Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
1.10.12 12:15

@grispelda sice mlíčko nepoužíváme, ale zeptala jsem se známý a ta by si ho vzala. Zadarmo ho nechce, dá ti aspoň 100,– (jestli to stačí)

Holky - spíš větších dětiček, ve středu je v Kvítku pohádka - bude to jediná větší pohádka do konce roku a určitě to bude stát za to. Já beru Matěje ze školky, to si nenecháme ujít ;) Tak jestli chcete, přijďte se s dětičkama podívat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.10.12 08:15

Makapi ve čtvrtek 4.10. pozor na to!!!
jo a chtěla jsem informovat, že pokud používáte Facebook, tak Kvítek je tam nově též, takže jukněte a můžete psát své poznatky tam ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.10.12 08:31

Ups! Jsem se nějak upsala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.10.12 08:40

Stane se, jen jsem se bála, jestli jsi si to špatně nepřečetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.10.12 12:22
@makapi píše:
@grispelda sice mlíčko nepoužíváme, ale zeptala jsem se známý a ta by si ho vzala. Zadarmo ho nechce, dá ti aspoň 100,– (jestli to stačí)

Super, tak já tu krabici přinesu do MC příští pondělí. Můžu ho tam někde nechat? Za mlíčko opravdu nic nechci, však už ho nepotřebuju :) Teď si koupím železnou zásobu č. 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.10.12 13:05

@grispelda nechci tě zrazovat od pondělní návštěvy Kvítku, ale to tam bývají větší dětičky, protože jsou pro ně zpívánky. V úterý nebo ve středu tam bývá klidněji, ve středu je i program pro ty naše prcky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.10.12 13:37

Jj možná to bude lepší ve středu, to by mělo být i cvičení pro vaše prcky ;)
@grispelda vše můžeš nechat v kanceláři, stačí jen říct pro koho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.10.12 13:53
@makapi píše:
@grispelda nechci tě zrazovat od pondělní návštěvy Kvítku, ale to tam bývají větší dětičky, protože jsou pro ně zpívánky. V úterý nebo ve středu tam bývá klidněji, ve středu je i program pro ty naše prcky. ;)

Děkuji. Já jsem to asi špatně pochopila z rozvrhu na internetu, myslela jsem, že „pro veřejnost zavřeno“ znamená, že nemám chodit vůbec. Tak děkuju za informaci a přijdu v úterý nebo ve středu :) Tuhle středu ale ne, jdeme na půlroční kontrolu - ani není možné, že to tak rychle utíká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.10.12 14:06

@grispelda to letí, co? Rostou nám ty dětičky před očima! Už Vojtíškovi dáváš příkrmy?
Tak se rovnou domluvíme na příští středu dopoledne v Kvítku? Třeba se k nám někdo ještě přidá ;)

Magdi co ty? Už bydlíš v Písku? A jaká byla svatba? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
2.10.12 15:01
@makapi píše:
@grispelda to letí, co? Rostou nám ty dětičky před očima! Už Vojtíškovi dáváš příkrmy?
Tak se rovnou domluvíme na příští středu dopoledne v Kvítku? Třeba se k nám někdo ještě přidá ;)

Dávám mu zeleninový oběd od 5,5 měsíce - zdál se mi veliký a hladový. Zvládne asi tak 60g. Není to podle tabulek, prý se má na oběd sníst 150-200g, tak to nevím, kdy tolik bude schopen. Zatím jeví zájem hlavně o moje mléko v libovolném velkém množství :)

Tak tedy příští středa, přijdu s Vojtíškem a krabicí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.10.12 19:59

Super! Budu se těšit! :dance:
Kdybyste se holky chtěla některá připojit, budeme jen rádi! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.10.12 08:24

@grispelda Zatím je otevřeno jen dopolekno, kromě pondělí to je i odpoledne a může přijít každý kdy chce. Ale dle zkušeností, v pondělí chodí tak 3 leté děti a je tam docela šrumec, takže maminky s prťátkama odkazujeme na jiné dny. Původně jim byla vyhrazena středa, ale záleží čistě jen na nich. Páni to už je malému půl roku 8o
jinak zde je pro fejsbůkářky odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
3.10.12 08:42

My bychom taky přišly, taky jsem myslela to pondělí, že by jí ty zpívánky a cvičení mohlo bavit, ale jestli jsou tam už tříletý, tak to bychom se nechytaly, tak ve středu dopoledne, pokud to tedy není zas úplně pro ty malinký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
3.10.12 08:51

@ahink Adámkovi je 2r a 7 měsíců. Zkusit zpívánky můžeš a uvidíš, jestli se jí budou líbit, musím říct, že Míša to vede skvěle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.10.12 11:10

@ahink řekla bych, že pro vás už bude spíš to zpívání v pondělí, Leničce už byl rok a půl, viď? Ta středa je spíš pro batolátka. :think: (ale to neznamená, že nemůžete přijít ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny