Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
3.4.12 14:20

ahoj holky, píšu bakálřskou práci na téma vícegenerační rodiny na písecku, nechtěla byste mi některá vyplnit dotazník (pokud do tého skupiny spadáte)? Kyžtak mi můžete napsat zprávu a já vám dotazník pošlu mailem. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
4.4.12 08:17

Ahink bohužel nepomohu jsem ráda, že bydlíme samostatně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
15.4.12 19:56

teda co pořád děláte ????? v tomto hnusném počasí, tady se nikdo neukáže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
3.5.12 19:04

Ahoj holky, mám TP 17.11. není tu některá podobně založená? :-) Protivín, Písek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.5.12 22:28

@šóšannáh ahoooj, no my chodíme do „myšárny“ Myšky :-) to je pro nás schůdnější než kvítek, protože tam musím dojet autem, kdežto do myšky zajdeme pěééšo. :P v těchto hezkých dnech jsme lítali po venku a asi opět navštívíme Myšku, jelikož bude hnusně. Dneska jsme se dokonce na balkoně koupali v bazénku :lol:

a asi jsem párkrát potkala @makapi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale jela jsem vždycky autem, možná jsme se viděly i v obuvi - žirafce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
14.5.12 14:33

Ahojky, jdu se poletech přidat do skupiny :D

jsem kousek do Písku a Myšku i Kvítek znám důvěrně. A i jednu z vás, bo jsme byly pracovní kolegyně a máme úplně stejně staré kluky (ahoj Makapi :D ) a úplně stejně jsme si stěžovaly. že nám nějak nejde otěhotnět ;)

Tak doufám, že mě nevyženete :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
14.5.12 17:45

Caccorko - tak jsi do mě měla kopnout! Já vůbec netuším! :lol: Ale on Vítek asi zrovna zase koncertoval, viď? :oops:

Carpet - no to je mi náhodička! Super, pěkně vítám! :kytka: Kdy se uvidíme v Kvítku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
14.5.12 19:57

Já radši chodím do Myšky. přijde mi tam větší rozptyl, než v Kvítku.

Zrovna zítra se tam chystám, bo má být fakt hnusně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.5.12 20:25

no Myšky musíme taky zajít, ale zítra to fakt asi nedám, protože Marečkovi natekla nožička v nártu má baňatou nožku a tak jdeme zítra na odběry krve k doktorce a budu za ním lítat se sterilní zkumavkou a nahánět moč přímo do zkumavky. Ještěže mám kluka :-)
a odpoledne mě čeká taky příjemná část dne - gynekologie prevence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.5.12 20:26

@makapi no v té žirafce mi to přišlo blbé, pobíhalo ti tam dítě, druhé na klíně. … :-) tak až tě potkám u Václava, tak se ozvu, pokud nepojedu zase autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
14.5.12 20:32

to tedy budeš mít zítra parádní den! Hlavně, ať je Mareček v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
18.5.12 10:10

ahoj holky
vítám tu novou písečandu :mavam:
pro mě je zase lepší jít do Kvítku mám to u zastávky i tam dobře zaparkuju autem, přiznám se v Myšce jsem ještě nebyla, ale chceme dát dohromady zase Kvítek, udělat akce nějak to pěkně rozjet, aby se tam maminám líbilo, takže pokud máte nápady sem s nima, každá rada se cení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.6.12 09:10

Ahoj holky, jak je to s kočárkem když je otevřenej plavečák venku? Dostanu se tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3707
19.6.12 23:29

Ahoj holky, od ledna můj přítel pracuje v Písku, pocházíme ze Znojma a já i s naším 6. měsíčním synem jezdíme často do Písku někdy na týden, někdy na 14. dní, nikoho tam neznám a tak snad se aspoň takto seznámím s někým, kdo by rád chodil na procházky nebo na kafíčko se zákuskem :mrgreen:, popř. mi třeba poradil, kde co je a co kde seženu…
Písek je moc krásné město, jen se orientuji jen v centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.6.12 09:16
@Magda 75 píše:
Ahoj holky, od ledna můj přítel pracuje v Písku, pocházíme ze Znojma a já i s naším 6. měsíčním synem jezdíme často do Písku někdy na týden, někdy na 14. dní, nikoho tam neznám a tak snad se aspoň takto seznámím s někým, kdo by rád chodil na procházky nebo na kafíčko se zákuskem :mrgreen:, popř. mi třeba poradil, kde co je a co kde seženu…
Písek je moc krásné město, jen se orientuji jen v centru…

Ahoj Magdo,
vítej do Písku :kytka: Já jsem se přistěhovala na začátku roku, takže tady taky zatím nikoho moc neznám. Kdybys měla chuť, můžeme si někdy zajít na něco dobrého. Vlastně to platí pro všechny maminky, zvlášť ty, které mají ještě tak malá miminka, že nechodí do mateřského centra a tudíž se s nikým moc nevídají… Mohly bychom dát nějaký čas a místo a kdo přijde, ten přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny