Seznámení online - v čem byl problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
25.4.11 19:19

Tak já se taky přidávám-k těm pozitivním zkušenostem :-)I když po dvou neúspěšných schůzkách,které byly propadáky po všech stránkách.Neodradilo mě to a řekla jsem si-zkusím to do třetice…
Na tu schůzku jsem nešla s žádnými velkými nadějemi,jako že z toho bude vztah do konce života,ale sedli jsme si tak,že spolu máme už roční dcerku :-D
Takže za mně-opravdu se toho neboj,zkusit se má všechno,buď to vyjde nebo ne..
Pro mě byl důležitý první moment-tak ty první 3 minuty…
Přeju Ti,ať to klapne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.11 20:38
lacenka píše:
stopro mě odradilo pokud si již na první schůzce kladl požadavky tipu - knedlíky ohřívaný z mikrovlnky nejím, od maminky se stěhovat nebudu…
takovi vazne byli? :-)
to je skoro na nove tema, jakeho nejvetsiho exota jste na seznamce poznali :mrgreen:

no my uz jsme si prave oba navzajem napsali, ze jsme dost tisi a na prvni schuzce si pravdepodobne moc dobre nepokecame :lol: ja si s cizima lidma neumim povidat skoro vubec, takze i z toho mam strach…

• Citovat
  • Upravit
57
26.4.11 08:16

Ahoj anonymní, nemalovala bych si sice vzdušné zámky, ale může to vyjít :-D sama jsem takto poznala svého přítele, jsme spolu 3roky, máme 2měs. dcerku a je to ten nejlepší chlap na světě… ale vyjde to málokomu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
26.4.11 09:19

ja jsem svého přitele poznala take přes net nejprve jsme byli jen kamarádi asi dva roky a potom to přerostlo v lásku :palec: může to vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.11 09:33
etatinek píše:
Anonymní píše:
Raději anonymně,
tak já kvůli internetovému poblouznění dokonce zrušila svatbu, odešla za ním a pak se z něho vyklubal takový kretén :lol: :lol: :lol: vydržela jsem s ním asi rok a odešla, přitom jsme si psali asi půl roku, zdál se mi ideální, sečtělý, vzdělaný, milý, příjemný, sportovně založený, prostě člověk, kterého jsem chtěla. U mě nebyl problém ale první schůzka, ale až pak to společné bydlení a procitnutí :wink: Ale myslím, že v dnešní uspěchané době probíhá spousta seznámení přes internet, takže proč né, vyjít to určitě může a přeju ti to! :palec:
Ahoj, taková otázečka, nelituješ někdy té zrušené svatby a taky jestli nelituješ toho, že jsi se dala do kupy s tím individuem a jak se ti teďka žije, daří, hm?? :think: :roll:

Zrušené svatby nelituju ani náhodou, ale to je na jinou diskuzi :lol: Že jsem se dala do kupy s tím individuem lituju, ale to je život, někdy prostě člověk nenarazí hned na toho pravého. Ted se mi žije dobře, mám úžasného manžela, 3 nádherné děti, domeček na vesnici, nemůžu si stěžovat :-)

• Citovat
  • Upravit
10905
27.4.11 11:14

Taky jsem internetově seznámená :)
Ale trvalo to dlouho, halt nejsem typ, který by sednul každému a kterému by sednul každý - a přes net se to prostě až tak nepozná.
Ovšem zas jsem se za tu dobu poněkud otrkala, získala sebejistotu a seznámila jsem se s řadou zajímavých lidí (na pokec fajn, na partnerství 0). A stále jsem měla v zásobě nějaké zábavné history pro svoji maminku.
S drahým jsme se seznámili už v době, kdy jsem netové seznamování brala v podstatě jen jako oboustrannou zábavu - někdo jde do kina, já s někým pokecat na kafe… naděje na lásku až za hrob minimální. A dobře tak, kdybych ho brala jako „ženicha“, tak mě 70 km vzdálenost a dvě děti šíleně vyděsí. Takhle mi to bylo fuk a neřešila jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
27.4.11 12:00

ahoj

tak já všechny svoje ex poznala přes seznamku.. jednoho jsem si vzala (největší blbost) byla jsem s nim 3roky ale vyklubal se z něj alkoholik a tyran.. Pak jsem si našla dalšího, ze kterého se vyklubal feťák.. Takže to taky nedopadlo a po 9měsících jsme se rozešli..
Pak jsem si našla dalšího, ale ten byl pro mě moc mladý, takže po 9ti měsících jsem to opět ukončilo.. a se svým současným přítelem budu za chvíli taky 9měsíců, ale zatím nám to klape.. S ním jsem si psala 2týdny, seděli jsme si, pak jsme se viděli.. Bylo nám supr, tak jsme se dali dohromady.. teď plánujeme že se přestěhujeme k sobě :) i když občas bych ho nejraději zabila..

Ono fakt záleží na tom koho poznáš a jestli si sedíte :) ale to fakt poznáš až na první schůzce :)

• Citovat
  • Upravit
13770
29.4.11 09:52

Tak já se párkráta s někým přes seznamku sešla. Asi tak s pěti nebo šesti klukama. A samozřejmě se připrav, že ve většině připadů ten člověk bude jiný, než když si s ním píšeš.A taky jinak vypadá než na fotce. Jinak s těch šesti kluků, si třeba občas pisnu a jsme kamarádi, víc v tom prostě nebylo, no a s tím posledním mi to vyšlo a jsem spolu přes rok, a plánujeme rodinu:) Jsem štastná, že jsem ho potkala, (na stesti.cz). Jenom teda si ujasni co opravdu od vztahu chceš. Trošku podle toho dopisování poznáš, o co mu jde, a většinou to už každej uvádí na svém profilu (jestli mu jde o vážný vztah nebo jen o sex, o flirt) Takže třeba mě šlo o vážný vztah a tvrdě jsem po tom šla:D Takže pokud se mě něco nezdálo, a měl často narážky na sex, a divný otázky, hned jsem to s ním utla. A teda když je ta možnost vyzvědět o tom člověku co nejvíce, tak mě samozřejmě zajímalo, jakou má práci(studenta jsem nechtěla), zájmy, jestli moc nepije, a nekouří(kuřáka jsem prostě nechtěla). No a tak různě jsem držela mých požadávku, protože už jsem věděla co potřebuju, a kdyby tam něco chybělo, nebylo by to ono, a já bych do toho vztahu nešla:) Jinak si myslím, že je dobrý si zavolat před tím, než se uvidíte. Podle hlasu taky dost poznáš. Já bych třeba nesnesla kdyby měl hlas jak šmoula nebo tak ňak :lol: A to by mohl být sebedokonalejší. Prostě to jsou moje zkušenosti. A jsem ráda, že jsem si za mýma požadavkama stála :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
6.5.11 19:45

Halóó anonymko jak jsi dopadla na rande přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.5.11 10:48
Sylvajs píše:

taky by mě zajímalo zda si sedli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
7.5.11 14:24
lacenka píše:
Sylvajs píše:

Tak ta se už asi neozve, ještě rok to bude rozdýchávat a možná ještě dýl… :lol: :-D

PS: A nebo, že by to byla opravdu láska jejího života a už se od něj ani na minutku neodtrhne?? :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.11 14:08
etatinek píše:
lacenka píše:
Sylvajs píše:

Tak ta se už asi neozve, ještě rok to bude rozdýchávat a možná ještě dýl… :lol: :-D

PS: A nebo, že by to byla opravdu láska jejího života a už se od něj ani na minutku neodtrhne?? :wink: :oops:
tak se ozyvam :-) pozde ale prece :mrgreen:
jinak etatinku nemas pravdu, ani jedna z tvych variant nenastala.
v mailech si rozumime skvele, nazivo je ok.
jeste si dal pisem a asi se zas sejdem.
ja se ani v prvnim vztahu nezamilovala na prvni pohled, takze tomu jeste davam sanci… nevim no.
  • Citovat
  • Upravit
etatinek
9.5.11 15:31
Anonymní píše:
etatinek píše:
lacenka píše:
Sylvajs píše:

PS: A nebo, že by to byla opravdu láska jejího života a už se od něj ani na minutku neodtrhne?? :wink: :oops:
tak se ozyvam :-) pozde ale prece :mrgreen:
jinak etatinku nemas pravdu, ani jedna z tvych variant nenastala.
v mailech si rozumime skvele, nazivo je ok.
jeste si dal pisem a asi se zas sejdem.
ja se ani v prvnim vztahu nezamilovala na prvni pohled, takze tomu jeste davam sanci… nevim no.

Ok, takže spíše ne, než jo… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí