Seznamka – výběr

103
12.9.21 22:49

Seznamka – výběr

Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?

Díky za objasnění z ženského pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
12.9.21 23:17

To je dost divny, nemit tam fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
12.9.21 23:20

Já bych teda nejdřív omrkla věk, místo bydliště a fotky! Nemusíš dávat veřejně hned portrét, ale třeba tvůj stín, který aspoň trochu naznačí postavu… Měl bys protějšek něčím oslovit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ayo
151
12.9.21 23:25

Seznamku nemám a nikdy jsem neměla, ale řekla bych, že profil bez jakékoliv fotky působí míň důvěryhodně. A asi bych se taky popravdě nenamáhala odpovědět, zvlášť, kdyby tam byl jen uvedený věk.

A asi i záleží, co dané slečně vůbec napíšeš. Pokud něco tuctového, tak asi nemáš moc šancí, jak zaujmout, když na profilu ani nic nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.9.21 23:28

Ona i spousta tech protejsku tam fotku taky nema. Na co fotka, kdyz jak ctu, tak vetsina stejne nedava aktualni. Postava je uvedena v dalsi zalozce profilu, kam uz nekliknou.
Vek je v rozmezi co dana osoba dle sveho profilu hleda. Mesto vetsinou stejne nebo nedaleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
12.9.21 23:32

Sama jsem nikdy na seznamce nebyla, ovšem dokážu si představit, že zvlášť třeba atraktivnější ženy dostávají těch nabídek plno, a profil bez jakýhokoli náznaku vzhledu nepůsobí důvěryhodně. Navíc popis je jedna věc, ale třeba poměr kg/cm toho zas tolik neřekne (třeba něco jinýho bude 100kg hokejista a něco jinýho vypapaných 100kg), navíc popis postavy („sportovní“ / „hubená“ atd.) je furt dost subjektivní, prostě fotka řekne nejvíc. Podle čeho si ty ženy vybíráš ty? Podle popisu nebo podle fotky? Protože ono můžou vnímat už jako nefér třeba to, že ony tam tu fotku mají, narozdíl od tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.9.21 23:33
@Ayo píše:
zvlášť, kdyby tam byl jen uvedený věk.

Na Rande jsou v profilu zalozky, kde jsou vyplnene veci z ruznych kategorii. Vetsina zen tam nema nic verejne viditelneho. Ja to mam vyplnene poctive, ale prave je problem, ze se na to ani nekouknou.

System rande.cz umoznuje prave sledovat, co vsechno si protejsek cetl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
12.9.21 23:33
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?Díky za objasnění z ženského pohledu.

Možná špatná seznamka… (ženy víc hledající flirt než partnera)
Možná něco v tom co napíšeš je odradí…

Prostě není nad staré dobré - dohazovačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.9.21 23:36
@Proseccová píše:
Protože ono můžou vnímat už jako nefér třeba to, že ony tam tu fotku mají, narozdíl od tebe.

Nemaji a narozdil ode mne nemaji ani ten popis. Takze prave clovek musi psat naprosto na slepo, pac nema podle ceho vybirat :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.9.21 23:44
@Josef_t píše:
Možná špatná seznamka… (ženy víc hledající flirt než partnera)
Možná něco v tom co napíšeš je odradí…Prostě není nad staré dobré - dohazovačky.

Proto koukam, kde je uvedeno ze hleda „vazny vztah“.

Dohazovacka… fajn, a kde ji vezmu :D Beru vsemi 10ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.21 23:47

@Bespi
Pokud bych hledala vážný vztah, tak bych fotku dala. Nemusí být nějaká z blízka, nic stylizovaného, za mě ideálně něco z přirozeného prostředí (při sportu atd.), klidně z dálky, aby si udělala dotyčná představu - postava, styl (sportovní typ, kravaťák, batůžkář…).
No a jako chlap, pokud nezaujmeš vyloženě vzhledem, tak budeš muset asi začít oslovovat sám. Ideálně asi něco si o ní přečíst a reagovat přímo na to, co tam ta dotyčná píše, nic univerzálního, co tam rozešleš 20 ženám stylem - Ahoj, jak se dneska máš.

• Citovat
  • Upravit
607
12.9.21 23:55
@Bespi píše:
Nemaji a narozdil ode mne nemaji ani ten popis. Takze prave clovek musi psat naprosto na slepo, pac nema podle ceho vybirat :-(.

Hm, tak to je divný, ale jak píšu, zkušenost nemám… možná bych fakt zkusila vyměnit seznamku nebo se pokusit seznámit „naživo“ – co třeba při sportu nebo jiných aktivitách, co tě baví? Nebo u známých rozhodit sítě, zmínit, že jsi single a hledáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 00:07

V pripade placene seznamky, kde nevim, zda si druha strana vubec precte co jsem psal, je nesmysl oslovovat hned na zacatek konverzace specificky psanou zpravou. Schvalne jsem si udelal fake profil bez forky a zjistil co delaji jini - poslou pouze takove to zduchnuti. Jeden pak napsal jednu vetu.

Ze zacatku jsem se snazil psat kazdy presne na danou osobu z toho mala co uvedla nebo spis neuvedla v profilu, ale prestalo me to bavit.

Proste posilam ted jen relativne strucnou zpravu, ze zakladni info, je na profilu, pokud chce vic tak si to rekneme v dalsich zpravach pokud odpovi a fotku zaslu. A jak pisu, ani si neprojdou ten profil, jen zobrazi prvni stranku a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
13.9.21 00:08

Pokud píšeš ženě ty, musíš ji zaujmout a to bez fotky nebo zajímavého profilu nepůjde. Takových jim denně píše xy, většina seznámení je plná takových chlapů co píšou ženám a ty „lepší“ by je mohly přehazovat vidlema. Pokud tedy nezaujmeš na první dobrou buď tím co píšeš, nebo fotkou zapadneš prostě v davu ostatních chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.9.21 00:19

Na seznamce jsem byla a vždycky jsem prohlédla úplně všechno.. jak fotky, věk, zájmy a podobně i několikrát.. ale je pravda, že v dnešní době je to spíše o vzhledu.. a zároveň je fajn si k té zprávě rovnou přiřadit obličej..

Našla jsem si tam manžela a máme dceru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria