Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky a budoucí maminky. Je mi 26 let, jsem z Kralup, doma mám dvě treperendy 6+9 let a teď jsem ve 23 TT. Najde se tu nějaká třeba budoucí maminka na pokec, kafčo a do budoucna na procházky s kocarkama a výlety s dětma???
![]()
@Maammi ahojky, my se cca za 3 týdny budeme stěhovat z Prahy do Kralup. Mám 5 léta dvojčata a od pondělí budu čekat prcka. Jdu na KET, po IVF a myslím pozitivně. Aby si někdo nemyslel, že jsem cvok
Kralupy vůbec neznám ale nebranim se poznat a i nové lidičky ![]()
@Musulka12 píše:
@Maammi ahojky, my se cca za 3 týdny budeme stěhovat z Prahy do Kralup. Mám 5 léta dvojčata a od pondělí budu čekat prcka. Jdu na KET, po IVF a myslím pozitivně. Aby si někdo nemyslel, že jsem cvok![]()
Kralupy vůbec neznám ale nebranim se poznat a i nové lidičky
Ahoj, super. Ráda tě poznám. Věřím, že to dobře dopadne a budeš také v očekávání. Já čekám třetí holčičku, bude doma blázinec, ale už se všichni těšíme. Teď jsem doma na rizikovém, vůbec mi to neutika. ![]()
Ahoj ![]()
Nechtělo se mi zakládat další téma, tak použiji tohle ![]()
Kam chodíte v Kralupech s dětmi na výtvarné dilnicky, popr cvičení, kroužky atd? Mám tříletou slečnu a rada bych někam chodila. Už jsme chodily na cvičení, ale ne v Kralupech.
Ahoj, zkusím to tady, abych nemusela zakládat další diskuze. Nenašla by se tu nějaká maminka s prckem na občasný procházky s kočarkem atd? Jsme v Kralupech třetím rokem a ještě nebyla moc příležitost se s někým seznámit. Mám holčičku 1,5 roku:-)
@Kl.ad Ahoj.
My můžeme. Jsme z Kralup. Mám tři holcicky.
Napis klidně SZ. ![]()