Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
12.10.12 11:08

@šóšannáh jejda, snad se to brzy zlepší :hug:
(vítej do klubu :P )
Navíc teď začal neskutečně Matěj zlobit, i ve školce si na něj stěžují :roll:

@caccorka pohádka byla fakt super! Líbila se dětem i maminkám, předčila moje očekávání. Ten pán to s dětičkama moc uměl, to se musí nechat. :palec:
Určitě vyzkoušej tu pohádku ve čtvrtek, jak říká @šóšannáh, ta se bude Marečkovi líbit. Míša to vede skvěle ;) A nebo zkuste pondělní zpívánky, to se prckům taky moc líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
12.10.12 11:29

@makapi Matýsek jo no teda :think: ale víš co, podle mě hodně odkoukává, zkouší, testuje, to zase časem přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
28.11.12 22:20

Holky, kde to vázne? ;)
jak u vás probíhají přípravy na vánoce? U nás zatím nic - ani nepeču, ani dárky zatím nemám (nejhorší je, že chybí nápady :think: ), ani ještě nejsem naladěna na vánoční atmosféru… Třeba to přijde s první adventní nedělí a se sněhem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
7.1.13 14:54

Ahoj holky, jak jste užívali vánoce? My měli vánoční izolaci, všichni jsme byli marod. Ale snad už bude líp ;)

Chtěla jsem vám napsat, kdo kojí, že v Kvítku bude tuhle středu laktační poradenství (od 9,00 do 10,30 hod). Vede to výborná doktorka, takže jestli máte nějaké problémy, dotazy,,, tak tam určitě zajděte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.1.13 10:32

Jojo, paní doktorka je vynikající, byla jsem na jejím kurzu první pomoci a byla jsem nadšená. Osobně znám i maminku, které moc pomohla na začátku kojení. Takže pokud je to pro vás aktuální, tak mohu doporučit :)

@makapi píše:
Ahoj holky, jak jste užívali vánoce? My měli vánoční izolaci, všichni jsme byli marod. Ale snad už bude líp ;)Chtěla jsem vám napsat, kdo kojí, že v Kvítku bude tuhle středu laktační poradenství (od 9,00 do 10,30 hod). Vede to výborná doktorka, takže jestli máte nějaké problémy, dotazy,,, tak tam určitě zajděte. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.1.13 09:35

Holky potřebuju helfnout: chci jít na maškarní báleček, jak moc teplý by měl být kostým, když je to v kultůráku??? aby Marečkovi nebyla zima, podle toho zvolíme kostým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.1.13 08:33

@caccorka vždycky tam je teplo, takže nějaké světříky a podobně bych nedávala, stačí triko s dlouhým rukávem a kaťata, oni tam děti dost lítají, takže se zahřejí :D pochlub se s kostýmkem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.1.13 11:54

My se chystáme taky, tak se tam potkáme!!! :mavam:
Ale kostým ještě nemáme… ani nápad… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.1.13 12:06

@makapi já nemůžu jsem ve škole :,( celý týden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.1.13 12:12

@šóšannáh ajajajaj tak držím palce, ať všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
17.1.13 13:24

@makapi díky snad v poho, dělám test z psychologie a ještě nic neumim :nevim: Ada má spálový bacil takže atb a jsme zavření doma, když se daří tak se daří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.1.13 21:17

@šóšannáh tak držím pěsti na školu :-)
kostým ještě nemáme, ale půjde buď za žábu nebo za piráta, ale pořád se nedokážu rozhodnout co mám ušít :-) aby tam těch pirátů neběhalo potom moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.1.13 21:17

@makapi tak to my vás budeme vyhlížet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.1.13 21:24

Matěj byl loni za želvičku, ale žabička by mu seděla líp - bylo to hrozně dlouho jeho oblíbený zvíře. ;) Myslím, že pirátů tam opravdu bude hafo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.1.13 21:26

A fotečka z loňska ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů