Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
21.2.12 12:03
makapi píše:
Byli, jeli jsme busem a z Kolárky pěšky a cesta byla masakr. Z Kvítku jsme šli pěšky ke kostelu k mamce a pak pěšky až nahoru k Václavu, Maty zas v poledne nespal. Vítr silnej, pak ještě začaly kroupy, Maty mi ten posl kopec už sotva vylezl, řval jako tur a myslela jsem, že domů ani nedojdeme. Uff! :zed:
To jsem si fakt vybrala den! :lol: Ale kvítek dobrej :palec:

ty jsi od Václava??? a kde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.2.12 12:19

bytovky na kopci, a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.2.12 18:42
makapi píše:
bytovky na kopci, a ty?

jako ulice krokova atp. ?? Já jsem dole vzádu za Neonama Sign směr ke hřbitovu taková ta malá bytovka s divnou červeno-šedou fasádou. Podlouhlý barák 4 vchody 2 patra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.2.12 20:06

tak to máme k sobě kousek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
21.2.12 20:08

sousedky co se našly přes internet :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.2.12 20:53
makapi píše:
tak to máme k sobě kousek ;)

a jakou károu jezdíš? třeba se potkáváme my máme černou Teutonku a já jsem tuze malá tmavovlasá osoba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.2.12 20:56

máme tyrkysový x-lander 08 a kolem pobíhá 2letý prcek, věčně s klacíkem nebo šiškama nebo kamínkama a honí kolemjdoucí pejsky, aby si je mohl pohladit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.2.12 21:00
makapi píše:
máme tyrkysový x-lander 08 a kolem pobíhá 2letý prcek, věčně s klacíkem nebo šiškama nebo kamínkama a honí kolemjdoucí pejsky, aby si je mohl pohladit :lol:

tak to si nevybavuju, že bych nějak potkávala tyrkys xlander :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.2.12 21:03

makapi: tak kdybys nás někdy potkala, tak klidně mávej :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.2.12 21:05

Kam tady chodíš na procházky? my buď jdeme do města nebo korzujeme mezi baráky :zed: To si pak dáme aspoň cíl cesty nákup ve Sparu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.2.12 21:20
makapi píše:
Kam tady chodíš na procházky? my buď jdeme do města nebo korzujeme mezi baráky :zed: To si pak dáme aspoň cíl cesty nákup ve Sparu

no buď taky chodím okolo a pak směr Spar :P a když potřebuju do města, tak do města. Ale já teď začala chodit cvičit a koupila jsem si měřič tepu, tak chodím na svižné procházky a snažím se u toho hubnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
21.2.12 21:49

tak to bysme ti nestačili! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.2.12 07:51
makapi píše:
tak to bysme ti nestačili! :mrgreen:

no právě, když máš 2 sfišťata :-) ale mohly bychom se potkat třeba v herně. Já jsem prubla s Marečkem po dlouhé době Myšku a příjde mi to lepší,než kvítek, protože tam můžu jít odpoledne a ještě k tomu pěšky. Chodím tak nejdříve na tu 16hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
22.2.12 19:07

tam jsme byli zrovna dneska!!! :palec: Kolik je Marečkovi? Mimochodem moc hezké jméno, chtěla jsem ho pro kluka, ale doma neprošlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.2.12 21:27
makapi píše:
tam jsme byli zrovna dneska!!! :palec: Kolik je Marečkovi? Mimochodem moc hezké jméno, chtěla jsem ho pro kluka, ale doma neprošlo :?

Marečkovi už bude za chvíli 1,5roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny