by spíš zajímalo, zda mu chybí nějaké sexuální praktiky, které nedělám nebo co mu chybí, zda jé zkrátka „jen“ děv. kař a potřebuje k životu víc zásunů s jinými ženami, tak bych mu navrhla otevřené manželství nebo návštěvu swingers clubu.

Pokud jinak nestojí za ho.no, tak bych se nerozváděla a zařídila se dle sebe.

Příspěvek upraven 30.11.17 v 14:08

• Citovat
  • Upravit
1972
30.11.17 14:08
@Klopotkova píše:
Vám to fakt nepřijde dětinské a ubohé se zaregistrovat pod cizím profilem? Jsem tady jediná, které to přijde úplně mimo?

Ne, nepřijde. Proč jako? Jak to jinak zjistíš? Pokud křivě přísahá i na děti, tak co si o něm myslet? Pokud chci něco zjistit, tak pátrám dostupnými prostředky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
30.11.17 14:17
@ivunak píše:
Ne, nepřijde. Proč jako? Jak to jinak zjistíš? Pokud křivě přísahá i na děti, tak co si o něm myslet? Pokud chci něco zjistit, tak pátrám dostupnými prostředky.
…tak tehle vete se smeju uplne nejvic. Hlavne jde o to to ZJISTIT! :mrgreen:

Ona ti Klopotkova mozna prave asi chce naznacit, ze zjistovat to je ta nejvetsi hloupost. A ze to vubec neni dulezity. Na 99% ji stejne neverny byl (stejne jako dalsich 99% zenatych muzu). Zjistovat to neni moc treba. B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30165
30.11.17 14:17
@Klopotkova píše:
Vám to fakt nepřijde dětinské a ubohé se zaregistrovat pod cizím profilem? Jsem tady jediná, které to přijde úplně mimo?

Zda už š. kal nebo ne, to je tak zásadní? On stejně bude mlžit, mě by spíš zajímalo, zda mu chybí nějaké sexuální praktiky, které nedělám nebo co mu chybí, zda jé zkrátka „jen“ děv. kař a potřebuje k životu víc zásunů s jinými ženami, tak bych mu navrhla otevřené manželství nebo návštěvu swingers clubu.

Pokud jinak nestojí za ho.no, tak bych se nerozváděla a zařídila se dle sebe.

Příspěvek upraven 30.11.17 v 14:08

Tak chlap použil zákeřné a zakázané prostředky, jako je minimálně nevěra ve stádiu pokusu. Takže je v pořádku užít stejné prostředky. K většímu objasnění situace. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30165
30.11.17 14:24
@Cosmopol píše: …tak tehle vete se smeju uplne nejvic. Hlavne jde o to to ZJISTIT! :mrgreen:Ona ti Klopotkova mozna prave asi chce naznacit, ze zjistovat to je ta nejvetsi hloupost.A ze to vubec neni dulezity. Na 99% ji stejne neverny byl (stejne jako dalsich 99% zenatych muzu). Zjistovat to neni moc treba. B

To nech na zvážení každého člověka, jestli to je, nebo není důležité. Pro většinu lidí to prostě důležité je, a podvádění od jejich partnera je tedy jednosměrnou výpovědí vztahu. S jasným koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.11.17 14:26
@Honza 12 píše:
Tak chlap použil zákeřné a zakázané prostředky, jako je minimálně nevěra ve stádiu pokusu. Takže je v pořádku užít stejné prostředky. K většímu objasnění situace. :mrgreen:

To je blábol na entou. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí