Seznámení přes seznamku

28
16.9.06 11:05

Seznámení přes seznamku

Ahoj holky,

potřebuji poradit. Od rozchodu (rozešel se bývalý se mnou pár týdnů před svatbou) z téměř 6tiletého vztahu už uplynulo pár měsíců a mě nebaví samota. Dala jsem si inzerát na seznamku na internetu.

Rozchod mi ale dost pocuchal sebevědomí a já nechci být pro jiného muže jen „někdo na obtíž“, kdo na něm bude viset.

Jsem trochu introvert a nevyhledávám hromadné akce, takže mám obavy se s někým vlastně cizím sejít a začít znovu..
Samozřejmě nejdříve proběhne pár mailů, dostala jsem několik odpovědí a na pár odepsala.
Jenže jak poznám, že je čas na osobní setkání? A co když nebudu cítit ty jiskřičky? Nemusí to být láska na první pohled, ale abychom si rozumněli a ty jikřičky k tomu podle mně patří. Nebo ne? Nechci nějakému muži naletět, ale měla jsem jen jeden vztah a s muži nemám zkušenosti.. :?

A taky třeba, co s tím, když zjistím po pár měsících, že nám to neklape v posteli, ale jinak je nám fajn?? :oops: S bývalým přítelem to po této stránce nemělo chybu a asi budu srovnávat… Není to to nejdůležitější, ale zase na druhou stranu je to podstatná část vztahu. Je mi 27 a nehodlám se stát jeptiškou.. Bývalý rozchod protahoval, protože nám to v posteli klapalo. :roll: Jinak prý jsme si ale poslední dobou neměli co říct.

Uvitám Vaše názory, jak to vidíte vy? A máte někdo zkušenosti se seznámením přes internet (seznamku apod.) ?

Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1983
16.9.06 11:16

trapinko
Já mám za sebou několik schůzek přes internet, je to sice už pár let, ale ono se to nemění …
Bylo to vcelku fajn, jak píšeš - proběhlo pár e-mailů a když jsme našli společnou řeč, zkusili jsme se sejít.
Několikrát to nebylo nic moc, takže jsme se prostě sešli, zašli třeba do kina a pak se už neviděli.
Ale z jedné schůzky bylo bezva přátelství, hodně jsme se scházeli a krafali … vztah z toho nebyl, ale fakt to bylo moc bezva. Bohužel to už dneska odvál čas …
Neboj se - když si budete rozumnět po e-mailu, pošlete si fotky a tak, tak poznáš jestli bude schůzka aspoň trochu fajn …

Kdysi tu byla diskuze kdo se jak seznámil. A tipla bych že víc než 50% holek se s partnerem seznámilo přes internet. Tak směle do toho - určitě to jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
16.9.06 11:36

Ahojky, já se s mojím seznámila přes seznamku na netu. … to bylo před 3,5 lety :-)
Hned na první schůzce to mezi námi jiskřilo a já věděla, že tohoto chlapa chci.
No, teď už spolu přes 3 roky bydlíme a za pár dnů budeme 3 :-)
Nemůžu si stěžovat, nemohla jsem si vybrat líp. Jsem hrozně šťastná, že ho mám.
Přeji ti, ať ti vzath výjde a jsi moc moc šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
16.9.06 11:37

Trapinko,
myslím, že neexistuje univerzální rada, jak dlouho si psát a kdy se sejít. To opravdu záleží na tom, s kým se na netu setkáš.
Já mám manžela ze seznamky,kam jsem si umístila inzerát sama. Odpovědí ti může přijít poměrně dost a proto jistě strávíš čas nad jejich filtrací. Ale může tě pak čekat příliš mnoho mailů a schůzek, proto jsem já moc dlouho neotálela a osobní setkání jsem domluvila třeba i po 2 mailech. V podstatě jsem věděla jméno, věk, zaměstnání, koníčky a na osobní schůzce se potvrdilo, jestli jsme schopni se do sebe zamilovat. Takto jsem absolvovala asi 10 schůzek a byla jsem ráda, že nemusím dál ztrácet čas i když někteří byli velmi fajn, ale brala bych je jako kamarády a to ani jeden z nás nehledal. Ten, kdo byl podle dopisů favorit bohužel při osobním setkání nevyšel vítězně. Zvítězil chlapec s nenápadným popisem,ale popisem splňujícím všechny podmínky. První setkání s ním mi zalilo srdce láskou :-) Moc se mi líbil a asi po 3 měsících chození jsem si byla jistá, že jsem si vybrala správně. Prostě se to musí zkusit.
Seznámení přes seznamku není divné nebo odlišné od seznámení se na zastávce autobusu. Řekla bych spíše, že je výhodnější, protože o tom neznámým na té zastávce dopředu vůbec nic nevíš.
Hodně štěstí!
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
16.9.06 11:54

