Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2268
8.7.12 16:28
@makapi píše:
Klidně se můžeš přidat i na ten srazík! ;)

mockrát děkuji, ale ted mi to nevychází tak třeba příště, až bude srazík :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
9.7.12 09:17

Makapi vy nás ale zásobujete :jazyk: né super, díky za tipy určitě se budou hodit :palec: my jsme byli tady v Bavorském lese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.7.12 21:01

Tak já jenom připomínám, že zítra v 9 hodin bude sraz v MC Kvítek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
11.7.12 21:19

Už se těšíme! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
11.7.12 22:08

Ju dorazíme, tedy trošku ve větším počtu asi, mám tu dětičky na hlídání, tak snad to neva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.7.12 10:28

Ahoj, tak na sraz jsem nakonec nedorazila. Máme teď doma kvůli rekonstrukci další dělnictvo a tak jsem nemohla nechat vše bez dozoru :( doufám, že se sraz natolik vydařil, že se bude často opakovat :) a holky, mám jeden praktický dotaz… kdy chodí v Písku rodičovský příspěvek? Skončila jsem mateřskou a tak čekám na první rodičák… tak ať vím, kdy jít prudit na úřad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
12.7.12 19:11

To je škoda, že to neklaplo. Srazík byl moc příjemný, holky jsou sympaťandy a dětičky kouzelný! Jen škoda, že nás tam nebylo víc. Jsem pro sraz zopakovat. Jani nechtěla bys udělat tabulku na další termín srazu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
14.7.12 21:26

Já jsem také pro další sraz :mrgreen: Lenička je nádherná holčička, já jak to nemám doma, tak jsem z ní na větvi :mrgreen: a Vojtíšek je krásný pucík, úplně jsem zapomněla, jak už mám ty dětí odrostlejší :mrgreen: no a samo Vítek a Matýsek to je dvojka, jako ta moje :lol: takže budu hrozně ráda, když poznám další bandu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.7.12 23:33

Ahoj, je spousta maminek, které soutěží se svými dětmi na různých fotosoutěžích, kdybyste náhodou byly jedny z nich, přijďtě, rozjela jsem novou skupinu na vyměňování hlasů. Kdyby ne, prostě tu zprávu ignorujte :)

https://www.emimino.cz/…ovani-hlasu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.7.12 20:00

Mně se na srazu taky moc líbilo, hlavně jsem poprvé od porodu vyrazila do společnosti, takže mi to moc pomohlo :) A Vojtíšek byl obzvlášť hodný, asi se mu v novém prostředí líbilo.

Takže jsem udělala novou tabulku. Jsou tam termíny z příštího a popříštího týdne. Odkaz zde:

http://www.doodle.com/…2crkhrt9ux5k

Už se na vás těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2268
15.7.12 21:10

Holky teprva nedávno jsem se sem přidala, ale mohla bych na sraz s vámi kdyby mi to vyšlo??? s oběma dětma??? no a snad bych našla i ono místo, v životě sem tam nebyla… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.7.12 21:24
@LucyLuci píše:
Holky teprva nedávno jsem se sem přidala, ale mohla bych na sraz s vámi kdyby mi to vyšlo??? s oběma dětma??? no a snad bych našla i ono místo, v životě sem tam nebyla… :oops: :oops: :oops:

Samozřejmě! Tady v tabulce můžeš hlasovat, který termín srazu by se Ti hodil:

http://www.doodle.com/…2crkhrt9ux5k

Sraz bude v MC Kvítek (http://www. mckvitek. eu). Na stránkách je napsáno, jak se tam dostaneš, já jsem tam byla taky poprvé minulý čtvrtek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
15.7.12 21:27
@LucyLuci píše:
Holky teprva nedávno jsem se sem přidala, ale mohla bych na sraz s vámi kdyby mi to vyšlo??? s oběma dětma??? no a snad bych našla i ono místo, v životě sem tam nebyla… :oops: :oops: :oops:

Jasnačka! Budeme rádi, když se přidáte! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.7.12 21:59

Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala, s některýma se už známe :-) a ostatní rádi poznáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
16.7.12 07:18

Super! :mavam: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů