Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
2.2.12 20:13

jo, na saunu se v těchle mrazech teda opravdu těším :-) a je fakt, že ta voda byla studenější než obvykle, už aby bylo tepleji, takhle nemůžem chodit na procházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.2.12 08:14

no a dneska je -20 8o tak jdu vymýšlet program, páč na procházku to nevypadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.2.12 08:17

Mám pozvanou návštěvu, aby nám to rychleji uteklo… _Je to šílené, když člověk nemůže ven :cert:
Jaký byl kvítek ve čt? Potkaly jste se? Bylo hodně lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.2.12 08:57

Makapi potkaly :palec: bylo nás tam asi 5, takže pohoda, asi se nikomu nechtělo do mrazu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.2.12 11:35

šóšo tak my to zkusíme třeba zase cca za 14dní, snad bude líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.2.12 12:00

Caccorko třeba zrovna neměl den :nevim: co doma bylo už to lepší ??? jo dej mu čas a když se na to budete cítit, tak doražte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.2.12 12:20

Copak, malýmu se v Kvítku nelíbilo? Když jsme tam byli prvně my, tak se mě držel kolem krku a nemohla jsem bez něj ani na záchod… Ale zase je fakt, že to zrovna bylo vánoční focení a Kvítek byl plnej k prasknutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.2.12 12:36

Marečkovi by se tam i líbilo, jenže se nesmí chodit s jídlem všude a to byl asi problém :nevim: jinak byl skvělej, lítal tam a prošmejdil vše i do cvičení se zapojoval :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.2.12 12:41

Tak to je šikula! :palec:
A jaké je to cvičení ve čt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.2.12 12:41

popravdě :think: nic moc :nevim: představuju si to trošku jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.2.12 13:22

Mně se líbí, jak vede Míša pondělní zpávánky, ale tam mě teď odrazuje ten pondělní nával. Tak přemýšlím, kdy se tam vypravíme teď s miminkem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.2.12 14:27

Míša to vede super :palec: já tam teď v pondělí nebyla, tak nevím :nevim: ono je to teď pokaždé jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
3.2.12 15:40

jj Marečkovi se líbilo, ale jak píše šóšo, že prostě nemohl pochodovat s jídlem. Měl i hlad, ale to jsem mu zase zatrhla to hraní :mrgreen:
JInak on v posledních dnech chce hodně nosit na rukou, lezou mu špičáky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
13.2.12 11:43

Dobrý den, milé písecké maminky,

já mám sice ještě na návštěvy do Kvítku čas (miminko se nám narodí až v březnu), ale těším se, že se potkáme třeba na procházce nebo v parku. My jsme se přistěhovali do Písku v prosinci a přímo před bytem máme park - bydlíme v ulici Sadová.

A není tady náhodou nějaká budoucí maminka, která také chodí na těhotenské cvičení do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
13.2.12 12:56

Ahoj Grisp :mavam: vítej do Písku ať se ti tu líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů