Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
13.1.14 20:36

@esteelauder No vidíš a já na ni neslyšela moc chvály.. ;) Ale já nedám moc na cizí názor. Pokud půjde do tuhého určitě udělám všechno možné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.14 22:57

Tak se nám to nějak upravilo samo.. Nasadila jsem si pitný režim a celkem se to srovnalo. Některé kojo proběhne v klidu, jindy se začne tak po 7 minutách pouštět a zase přisávat a když ji chci dát odbrknout tak začne plakat :zed: Takže ji nechám ještě chvíli dělat tohle divadlo a pak zase zkusím odbrknout a to mi zblije celé záda jak se přežere :poblion: Ale miluju ji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
30.8.14 21:41

Ahoj, nevíte o nějakém cvičení pro děti s rodiči v Písku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.8.14 22:05

@agy Kamarádka chodí sem: https://www. facebook. com/…641862370377?…
Chválila si, ale vlastní zkušenost nemám :nevim: Vím že tam chodila snad už od 6.měsíců malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
31.8.14 13:55
@Anieee píše:
@agy Kamarádka chodí sem: https://www. facebook. com/…641862370377?…
Chválila si, ale vlastní zkušenost nemám :nevim: Vím že tam chodila snad už od 6.měsíců malého.

Díky, tam jsme už chodili, hledám něco nového a kromě Pohádky a Abecedy tu snad nic není :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.11.14 09:38

Ahoj, najde se tady mamča na procházky s kočárkem? Mám půlročního chlapečka :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
7.11.14 00:07

@Jajo82 ahoj, já mám 4m holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.1.15 21:56

Školka Písek

Ahoj holky, bude nás čekat zápis do školky, poraďte kam jo a nebo varujte kam ne. Budu moc vděčna za tip a komentář k píseckým školkám. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
8.1.15 22:17

Osobně bych doporučila, abys prcka přihlásila blízko bydliště. Jinak si hodně chválí křesťanskou školku a Erbenku. Podle mě je stejně důležitější, jakou dostane učitelku, než jakou bude mít školku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.1.15 08:20

To já vím, jenže nejsem přímo z Písku, takže stejně budeme vozit a to už je pak skoro jedno :) a právě učitelky - nějak nemám sílu oběhnout úplně všechny a tak se ptám na pozitivní - i negativní tipy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.1.15 10:01

My jsme chodili do Erbenky, ale už je to 6let, ale co vím, tak učitelky jsou tam vesměs stejné a my resp. i dcerka byla spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 11:52

Seznámení

Ahojky maminky,
mám doma měsíčního chlapečka a touto cestou hledám kamarádku na společné procházky, kafíčka a popovídání. Jsem z Písku. Budu ráda, když tu někoho poznám. :)

Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.4.15 18:21

Ahoj holky, tak jak se přiblížil zápis do školek, tak roste moje hysterie :D Ráda bych uvítala, někoho, kdo je na tom podobně (třeba má čerstvé školkáčče). Nějak si o tom nemám s kým popovídat a asi jo… jsem stará matka a moc to řeším :) nejste na tom některá podobně? A ještě dotaz pro Písečandy, klikala jsem a narazila na toto : http://www.centrum-pece.cz/centrum-pece nevíte, co to je? nějaký fake, nebo se opravdu něco takového chystá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
13.4.15 21:07

Měla by to být placená soukromá školka, fake to určitě není, psali o tom v Píseckém světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.15 22:44
@makapi píše:
Jinak si hodně chválí křesťanskou školku a Erbenku.

Souhlas. Špatně si teď stojí školka na Hradišti a na Logrech, hlavně co se přípravy na školu týče.

Milánkova školička naní fake, ale na místě, kde by od září měla fungovat je zatím díra po granátu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny