Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se přidávám k těm pozitivním seznámením.S přítelem jsme se seznámili přes net,jsme spolu skoro dva roky,máme spolu nádherný vztah a krásnou 7mi měsíční dceru.Je to úžasnej chlap a skvělej táta.Jinak jsme se sešli 4dny po seznámení a od té doby bez sebe nedokážeme být.V budoucnu ještě plánujeme svatbu.Takže za sebe píšu,že vyjít to určitě i může ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Anonymní píše:a kolikata tvoje schuzka to byla? prvni, nebo byla napred taky nejaka nemila prekvapeni?
já jsem si svoje internetové seznámení vzala a čekáne spolu druhé dítě, takže já tě moc nešokuji:-D![]()
byla to moje druhá internetová schůzka, a ta první byla katastrofa, kluk se zdál podle fotky a podle psaní emailu velice sympatický, ale opak byl pravdou, na netu měl umístěnou jistě svojí nejlepší fotogrfafii ve skutečnosti vypadal úplně jinak, bylo mu 25 ale byl úplně mimo, vzal mě do kina na film o zombí a zbytek večera mi vyprávěl o nějakých počítačových hrách, pak už jsem se jen vymlouvala proč nikam zase nemůžu jít, 2× jsem s ním rozešla ale nejak to nepobral, pak jsme se nějakým záhadným způsobem s kamarádkou zkouřily, a já se sním hrozně hnusně rozešla po telefonu a zařekla jsem se že už nikdy víc žádné internetové seznamky, asi za 2 roky se mi ozval jeden kluk, našel mě na lide.cz, pár měsíců jsme si psaly a volaly, pak mě vzal na rande, chodily jsme v dešti asi 3 hodiny a strašně moc jsme si rozuměly, v srpnu už to bude 7 let co jsme se poprvé sešly.-))
držím palcetakze druhy, to je dobre skore
a gratuluju, zni to krasne romanticky
a dekuju
Hm, já mám zkušenost, že když se mi s člověkem dobře psalo, na schůzce to nějak vázlo
Jak psala jedna anonymní, vypadal třeba jinak než na fotce, v reálu byl hrozně zakřiknutý a neměli jsme se o čem bavit a tak.
Paradoxně když jsem z nudy přijala nabídku na schůzku od kluka, který se mi až tak nelíbil, prokecali jsme několik hodin a jsou z nás dobří kamarádi ![]()
i já se seznámila s manželem přes net
napsali jsme si jeden nebo 2 maily, zavolali si a pak se hned sešli…byla jsem nervozní a dopadlo to jak to dopadlo máme 4 letého synka… ![]()
Také jsem zkoušela seznámení přes net a nedopadlo to dobře.
Sešla jsem se se dvěma, s kterými jsem si moc rozuměla, když jsme si psali, ale na živo to byla hrůza. Nepřeskočila jiskra.
Už, když jsem je viděla tak mi prostě nesedli. Jeden byl navíc takový jak bych řekla bojácný, jestli něco neudělal špatně a jestli se chová dobře atd. a na to já nejsem, potřebuju vedle sebe aspoň trošku chlapa.
Na dalšího jsem narazila jednou na chatu, s tím si píšeme dodnes. Na vztah to sice nebylo, ale jako kamarád je dobrý.
Já jsem měla to štěstí, že jsme se ve druháku na Vš dali dohromady se spolužákem a jsem spolu dodnes. Kdyby to se nestalo, tak bych zkoušela internet dál.
Také mě zajímá jak to dopadne u Vás, znám pár párů, kterým to vyšlo a jsou spolu šťastní.
Hehe,já mám jednu story, bylo to v době, kdy existovala jen seznamka.cz, žádný profily, žádných x fotek, vše bylo jen o mailové komunikaci. Ještě bych měla napsat, že se mnou mohou chodit pouze velcí muži - buď vzrůstem anebo duchem, prostě takoví, kteří vedle sebe snesou vysokou ženu.
Tak tehdy jsem se seznámila s týpkem a on mi poslal fotku, kde stál vyfocený vedle velblouda. Nějak jsem zrovna neměla náladu si moc dopisovat, tak jsem se chtěla sejít, jelikož vypadal celkem dobře a myslela jsem si, že když je velbloudovi po tlamu, že bude i dost vysoký ve skutečnosti. Jenže na rande dorazil starý ošklivý úchylný trpaslík. Fotka byla jeho, ale focená před 10 lety a až doma po pečlivém prostudování zaslané fotky jsem zjistila, že velbloud klečí ![]()
Nicméně jsem se nedala odradit, se svým současným přítelem jsem se také seznámila na netu ![]()
Gina108 píše:to je super pribeh
Fotka byla jeho, ale focená před 10 lety a až doma po pečlivém prostudování zaslané fotky jsem zjistila, že velbloud klečí
ale jako mam cim dal vetsi strach ![]()
Ahoj,nečetla jsem reakce,ale já se před 4 lety seznámila přes inzerát(ale v novinách)s klukem a teď jsme spolu 4roky(2 roky manželé)a máme 16ti měsíční princeznu.Má se zkusit všechno a jsem strašně ráda že jsme se tak našli!!!
Tak ja taky po nekolika takovychto ‚nedopatrenich‘ nasla jedno ‚prekvapko‘. Jdi do toho, v nejhorsim si zmenis mail. ![]()
Anonymní píše:
Raději anonymně,
tak já kvůli internetovému poblouznění dokonce zrušila svatbu, odešla za ním a pak se z něho vyklubal takový kretén![]()
![]()
vydržela jsem s ním asi rok a odešla, přitom jsme si psali asi půl roku, zdál se mi ideální, sečtělý, vzdělaný, milý, příjemný, sportovně založený, prostě člověk, kterého jsem chtěla. U mě nebyl problém ale první schůzka, ale až pak to společné bydlení a procitnutí
Ale myslím, že v dnešní uspěchané době probíhá spousta seznámení přes internet, takže proč né, vyjít to určitě může a přeju ti to!
Ahoj, taková otázečka, nelituješ někdy té zrušené svatby a taky jestli nelituješ toho, že jsi se dala do kupy s tím individuem a jak se ti teďka žije, daří, hm??
![]()
tak já z takového jednoho rande na slepo z inzerátu na seznamce žiji už 8let ve spokojeném svazku manželském
hledali jsme se až jsme se našli a sedli si jak prdel na hrnec ![]()
co bylo před tím? já poznala před tím snad stovku kluků z netu. Ne nekecám, jela jsem v tom ve velkým, klidně i 2-3 rande denně.
V čem byl problém ![]()
Většinou ve vzdělání, vyjadřování, chování? prostě když píšeš máš čas si to sesumírovat live je to něco jiného.
Taky mě spolehlivě odradilo když za mě v restaraci nezaplatil - hledala jsem přece otce rodiny, ne žgrta
stopro mě odradilo pokud si již na první schůzce kladl požadavky tipu - knedlíky ohřívaný z mikrovlnky nejím, od maminky se stěhovat nebudu…
No a taky se bohužel přuprav na to že se mu nemusíš líbit ty
Když už se mi někdo líbil tak jsem ho většinou nezaujala já. ![]()
Je to běh na dlouhou trat tak přeji hodně štěstí a at sio brzy v cíly ![]()
Anonymní píše:Gina108 píše:to je super pribeh
Fotka byla jeho, ale focená před 10 lety a až doma po pečlivém prostudování zaslané fotky jsem zjistila, že velbloud klečí![]()
![]()
ale jako mam cim dal vetsi strach
Nemáš mít z čeho strach, jsou vždy jen 2 možnosti buď to klapne a nebo ne. A navíc chlapů je na světě dost a někde ten pravý je pokud to nebude tady ten. Hlavně pokud můžu doporučit si dejte sraz někde mezi lidmi, třeba v kavárně, nebo v nějakém náupním centru, je to jistější.A ještě si dej jako pojistku nějakou kamarádku, které povíš o schůzce, případně aby byla i na telefonu v danou dobu. Držím palce
ahojky
já mám taky manžela z netu. Jsem spolu už pár let a máme dvě dětičky. Podle mě je to skoro jedno, jeslti z netu nebo odjinud. Pokud nezačneš zrovna chodit s někým koho znáš x let, tak se můžeš spálit tak jako tak.
zkus to a uvidíš. minimálně se třeba pobaviš. Já jsem z jednoho rande naslepo vyloženě utekla. Fakt se to nedalo. Vyprávěl, jak se mu po magnezii dobře prdí
. A s jedním jsem zase šla hrát squash a shodou okolností zapomněla peněžku. Ten kluk byl docela ujetej, vůbec nebral v úvahu moje hrací schopnosti, takže jsem to po půl hodině vzdala a jela domů mu půlku pěnez poslat na účet + za colu. Několikrát mi kvůli tomu volal, jeslti už jsem to poslala ![]()
![]()
taky mám internetové manželství.8let ![]()
Co jsem vždycky chtěla,byla schůzka naživo co nejdřív.Nechtěla jsem si dlouho dopisovat a být pak zklamaná,že ve skutečnosti to nejiskří.Taky jsem si vždycky na schůzce představila,jaký by to bylo,dát mu pusu
No a když už nic,aspoň jsem si dobře pokecalaa A to až na výjimky s každým.
Nakonec Jsem potkala manžela,za měsíc u mě bydlel,za 9m byla svatba,za 4 roky konečně první a za další 4 roky druhá holčička
Za mě se neboj a pokud Ti nesedne,jdi dál. ![]()
tak já tě zakladatelko asi moc „nezchladím“…já šla na rande přes net poprvé a naposledy před cca 4 rokama a od té doby jsme spolu. Můj přítel si teda na seznamce nic nevymyslel,…spíš zatajoval…, ale já to z něho stejně časem vytáhla
tak přeju hodně štěstí ať ti to dopadne ![]()
P.S. podle toho, co jsem slyšela, tak si více vymýšlejí ženský…přítel šel přede mnou na rande přes tu samou seznamku hnedle několikrát a pokaždé na rande přišla úpa jiná baba než s kterou si psal…upravené fotky byly to nejmenší, co by mu jako taková malá lež vadila…tak asi tak.