Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
1.10.11 23:20

ahojky :) my jsme ze strakonic a hledáme někoho na pokec aspoň takhle přes internet třeba k odpolední kávičce :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.10.11 08:21

Ahojky Markyt , vítám Tě…tedy ty jsi ale pařmenka…to já už měla dávno půlnoc…ten náš rampelníček mě dneska vytáhl z postele ve 3 hod a nedal si říct, chtěl si hrát :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.10.11 10:46

:) já dám malou spát v 8 večer, pak se na pc vystřídá půlka rodiny a já se sem dostávám většinou až takhle pozdě :) naštěstí mě nechala terezka spát celou noc a do rána si to lenošila téměř do čtvrt na deset tak jsem toho taky využila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.10.11 09:48

Milé písecké maminky,

v prosinci se chystáme přestěhovat do Písku - stěhujeme se z Prahy pryč kvůli děťátku, které čekáme v březnu. Ráda bych se seznámila s dalšími maminkami a zatím jsem našla MC Kvítek. Znáte ještě nějaká jiná místa, kam chodí maminky s dětmi? Je tu nějaká jiná budoucí maminka?

Díky za rady a někdy brzy nashledanou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
8.10.11 12:30

ahoj ahoj
Grispeldo vítám tě mezi budoucí Písečandy a přeju klidné stěhování :wink: MC je v tu jen jeden a já osobně jsem spokojená, chodíme tam docela často, zvlášť teď, až bude sychravo. Jinak jsou tu ještě dvě herny, ale asi pro větší dítka. To vše zjistíš při procházkách s miminkem :wink: my chodíme i plavat s prckem od půl roku, ale jsou tu i jiné aktivity už od mimíska, angličtina(Helen Doron), Yamaha, nějaký to cvíčo. To víš nebude to jako v Praze, ale myslím, že je to postačující :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.10.11 07:53

Markyt ..tak to Ti tiše závidim…od 23hod Domča kňoural…tak jsem mu zpívala…pak vyměnila pročůranou plínku a co čert nechtěl…od 0:30 hod řádil až do 4 hod :-( …mám pocit, že to začíná být čím dál horší a nevim si rady, co s tím dělat :-(

grispelda ..vítej, my jsme taky přistěhovalci a bydlíme tu necelý rok a jak píše šóša sice to není jako Praha, ale je to tu hezký, obzvláště v létě a na zimu, se tu těch center i od nejmenších najde víc. šóšo objevila jsem toto http://www.studiosmajlik.cz/info …září jsme prošvihli a mají i plno, ale pro velký zájem uvažují otevřít další kurz od listopadu (12-24 měsíců) …info teprve dostanu…tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
9.10.11 10:08

Díky za uvítání! Po Praze se nám stýskat nebude, ani jeden z nás není rodilý Pražan, byli jsme tam na studia. Manžel je Jihočech a já z Valašska. Těšíme se do Písku moc, právě že je to tam hezké, pro rodinu určitě lepší prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
11.10.11 08:22

Simí já o Smajlíku vím, akorát jsme to také nestihli, takže to je super info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.10.11 18:11

ahoj holky,jsem už rok v Písku u přítele ale pocházím z Milevska.Bohužel mimi ještě nemám.ve 20 jsem měla mimoděložní při kterém mi odstranili pravý vejcovod a ted jsem měsíc po revizi-samovolný potrat v 6.tt…snad se taky brzy dočkám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.10.11 06:58

Šóšo nu tak tam pak můžem chodit společně…a do Kvítku už bych taky měla zajít, to je fakt…ještě tam chodíte v ty čtvrtky? …mimo jiné…

Grispeldo tedy stěhovat se zrovna před vánoci to bude něco, ale zas oslavíte Nový rok v novém :palec: a pak se ani nenaděješ a budeš maminka!

Ditulesko tak to je mi staršně líto, ale pravidlem je, že na to vůbec nemysli a určitě se zadaří. Podobnou zkušenost mám taky…ve 12tt jsem přišla o dvojčátka a teď máme doma 15 měsíčního loupežníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
12.10.11 08:25

Simí teď chodíme v pondělí, ale chci chodit i čtvrtky, Ada je tam děsně spokojenej :palec: určitě přiď :mrgreen:
Ditul taky mě to mrzí, já měla zamlklé těhu v 9 tt a revizi, pak přišla jedna ms a další už ne a teď mi to tu sedí na klíně :wink: tak přeju hodně štěstí? ať se brzy zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
12.10.11 20:43

holky děkuju…je to těžký ale včera se na mě přítel vrhnul,jesli bude mít takové chvilky pořád tak budu těhotná snad za chvíli :D předevčírem jsem ho našla jak sedí nad fotkou z UZ-ani jsem nevěděla že jí má schovanou,a brečí,povídal si s tou fotečkou a plakal,říkal že doufá že z toho maličkého co se neudrželo je nahoře někde andělíček co se o naše snad brzké miminko bude starat.Brečela jsem jako želva…Je fakt že jsme se předtím snažili jen 2 měíce s tím že to bude trvat déle,těhotenství nás zaskočilo ale strašně sme se těšili.
Mám první MS po revizi za sebou tak doufám že druhá už nestačí přijít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.10.11 21:57

my teď taky ponocujeme ale i tak se nedostanu do postele sřív jak o půlnoci za chvilku z toho asi sebou švihnu o zem :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
21.10.11 20:15

ditulesko uvidíte, že se oba ani nenadějete…a budete čekat vytouženýho andílka

Jinak šošo …tohle mi právě přišlo a ne jen pro Tebe :-D

Nové cvičení pro Caparty by mělo začít 3.listopadu, veškeré podrobnosti najdete na našich stránkách
http://www.studiosmajlik.cz/.
Doufám, že kurz naplní a budeme moct začít. Zatím mám předběžně 3 zájemkyň a byla bych ráda, kdyby
nás bylo alespoň pět. Myslím, že nějací cvičenci :-) se ještě ozvou. A kdyby jste měla ještě nějaké stejně nadšené kamarádky bylo by to super.
Mějte se zatím hezky, budu se těšit na cvičenou…
Lucka Z.
SMAJLÍK:-)
Budovcova 105

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
31.10.11 20:55

holky..našla jsem ducha na testu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit