Seznámení

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky z Písku a okolí. Pojďte si povídat, poptat se na doporučení nebo obchodovat bez poštovného. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5799
2.12.10 12:09

Simí tý jo to máš do města co by šutrem :palec: já jsem v Písku skoro denně, páč vozim staršího na kroužky a jezdíme s Adou plavat, navíc taťka má hned vedle Kolárky v Tyršovce obchod, takže za nim jezdíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 12:13

Nu fajn…tak to všechno budu mít jak říkajíc u nosu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 12:18

A vida, to už jsme 3, co si můžou dát sraz s ratolestmi a poklábosit…tedy pokud nás Ti naši satani nechají…už teď tu pořád odbíhám k malýmu a musim se mu věnovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.12.10 12:24

Simí a počkej až bude lézt to si teprve dáš :pankac: mě právě malej zalezl za míčem pod židli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 12:34

šóšannáh proto jsem nepořizovala k Vánocům chodítko, ale hrací centrum viz fotky skupiny.
22 počkej, to tě čekaj věci a to hned dvojnásob…né, že bych se ti smála…to je k pláči :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.12.10 13:17

jo tam ho lupneš a on ti neuteče :palec: ale neboj on si řekne dost nahlas, že chce někam pryč :-D
jé to je krásně asi vytáhnem saně a hurá ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.12.10 13:34

no dvojnásob,ale hodně jsem ušetřila na hadříků,mám spousta po kamarádce i větší velikosti,kočárek budeme kupovat nový za 8000,–kč,autosedačky použité obě za 1400,–kč,no a pak takové ty drobnosti kolem toho,něco už mám dečky atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.12.10 15:28

šóšannáh to on už o sobě dává vědět dostatečně nahlas…někdy si říkám, že snad zkouší, jestli ho neuslyší i sousedi :-D

22 moc toho nenakupuj, opravdu ty děti strašně rychle rostou. My například měly ty nejmenší velikosti jen 14 dní a z něčeho jsme vyrostli tak rychle, že to měl jen jednou a něco vůbec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.12.10 15:59

souhlasím se Simi, je to fofr, oba klucí mi přibírali 500g za týden, takže fakt mazec a spoustu věcí ani neměli na sobe nebo jen jednou :nevim:
musim dneska pro lyže do půjčovny Davča jede s našima zítra na hory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
5.12.10 21:39

Ahojky holky,
jsou kousek od Písku, ráda s vámi poklábosím :) Osobně se znám s Šošo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.12.10 08:09

Dobrá ráno všem a vítám nové „tvářičky“ :-) …je fajn vidět, jak se nám to rozrůstá. Já osobně s nikým, ale snad bude klábosený prima, až se jednou budeme chtít s ratolestmi sejít a poklábosit osobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
6.12.10 12:46

zdarec Markí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
6.12.10 12:46

sakryš se mi to odeslalo a ještě jsem nedopsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
6.12.10 12:48

mě trefí :zed: to je tak když máte dítko na klíně :mrgreen:
Simi tak co už jste přestěhovaný ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.12.10 13:36

šóší taky začínám mít podobný markýrie s Domčou naklíně :-D …rozčiluje se, když sedim za počem a nevěnuju pozornost jemu, tak když chci něco napsat, tak si ho musim vzít na klín a patom to vypadá následovně…hjdsfkjsdfklgrůl když do toho mlátí :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny