Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
21.6.12 17:23

@esteelauder no jasně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
21.6.12 17:25
@grispelda píše:
@esteelauder no jasně!

Tak paráda, tak už se těším na setkání i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.6.12 17:28

Tak jsem udělala hlasování o termínu zde

Taky bude záležet na tom, kdy nám @šóšannáh bude moct otevřít ten Kvítek :) Dovolila jsem si taky vyhodit termíny, kdy sama nemůžu (např. 25.6., kdy bude vítání občánků). Můžu taky přidat další termíny později, když žádný nebude vyhovovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
21.6.12 17:31
@grispelda píše:
Tak jsem udělala hlasování o termínu zdeTaky bude záležet na tom, kdy nám @šóšannáh bude moct otevřít ten Kvítek :) Dovolila jsem si taky vyhodit termíny, kdy sama nemůžu (např. 25.6., kdy bude vítání občánků). Můžu taky přidat další termíny později, když žádný nebude vyhovovat…

25.6. má vítání i moje sestřička, pokud stihnu zmizet z práce, ráda bych se tam mrkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.6.12 19:33
@grispelda píše:
Tak jsem udělala hlasování o termínu zdeTaky bude záležet na tom, kdy nám @šóšannáh bude moct otevřít ten Kvítek :) Dovolila jsem si taky vyhodit termíny, kdy sama nemůžu (např. 25.6., kdy bude vítání občánků). Můžu taky přidat další termíny později, když žádný nebude vyhovovat…

Tabulka super! :potlesk:
O prázdinách mám službu v Kvítku, takže se určitě domluvíme. Budeme tam každou středu dopoledne plus jakýkoli jiný den dle domluvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.6.12 20:09
@esteelauder píše:
Ahoj holky, berete mezi sebe i těhule? :)

Těhulky vítáni! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.6.12 20:27

Tak to mi se taky rády připojíme, ale až do července, příští týden jedeme na dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
21.6.12 20:28
@makapi píše:
Těhulky vítáni! :kytka:

To jsem ráda, zdravím vás, holky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3368
21.6.12 20:35
@ahink píše:
Tak to mi se taky rády připojíme, ale až do července, příští týden jedeme na dovolenou :-)

Dovču si moc užijte!!! Kam jedete?

@afrikan další těhulka? super, to se hezky rozrůstáme! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.6.12 20:38
https://www.emimino.cz/profil/makapi/
@makapi píše:
Dovču si moc užijte!!! Kam jedete?@afrikan další těhulka? super, to se hezky rozrůstáme! :palec: :mavam:

na Šumavu, kousek od Velhartic, máme v plánu kola, počasí nic moc nehlásí, tak to na koupání asi moc nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
afrikan
21.6.12 20:39
@makapi píše:
Dovču si moc užijte!!! Kam jedete?@afrikan další těhulka? super, to se hezky rozrůstáme! :palec: :mavam:

Jojo, 5. měsíc, už se začínáme kulatit. TP mám 17.11, tak ještě chviličku a tu lepší půlku mám za sebou-jak říká moje MUDr. :lol:

• Citovat
  • Upravit
5799
21.6.12 20:42

Téda Grisp to je tabulka jedna báseň :palec: krásná práce :potlesk:
Makapi práve jsem si říkala, že si můžem otevřít jen pro sebe a mít soukromí, je tam zázemí jak pro špatné počasí tak pro sluníčko :palec:
takže holky pište se do tabulky, ať se co nejdříve domluvíme ;)
těhule sem ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
21.6.12 20:44

Holky, kde najdu tu tabulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.6.12 20:49

@afrikan To máš podobný termín jako já loni - měla jsem 11.11.2011, nakonec šel o 3 dny dříve! A letos v 2 polovině listopadu mají termín obě švagrový, to bude miminek! :srdce:
Ve Velharticích jsme byli zrovna nedávno, ten hrad je nádherný! Moc mile mě překvapil. A ty se ještě chystáš na kola? Já jezdila ve 4. měsíci, ale pak už to nešlo…
To jsi teď někdy byla u Čutky, ne? Už víte, co čekáte? ;)

@šóšannáh jj, otevřem si to jen pro naší e-partu! :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
21.6.12 20:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů