Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Takže anální sex je přerušovaná soulož? ![]()
@Kolemjdoucí6996 píše: Více
Nikoliv. Anální sex není přerušovaná soulož, ale hlavně má tu výhodu, že se z něj může narodit leda ho…
@Justin Case píše: Více
Spíše lenoch
Ale jo celkem souhlasím
Tak to už je zase moc..musíte se přece sladit, není to jen o tobě
@Venetia píše: Více
Nedávno jsem viděl nějaký dokument o orgasmu. A v podstatě je tam vysvětleno, proč muž po dosažení orgasmu nemůže jít znovu hned na další kolo. Je to dané tím, že evolučně to vždy oddřou chlapi a jejich pulz se dost často přibližuje maximálnímu zdravému pulzu. Proto kdyby mohl hned znovu, ušukal by se k smrti.
Když je odpovědnost na chlapovi
Já mám děti z takové antikoncepce ![]()
Ne…do zadku někoho těžko oplodnis
Nech byt pro me super poloha a chlap to taky miloval, takhle po ranu..kdy je to rychlejsi..a pak spermie v puse. Dlouhou dobu to bylo prvni teple, co jsem mela po ranu v puse a zaludku a fakt mel po ranu clovek lepsi naladu
i kdyz jsme takhle jeli treba od 6h a na 7h uz v praci..
Jj. Preejakulační tekutina může obsahovat spermie, proto je přerušovaná soulož nebezpečná. Jde o to, že spermie mohou pocházet například z předchozí ejakulace, protože jisté množství ejakulátu po orgasmu zůstává nějakou dobu v trubici. Ale je to chlap od chlapa, někdo to může provozovat celý život a ženská nepřijde do jiného stavu, někdo zkusí přerušovanou soulož jednou a partnerka je v tom… ![]()
@Venetia píše: Více
To ale musí člověk dosáhnout. Nebo se ženská otočit, tak, že to už vlastně nejsou lžičky. ![]()
Pokud je chlap těžký, jako já, může se o ženskou i bát, že jí ublíží, když je pod ním. Nenapadlo to někoho? ![]()
@M_Vladim píše: Více
lzicky jsou přece z boku…idelani ranní poloha