Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem nad ním nahnutá a opřená o ruce. Rozhodně na něm nehopsám vzpřímeně jak v sedle
A v poloze na koníka se na penis nasedne snadno, pokud je teda ten penis tvrdý. Jinak asi nastrkat druhým koncem vařečky ![]()
Kdyz se o nej chvili budes otirat, ono to tam zajede..nebo fakt rukou, na tom nic neni..
Normálně rukou ne?
taky nejezdím nahoře vzpřímeně, bych zachvili odpadla…jsem opřená o ruce nad ním.
a ve snažení se střídáme, aby ani jeden sebou zachvili nesekl ![]()
@Anonymní píše:
Je to pro mě docela choulostivé a děsně se stydím, ale když jdu na partnera tak nevím jak si ho tam strčit, absolutně mi to nejde i když jsem vlhká. Na pátý pokus se vždycky vymluvím na cokoliv, takže ihned změníme polohu.
Vím, že jemu se tato poloha libi..
jsem baculata a Ani nevím jak se jakoby udržet..
Hele, uchyle, diskuzi o tehle poloze zakladas kazdej tyden, misto plkani vyraz mezi lidi a zacni to provozovat ![]()
Tak ať si ho tam strčí sám, stačí se dobře nasponovat a nechat si ho tam zavést jeho rukou. Chce to praxi, neboj. ![]()
Pomoc si rukou, tak snad víš, kde máš otvor
.
Já jsem v předklonu a na rukou. Manžel mě rád drží za půlky ![]()
Ale klidně si i sednu vzpřímeně, ale on mě unese a nevadí mu to. My jsme ale všeobecně akrobati, hlavně já. Jako dítě jsem dělala gymnastiku, babička pořád frflala, k čemu mi to bude… No k tomuhle, že jsem i v 41 letech ohebná. ![]()
@alisekR píše:
Pomoc si rukou, tak snad víš, kde máš otvor.
Já jsem v předklonu a na rukou. Manžel mě rád drží za půlky
Ale klidně si i sednu vzpřímeně, ale on mě unese a nevadí mu to. My jsme ale všeobecně akrobati, hlavně já. Jako dítě jsem dělala gymnastiku, babička pořád frflala, k čemu mi to bude… No k tomuhle, že jsem i v 41 letech ohebná.
Kdyby babička věděla ![]()
Manželka je taky baculatá a jde to
se neboj, nestresuj a zkus to pomaličku, partner počká.
Dobry vecer, jsem smutna pritele to semnou asi prestava bavit…, mela jsem malo partneru, ani pocet na jedne ruce to nepresahlo a vzdycky jsem se stydela jit nahoru apod..ted mam noveho pritele par mesicu a vsimam si, ze se mu i zhorsila erekce apod asi to bude tim, ze vicemene jedeme porad klasiku (on nahore) a ja nevim jak dal. Ze zadu ho to nebere a ja se bojim jit na nej oba mame nejakou nadvahu, ja teda vetsi a celkove i kdyz jsme blbli, tak mam problem kdyz si na nej sednu, tak se koleny nedotykam treba podlahy. ( kdyz by lezel na podlaze a ja si sedla obkrocmo)..ja proste nevim co delat aby to bylo zajimave i pro nej..a ta nadvaha je velkej minus a potrva to nez to sundam…jedna se treba o 25kg…Od neho se neni co priucit jelikoz ma zkusenosti jeste mene…Snazim se alespon byt aktivní v hlazení, uspokojeni usty apod..ale i to je stále dokolečka… ja nevim cim ho prekvapit, nebo co mam udelat jinak..:( Do toho sponntane to moc taky nejde s predeslyma partnerama jsem mohla jist prasky, ze zdrav. duvodu uz nemohu, takze vecne resime nasazovani ochrany, coz je taky nic moc. To mi taky rikal, ze by chtel nekdy bez..tak kvuli tomu sleduju ovulaci abych mu to nekdy prerusovane treba splnila…telisko nechci a prasky nemuzu…
Asi mi na to neni ani co rict, ale aspon sem se vypsala…prosim anonym jinak smazat! Dekuji.
A co dělá on, aby vám to klapalo? Řešíš jen svůj přístup jako kdybys jen ty dělala něco nedostatečně, uvědomuješ si to? Jste v té posteli oba, musí se i on snažit. Ideálně si o tom promluvit, co komu vyhovuje a naopak.
Fuj…ženská nahoře…fuj…submisivní chlap ![]()
No omlouvám se, ale nakládat má pan a ne paní.
@Justin Case píše: Více
ty budes asi odbornik, to se hned pozna ![]()
@Fukitol píše: Více
Já jsem nakladač. A hlavně silné dominantní. Aby na mě s úsměvem rajtovala ženská jak na býků na pouti tak to mě fakt neláká…tempo, sílu i hloubku určují já
Je to pro mě docela choulostivé a děsně se stydím, ale když jdu na partnera tak nevím jak si ho tam strčit, absolutně mi to nejde i když jsem vlhká. Na pátý pokus se vždycky vymluvím na cokoliv, takže ihned změníme polohu.
Vím, že jemu se tato poloha libi..
jsem baculata a Ani nevím jak se jakoby udržet..