Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
17.7.12 08:55

Ahoj holky, tak jsem se ptala malý, jestli zase půjde :-) už si šla hledat boty :-) takže my jsme rozhodně pro další sraz, ale prej, ať taky dorazí aspoň jedna holčička :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.7.12 13:54

Lucy jasnačka jen se přidej, když tak tě některá navedem telefonicky ;)
Radanko kde se nám touláš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.7.12 14:14
@ahink píše:
Ahoj holky, tak jsem se ptala malý, jestli zase půjde :-) už si šla hledat boty :-) takže my jsme rozhodně pro další sraz, ale prej, ať taky dorazí aspoň jedna holčička :-D

To je dobře, že se Leničce líbilo :lol:
Jíťo tak tam přijďte zítra dopo, vím o jedné mamince se 2 holčičkama, kt tam má namířeno. Mladší bude za 14 dní rok. ;)
Jinak je pravda, že jsme spíš klučičí banda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.7.12 14:21

Já příjdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.7.12 14:25
@šóšannáh píše:
Já příjdu :mrgreen:
:palec: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.7.12 14:44

Jistěěěěěěěěěěěěě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.7.12 08:29
Teď jsem si to přečetla, bohužel se nám to nehodí, je krásně, tak jdem makat na zahradu :-) aby jsme přes ten plevel ještě něco sklidili :-)
@makapi píše:
To je dobře, že se Leničce líbilo :lol:
Jíťo tak tam přijďte zítra dopo, vím o jedné mamince se 2 holčičkama, kt tam má namířeno. Mladší bude za 14 dní rok. ;)
Jinak je pravda, že jsme spíš klučičí banda :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.7.12 20:27

Myslíte, že by byl zájem o sraz v pátek v 9 hodin? To zatím vypadá, že vyhovuje alespoň čtyřem lidem. Anebo mám napsat nějaké další termíny později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
18.7.12 21:13

Ahoj Jani, musím v pátek dopo s Vítečkem na sono nožičky, takže jsem spíš pro další termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
29.7.12 21:23

Holky ve středu dopo budu v Kvítku, přidá se někdo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.7.12 21:37

Ahoj, omlouvám se za dlouhé zdržení… Vojtíšek měl trošku teploty po očkování, do toho zuby a přes víkend sama doma. Tož ale dnes večer přijede tatínek, teploty už zmizely a holt zubíky budou teď asi pořád - „zuby, pohroma huby“, jak praví klasik :mrgreen:

@makapi Jak dopadlo sono, dobré? Ráda bych ve středu ráda přišla, ale nemůžu od devíti, ale až třeba v jedenáct, může být i tak? Nebo se už budou všichni už sbírat domů? Neměla jsem si nic domlouvat, když je ve středu potenciálně Kvítek, ale příště budu chytřejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
29.7.12 21:51

@grispelda „zuby, pohroma huby“ - to se mi líbí, to neznám! :lol:
Vůbec nevadí, když přijdeš až na 11h, ale jsme tam max do 12h, to by ses skoro ani neohřála. Jak chceš, ale budeme tam i příští středu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
29.7.12 22:05
@makapi píše:
@grispelda „zuby, pohroma huby“ - to se mi líbí, to neznám! :lol:

Cimrman - Švestka :D

Vůbec nevadí, když přijdeš až na 11h, ale jsme tam max do 12h, to by ses skoro ani neohřála. Jak chceš, ale budeme tam i příští středu ;)

Teď mě napadá, že to vlastně můžu zkusit domluvit jinak. Anebo přijdu příští týden. Tak uvidím, jak to vyjde. Těším se, že bych vás a dětičky viděla, ono se to za chvilku doma začne trošku okoukávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.7.12 15:06

Ahoj holky, tady postarší snažilka :), ale začínám ztrácet naději :(. Každopádně nebudu Vás unavovat svým románovým životem :), jen bych se ráda přidala do party a když už se nemůžu starat o svoje miminko, tak bych se ráda postarala o maminky. Koukněte na www.ativ.cz. Nevím jestli se nabízené služby budou týkat právě Vás, ale kdyby jste o někom věděly, tak ho na ně prosím upozorněte.
Zatím se mějte, těším se na nějakou zprávičku.
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
1.8.12 10:10

Ahoj
já jsem u našich takže se přidám až příští týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny