Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

130
29.11.10 15:32

Seznámení

Ahojky snažilky, budoucí maminy a maminky,
mám doma malého 4 měsíčního cipíska a touto cestou hledám kamarádku/y na společné procházky s kočárkem, na hříště, na kafčo a klábosení…jelikož jsem původem ze severu Čech a do Písku se teď před Vánoci stěhujeme…tak nikoho neznám…A budu ráda, když někoho poznám…

Síma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1745
30.11.10 10:37

Ahojky Simi, já nejsem přímo z Písku, ale taky jsem tu přistěhovalec, jen už tu bydlíme 4 roky a teprve teď nějak trochu poznáváme místní lidi, protože máme dvojčata 27m a moc jsem se z baráku doteď nehnula :mrgreen: . Písek je ale moc hezké město, tam se ti bude určitě líbit :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.12.10 08:40

ahoj holky tak já jsem z Písku,vlastně 10 km za Pískem,čekáme dvojčátka a termín máme 25.3.2011..
tak bych se k vám přidala do diskuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 08:43

22 - to je krásný, dvojčátka…ale na jednu stranu, nezávidim Ti ten záhul potom :think: A už víš pohlaví? My máme 4 měsíčního klučinu, loupežník každým coulem a veselá kopa…samá radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 08:46

ladybird nu mě se tam líbilo už když jsem tam jezdívali do porodnice…Moc pěkný náměstí a obchodní centra…to je asi jediný, co z Písku zatím znám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.12.10 08:49

no máme jistého chlapečka a druhé mimi nám nechtělo nic ukázat,ale doktorka říkala asi také kluk,ale tak na 60% tak ještě to může být holčička :lol:
V Písku máj uplně komplet předělanou porodnici,mají to tam nové,čisté a pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 09:04

22 a Ty bys chtěla co? …nejspíš je to asi jedno viď, hlavně ať je vše v pořádku a zdraví na předním místě, ne? I Když, pokud je to jediné, co budete i do budoucna mít, přála bych Ti páreček! :palec:

Co se týče porodnice, rodila jsem tam v červenci a holka, můžu Ti říct, nádhera!!! 1*…úžasný pokoje o personálu ani nemluvě…opravdu jsem byla nadšená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.12.10 09:09

já bych byla ráda kdyby vyšel páreček,ale co hlavně aby byly zdravé jak píšeš :-)
a měla si hned malého u sebe??? a rodila si císařem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 09:24

Tak si budeme přát, aby to vyšlo…ale i kdyby ne, nic se neděje, hlavně ať jste pak v pořádku a hlavně zdraví!
Tak, co se týče porodu…22.7. ve tři ráno mi odtekla voda, takže fofr do porodnice, jenže jsem byla málo otevřená, tak jen tableta a na lůžko, ale pořád jsem říkala, mě je super, bolesti nebyly a vysmátá…doslova. Ale ouva sedmá u snídaně. Začalo to po 6 minutách a trvalo to i po vyvolávačkách celý den, ale pořád nic. Tak Primář řekl, že pokud neporodim do 8h ráno (23.7.) tak půjde císařem…Nu byl to záhul po 6 min, ale malej se narodil 23.7. v 5:54 hod…ale na všechno hned zapomeneš, jen už jsem neměla tu sílu, ale personál byl úžasnej, jak na lůžkovém tak na sále!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 09:30

malýho mi přinesli 2,5 hod po porodu a měla jsem ho celý den. Na noc si ho potom odnesli, abych se taky vyspala, protože jsem byla od čtvrtka nevyspalá. A holčina, co byla semnou na pokoji po císaři, měla klučinu přibližně stejně po porodu jako já, celý den a pak si ho vzali, po císaři potřebuješ větší klid na zotavenou…ale další den už ho měla 24h. Hodně záleží na tom, jak se budeš cítit…Hodně se sprchuj!!! Fakt to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.12.10 10:26

ahoj
můžu se taky přidat ??
viděla jsem, že Simík jukla na profil, tak jsem zapátrala a našla vás tady :palec:
já jsem původně z Písku, ale 10 let jsem tu nebydlela a teď jsem opět zpátky, teda né přímo, ale 6 km od :-D
budu ráda, když pokecáme, nějak se mi oddálily a rozutekly všichni kamarádi, jak jsem tu nebydlela :think:
22 tak přeju ten páreček :palec: mě to nějak nevyšlo a mám dva raubíře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 10:37

šóšannáh ahojky, myslím, že jsem posílala i pozvánku :wink: … já jsem narozená od Prachatic, původem z Mostu a teď ze mě bude Písečanda :-D …stěhujeme se teď o víkendu, to bude něco v tomhle :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.12.10 11:27

jé to nezávidím :roll: hlavně nezmrzněte :-D my jme se stěhovali předloni 23.12. :pankac: a kam se stěhujete, přímo do Písku ? já dřív bydlela na Hradišti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 11:48

šóšannáh jééé, nu tak to bych se na to z vysoka…nebo že by to bylo účelově přímo k Vánocům? :-) Jj, stěhujeme se přímo do Písku, manžel tomu říká Kolárka (Kollarova ul.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.12.10 11:58

na kolárce bydlí naši příbuzní :-) je to hned na kraji Písku,máš tam vedle hned krám,ale mají tam fakt drahu,pak je tam veterina tam chodím se psem a parčík pro děti a kousek od tut je i škola,masna,a do města to není zas tak daleko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny