Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
29.1.12 18:38
šóšannáh píše:
Caccorko neva já chodím kolem 9 h akorát ve čt. musím odejít tak v 11 páč mám klavír a musím udat dítko k babičce, ale těším se ;)
přidá se někdo ??? co Makapi když ta buchta neklapne, zítra jsem v Práglu :think: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: a stejně už není viď :lol:

už jí zbylo jen malinko :think: Tak příště, třeba vezmu něco do Kvítku, až se domluvíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.1.12 19:48

Ahoj, o maškarním jsem vůbec nevěděla… I tak jsme na něj ještě asi malinký.. :-) Aby mi tam prcka neušlapali .-) V tom kvítku jsem ještě nebyla, ani nevím, jak to tam funguje.. :-)
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
29.1.12 20:20

ahojda
tady je odkaz na stránky Kvítku
Makapi tak já tě beru za slovo ;)
Caccorko tak domluveno čtvrtek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.1.12 08:24

Ahoj holky,tak to vám tak trochu tiše závidím, taky bych se přidala, ale naše malá je asi ještě moc malá na to chodit do dětského centra, jsou jí 4 měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
31.1.12 07:59

Mefí to asi jo, moc klidu tam není, tak nevím, jak by to snášela, já jsem začala chodit s Adou když mu bylo 8 měsíců :D ale tak můžeme, až nebude tolik mrznout, vyrazit na procházku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.1.12 09:59

Zdravím všechny, koukám, že hodně chodíte do Kvítku. Já tam teda ještě nebyla, nebyla jsem si jistá od kolika se tam může chodit, nám je 8 měsíců. Můžu se zeptat,jak to tam vlastně probíhá? Díky za odpovědi. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
31.1.12 12:53

Přijdeš, svlečeš dítě a nasměruješ do herny, uvaříš si kafíčko a kecáš s holkama. Občas se jdeš podívat, když se ozve křik nebo pláč, jestli to není od toho tvýho ;) :mrgreen:
Ale to až bude prdelka větší, teď si s ní budeš v herně hrát, poznáš jiné maminky, můžete se zúčastnit programu, kt tam probíhá.
Přijď se tam podívat, omrknout to. První návštěvu máš zdarma, paní tě tam provede a všechno ti ukáže.
Pondělky bývají docela rušné, doporučila bych spíš nějaký klidnější den.
My jsme tam začali chodit zhruba od 13 měsíců, ale jsou tam i mladší. Uvidíš, jak se vám tam bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.2.12 08:57

Šošonnáh, ok, je fakt, že zima je pěkná, dneska procházku úplně vynecháváme, akorát musím s malou jet do Protivína na odhad domu, tak doufám, že mě tam nevykřičí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
1.2.12 09:02

to je nádhera, sluníčko svítí, mrazík, takhle z okna to vypadá úžasně :mrgreen: máme odpoledne plavčo, snad to trochu poleví :think:
Luci já začla když bylo Adísovi 8 měsíců, lezl si tam, okukoval hračky a děti, je pravda, že to chce klidnější den, páč větší děti tam pěkně řádí :D ale jak psala Makapi dojdi si to omrknout, první je zdarma ;)
Mefí včera to bylo asi horší funěl vichr, to se fakt nedalo, údajně by mělo mrznout až do poloviny února :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.2.12 09:08

Jojo, včera jsem si vítr užili, no uvidíme, jak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
1.2.12 17:33

šóšo: a jak tě poznám?? Já jsem malinká postava a tmavé vlasy po ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
1.2.12 17:41

neboj poznáš už podle Adámka :mrgreen: já jsem taky prcek, ale blond a budu mít na sobě bílé triko s růžovou aplikací ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
1.2.12 22:24
šóšannáh píše:
to je nádhera, sluníčko svítí, mrazík, takhle z okna to vypadá úžasně :mrgreen: máme odpoledne plavčo, snad to trochu poleví :think:

taky jsem byly dneska na plavání (na Americe), ale jely jsme teda ráno a to bylo - 12, ale to sluníčko pak kolem poledne, to bylo příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.2.12 07:36

Ahink my byli plavat taky, ale odpoledne, to už bylo celkem fajn, ale dneska -17 st. to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
2.2.12 10:41

Zdravím, tady máme dneska -15st. tak doufám, že odpoledne to bude lepší. Včera na plavání jsem si říkala, že bych nejradši zůstala v sauně a ven vůbec nešla do tý zimy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny