Seznámení
- Otevřená skupina
Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ahojky
my jsme ze strakonic a hledáme někoho na pokec aspoň takhle přes internet třeba k odpolední kávičce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky Markyt , vítám Tě…tedy ty jsi ale pařmenka…to já už měla dávno půlnoc…ten náš rampelníček mě dneska vytáhl z postele ve 3 hod a nedal si říct, chtěl si hrát
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dám malou spát v 8 večer, pak se na pc vystřídá půlka rodiny a já se sem dostávám většinou až takhle pozdě
naštěstí mě nechala terezka spát celou noc a do rána si to lenošila téměř do čtvrt na deset tak jsem toho taky využila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Milé písecké maminky,
v prosinci se chystáme přestěhovat do Písku - stěhujeme se z Prahy pryč kvůli děťátku, které čekáme v březnu. Ráda bych se seznámila s dalšími maminkami a zatím jsem našla MC Kvítek. Znáte ještě nějaká jiná místa, kam chodí maminky s dětmi? Je tu nějaká jiná budoucí maminka?
Díky za rady a někdy brzy nashledanou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj ahoj
Grispeldo vítám tě mezi budoucí Písečandy a přeju klidné stěhování
MC je v tu jen jeden a já osobně jsem spokojená, chodíme tam docela často, zvlášť teď, až bude sychravo. Jinak jsou tu ještě dvě herny, ale asi pro větší dítka. To vše zjistíš při procházkách s miminkem
my chodíme i plavat s prckem od půl roku, ale jsou tu i jiné aktivity už od mimíska, angličtina(Helen Doron), Yamaha, nějaký to cvíčo. To víš nebude to jako v Praze, ale myslím, že je to postačující ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markyt ..tak to Ti tiše závidim…od 23hod Domča kňoural…tak jsem mu zpívala…pak vyměnila pročůranou plínku a co čert nechtěl…od 0:30 hod řádil až do 4 hod
…mám pocit, že to začíná být čím dál horší a nevim si rady, co s tím dělat ![]()
grispelda ..vítej, my jsme taky přistěhovalci a bydlíme tu necelý rok a jak píše šóša sice to není jako Praha, ale je to tu hezký, obzvláště v létě a na zimu, se tu těch center i od nejmenších najde víc. šóšo objevila jsem toto http://www.studiosmajlik.cz/info …září jsme prošvihli a mají i plno, ale pro velký zájem uvažují otevřít další kurz od listopadu (12-24 měsíců) …info teprve dostanu…tak uvidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za uvítání! Po Praze se nám stýskat nebude, ani jeden z nás není rodilý Pražan, byli jsme tam na studia. Manžel je Jihočech a já z Valašska. Těšíme se do Písku moc, právě že je to tam hezké, pro rodinu určitě lepší prostředí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Simí já o Smajlíku vím, akorát jsme to také nestihli, takže to je super info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,jsem už rok v Písku u přítele ale pocházím z Milevska.Bohužel mimi ještě nemám.ve 20 jsem měla mimoděložní při kterém mi odstranili pravý vejcovod a ted jsem měsíc po revizi-samovolný potrat v 6.tt…snad se taky brzy dočkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šóšo nu tak tam pak můžem chodit společně…a do Kvítku už bych taky měla zajít, to je fakt…ještě tam chodíte v ty čtvrtky? …mimo jiné…
Grispeldo tedy stěhovat se zrovna před vánoci to bude něco, ale zas oslavíte Nový rok v novém
a pak se ani nenaděješ a budeš maminka!
Ditulesko tak to je mi staršně líto, ale pravidlem je, že na to vůbec nemysli a určitě se zadaří. Podobnou zkušenost mám taky…ve 12tt jsem přišla o dvojčátka a teď máme doma 15 měsíčního loupežníka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Simí teď chodíme v pondělí, ale chci chodit i čtvrtky, Ada je tam děsně spokojenej
určitě přiď ![]()
Ditul taky mě to mrzí, já měla zamlklé těhu v 9 tt a revizi, pak přišla jedna ms a další už ne a teď mi to tu sedí na klíně
tak přeju hodně štěstí? ať se brzy zadaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky děkuju…je to těžký ale včera se na mě přítel vrhnul,jesli bude mít takové chvilky pořád tak budu těhotná snad za chvíli
předevčírem jsem ho našla jak sedí nad fotkou z UZ-ani jsem nevěděla že jí má schovanou,a brečí,povídal si s tou fotečkou a plakal,říkal že doufá že z toho maličkého co se neudrželo je nahoře někde andělíček co se o naše snad brzké miminko bude starat.Brečela jsem jako želva…Je fakt že jsme se předtím snažili jen 2 měíce s tím že to bude trvat déle,těhotenství nás zaskočilo ale strašně sme se těšili.
Mám první MS po revizi za sebou tak doufám že druhá už nestačí přijít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my teď taky ponocujeme ale i tak se nedostanu do postele sřív jak o půlnoci za chvilku z toho asi sebou švihnu o zem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ditulesko uvidíte, že se oba ani nenadějete…a budete čekat vytouženýho andílka
Jinak šošo …tohle mi právě přišlo a ne jen pro Tebe ![]()
Nové cvičení pro Caparty by mělo začít 3.listopadu, veškeré podrobnosti najdete na našich stránkách
http://www.studiosmajlik.cz/.
Doufám, že kurz naplní a budeme moct začít. Zatím mám předběžně 3 zájemkyň a byla bych ráda, kdyby
nás bylo alespoň pět. Myslím, že nějací cvičenci
se ještě ozvou. A kdyby jste měla ještě nějaké stejně nadšené kamarádky bylo by to super.
Mějte se zatím hezky, budu se těšit na cvičenou…
Lucka Z.
SMAJLÍK:-)
Budovcova 105
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Hanča1234 , 2.5.26 08:30
- Adfsa , 3.3.26 23:15
- Majdalena888 , 16.12.25 13:04
- Anitram713 , 5.12.25 09:06
- Prdlamama , 23.10.24 14:20
- Gabriel60 , 5.5.24 03:11
- větvička1 , 24.1.24 00:04
- Pejskarkaa , 15.11.23 21:26
- tanulkas , 24.6.23 00:04
- Drdla , 21.5.21 10:45
- UštvanáMatka67 , 30.8.20 08:59
- LucinkaLuca , 21.8.20 16:40
- vvendik , 4.8.20 16:04
- ViolaGrunge , 8.5.20 21:31
- ahink , 7.2.20 23:48
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotná v MŠ – odejít na rizikové, nebo...
- 26.5.26 21:55
- Anonymní
- 5
Jarní cibulka při kojení?
- 26.5.26 22:01
- JancaS84
- 4
Dotaz na “zahradnice”
- 26.5.26 22:49
- AndrejkaN91
- 10
Potřeba sexu, ale bez nevěry. Co mám dělat?
- 26.5.26 21:57
- andiedvorakova
- 26
Zara parfémy: Na jaké pobočce v Praze jsou?
- 26.5.26 22:06
- Aneeek
- 5
Zaujala jsem ho?
- 26.5.26 22:05
- Anonymní
- 41
Chronicka pankreatitida
- 26.5.26 22:15
- Bahha
- 16
Může mít dítě ve školce opalovací krém?
- 26.5.26 21:56
- Ladi27
- 16
UPOL psychologie – přijímačky 2026
- 26.5.26 18:20
- obloha241
- 5
Pečovatelka, sanitář (budoucí zaměstnání)...
- 26.5.26 22:55
- Masina
- 21
Nové příspěvky
Nemáme rádi léto
- 26.5.26 23:19
- adresa
- 9339
Milenky sem nová diskuze
- 26.5.26 23:19
- Lorre
- 107864
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 26.5.26 23:16
- jege
- 930
Chirurgická extrakce horního zubu a...
- 26.5.26 23:15
- Evkad
- 11
Kaz pod bílou plombou - lze reklamovat...
- 26.5.26 23:02
- Amassakoul
- 31
Přítel poslal mé nahé fotky kamarádovi
- 26.5.26 22:58
- Lucy75
- 165
Pečovatelka, sanitář (budoucí zaměstnání)...
- 26.5.26 22:55
- Masina
- 21
Existují citově založené ženy?
- 26.5.26 22:50
- Yasmen
- 37
Dotaz na “zahradnice”
- 26.5.26 22:49
- AndrejkaN91
- 10
Bolest zubu po čištění kanálku - endodoncie