Ahoj, já jsem si manžela našla na seznamce :-). Chtěla jsem najít kolegyni v kanceláři chlapa a nakonec jsem si ho nechala já, hi hi. Chtěla jsem opovědět za ní na nějaký inzerát, ale, po jistých zkušenostech už bych nikdy nenapsala nikomu bez fotky. A jelikož tam většinou psali chlapi bez fotky, dala jsem ten inzerát já a do poznámky jsem napsala, že odpovědi pouze s fotkou. No odepsala jich spousta, ale většina měla inteligenci houpacího koně, jenom jeden byl soligní a i na fotce ušel, no a to je nyní můj manža. Kámoška hnedka řekla, že s ním nikam nepůjde, tak jsem mu napsala nezávazně já, myslela jsem si, že si budem jen tak psát a pak to nějak vyšumí - no trošku jsem se zalekla, aby to nebyl nějakej úchyl :-). Ale on se chtěl hned druhý den sejít, no a jsme spolu dodnes - 4 roky a za měsíc máme rok od svatby. Musím říct, že ta jiskřička taky ze začátku nebyla a já do té doby měla názor, že prostě bez jiskřičky ne. No ale ukecal mě :-) a jsem tomu moc ráda, že jsem mu dala šanci a neukončila to hned. někdy prostě ta láska přijde později. Ale je jasné, že kdyby mě nějak hodně odpuzoval, že by druhé rande nebylo. tak hodně štěstí a buď opatrná. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
16.9.06 12:50

Ahoj Trapinko,

já takhle poznala manžela :lol:
Také mi tenkrát přišlo hodně odpovědí, ale já spíš upřednostňovala hned osobní setkání, protože do mailu se člověk zamiluje hodně rychle a realita potom může být jiná :?
Po prvních schůzkách jsem si říkala, že si klidně můžu otevřít zoologickou zahradu :lol: :lol: :lol:
A pak jsem se sešla s mým nynějším manželem. Sice to nebyl zrovna model playboye, ale tak dobře se mi s ním povídalo a zjistili jsme, že máme spoustu věcí společných. Na další schůzku jsme šli na večeři, pak jsem u něj strávila víkend… nooo, vzali jsme to hopem :oops: :lol: , a dnes jsme šťastný manželský pár :wink:

Takže se neboj a jdi do toho!!! Já si zpočátku myslela, že na inzeráty - a vlastně i ti, kdo je podávají - odepisují jen „chudáci“, a někdy to tak i bylo, ale spíš to jsou lidičky, kteří tu možnost seznámit se jinak než přes inzerát, nemají :wink: A už vůbec by mě nenapadlo, že najdu toho pravého:-). Ohledně té postele, to jsem se také obávala. Ale to nemá s inzerátem nic společného. Vždyť zamilovat se můžeš třeba v zaměstnání a tam také tu jistotu nemáš, že v posteli to bude klapat.
A hlavně, holka, nesrovnávej!!! To je ta největší blbost, co můžeš udělat, protože nikdo nebude stejný, jako Tvůj předešlý přítel!!!

Držím Ti moc palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
16.9.06 19:51

Ahoj Trapinko, ja jsem take takto narazila na meho manzela :D . Rozesla jsem se po 6 letech s pritelem, porad jsem se pak citila sama a nekoho furt lovila, stalo to ale za velke kulove, spoustu kluku bylo treba i fajn, ale „jen“ na bazi pratelstvi. Love se mi obloukem vyhybala. Pak jsem se na to vsechno vykaslala (po roce) a rekla si, ze ted se budu bavit ja, haha :) . No a dala jsem si inzerat na mezinarodni (!!!) seznamku. Dostala jsem behem 3 dnu asi 400 odpovedi, to neslo ani cist vsechno. Vybrala jsem asi 10 nejobycejnejsich, takovych nevyzyvavych a hlavne z bezpecnych vzdalenosti, abych nemela tendenci setkavat se, proste jsem si chtela jen psat. No a jeden American byl z Nemecka, chi chi a po mesici a pul psani jsme se setkali rovnou na cely vikend na puli cesty. Jiskra z me strany rozhodne nebyla, spis jsem byla zklamana a vubec jsem mu nerozumela, pritom jsem AJ mluvila dobre. Holt mel silny jizansky akcent… No, druhy den jsme sli po pamatkach, turistikovali, dali prijemny obed a ja se najednou ocitla uplne zamilovana, ani nevim jak :) . Pul roku jsme se navstevovali, on pak musel zpet do USA, tak jsme valcili na tak brutalni dalku rok, pak jsme si rekli, ze spolu zkusime bydlet, ale diky jeho praci jsem musela ustoupit ja… Po pul roce v US jsme se vzali (zacatky ale vubec nebyly lehke…), ted jsme zpet v Nemecku a za mesic a pul ocekavame prichod naseho prvniho miminka :D . Seznamky se neboj, ber to jako pohovor o praci, par se jich nepovede, ale nakonec urcite najdes to, co hledas ;) . Moc drzim palecky, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
16.9.06 20:48

Ahoj Trapinko.
I ja sem jedna z tech.ktera manzela poznala pres inet seznamku.Nyni sme spolu pres tri roky a rok svoji.A docela nam to i klape.Cekame spolu miminko,takze… :P
Ale byl to asi az 4pokus.ty predchozi tri… :roll: no hruza!!! jednoho sem se nemohla dlouho zbavit.Byla sem jeste na skole,zrovna sem mela maturitni obdobi-svatak-a on protoze me nemohl nikde sehnat,si proste zajel do skoly a tak „okouzlil“ moji tridni,ze mu na me dala cislo mobilu,presnou adresu atd.Myslela sem,ze ji prizabiju.A ke vsemu mi to rekla vden,kdy sem maturovala :evil: on mi pak porad psal,a zaboha si nenechal vysvetlit,ze uz nekoho mam(nynejsiho manzela).Bylo to k uzoufani,pochopil az kdyz sem mu zakerne poslala svatebni oznameni :twisted:
Tim Te ale nechci strasit.Jen si davej pozor a hned neduveruj.Mohla by ses osklive spalit a za to nam ti chlapi zase az tak moc nestoji,ne? :lol:
Jinak jiskricky u me k manzunoj taky nepreskocili hned(narozdil od nej).Dlouho sem ho brala s rezervou.Ale pak se neco zvrtlo a bylo to..
Tak preji hodne stesti a drzim pesti na vyber toho spravneho,a poslouchej srdce,rozumu se ptej jen kdyz si nebudes opravdu jista :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.9.06 21:00

Ahoj Trapinko,

ja dala tez inzerat na seznamku,ale po trech dnech jsem ho rusila,co prislo odpovedi.Poznala jsem takto sveho manzela.Ani si neumim predstavit,kdybych ho nemela.A ted uz jsme tri…A jsem moc stastna.Byla to schuzka s tretim z inzeratu.Ani jeden jsme od toho moc neocekavali.Nevim,byla jsem zklamana z predchozich setkani.A nyni jsme spolu uz vice nez rok a po vzajemne dohode mame malou ratolest.Jsem stastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.9.06 21:49

Ahoj Trapinko,
I já jsem na tom byla podobně (jen u nás to byl rozchod po sedmi letech ). Moje mamka mi do hlavy na:,–(ila myšlenku na internetovou seznamku. Nejdřív jsem se tomu smála, pak mi nedalo, tu a tam jsem odpověděla na něčí inzerát, párkrát i vyrazila na večeři nebo na kafe… První schůzka byla děsná, ale pak jsem si řekla, že se aspoň trochu otrkám a popovídám si s lidma, s kterýma bych se v životě nesetkala (jsem taky celkem introvert a seznamování se mi nikdy moc nešlo). Když to člověk bral takhle, tak to byla někdy docela legrace :wink:
A asi na osmý pokus to vyšlo. Líbil se mi na první pohled, měl moc hezké oči a jako jediného ze všech mu napadlo přinést kytku.
Už jsme spolu přes tři a půl roku a našemu štěstíčku Bětušce už jsou čtyři a půl měsíce.
Určitě je lepší se s tím dotyčným setkat co nejrychleji - naprosto nejhorší zážitek mě čekal s chlapíkem, jehož mejly byly nejzajímavější a nejslibnější.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.9.06 11:46

Ahojky, myslím, že pokud jsi už vyrovnaná se vztahem, který skončil tak do seznámení jdi. Počítej spíš s tím, že to hned napoprve nemusí vyjít a budeš chvíli hledat toho pravého.Já jsem také tak našla muže svých snů :-) ale inzerát mi dala moje kamarádka, protože jsem na tento tip inzerátů vůbec nevěřila. Vyšlo mi to na poprvé ! V pondělí jsem odepsala (na nátlak kamarádky :-) ) a v pátek jsme se viděli a byla to láska na první pohled a tento vztah nám vydržel pět let i přes krušné začátky (povodeň). Držím palce a hodně štěstí !
 http://sirmi.ic.cz/deti/63.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
18.9.06 15:41

Ahoj Trapinko,

já taky myslím, že si s tím, kdy uskutečnit schůzku, nemusíš dělat hlavu. Ono to vyplyne samo, nebo ti to protějšek usnadní a navrhne sám. Já jsem se takhle setkala už s dost chlapama, mám z toho pár kamarádů, i když dál to nešlo, ale to není podstatné (zkouším to dál, protože jinak ani nemám kde a kdy se s někým seznámit - rozvádím se a náš vztah už dlouho před rozvodem nestál za nic, tak hledám už docela dlouho). Podle mě není na seznamování se přes net nic špatného, je to dnes běžný způsob komunikace, tak co?
Držím palce, ať brzo najdeš a nejsi už sama, není to nic příjemného, mně už z toho taky občas „hrabe“…

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.9.06 12:05

seznamka

A holky přes jakou seznamku jste si tedy dávaly inzerát?věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.9.06 12:37

Veverko, manžela jsem našla na www.seznamka.cz :wink: , ale inzeráty jsem měla snad všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
19.9.06 13:03

Jo,jo díky,já si tam taky zkusila dát inzerát, ale sešla jsem se jen jednou a nic moc. Jsem půl roku sama a tak bych ráda, taky změnu. Hlavně pořádného taťku pro toho malého prdelku. věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí