Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mora Čamuška píše:
A neni to tim, ze Ti to vyjede jen prehled tech fotek s nickem a vekem a musis to vylozene rozkliknout, aby sis precet neco vic cim muzes nadchnout?Takze s sedym stinem misto hlavy a nic nerikajicim nickem to treba ani nenuti rozklikavat dal..
Clovek chtel poradit od tech co maji potuchy jak to na seznamkach chodi. Misto toho tu az na vyjimky pisou lidi co to v zivote nevideli.
Pak ty, kteri uz ani nevi na co odpovidaji.
No a v neposledni rade urazky.
Nic co bych necekal.
@Bespi píše:
Clovek chtel poradit od tech co maji potuchy jak to na seznamkach chodi. Misto toho tu az na vyjimky pisou lidi co to v zivote nevideli.Pak ty, kteri uz ani nevi na co odpovidaji.
Nic co bych necekal.
Vždyť jsem ti ryze praktickou, ověřenou zkušenost napsal.
Napíšu inzerát s textem takovým, aby zaujal. Čekám, kdo mi na něj odpoví.
Podle toho, co přijde za odpovědi, případně text upravím tak, aby zaujal ty, o které mám zájem a nepsaly mi zbytečně ty, o které zájem nemám.
Z těch, co odpověděly a vypadají, že jsou na podobné vlně, následně vykrystalizuje pár vhodných k setkání.
Opakuješ do té doby, než se setkáš s takovou, u které vzájemně „přeskočí jiskra“.
Prostě nic moc složitého, jen podobné cvičení jako psát příspěvky sem
![]()
@Bespi píše:
Clovek chtel poradit od tech co maji potuchy jak to na seznamkach chodi. Misto toho tu az na vyjimky pisou lidi co to v zivote nevideli.Pak ty, kteri uz ani nevi na co odpovidaji.
Nic co bych necekal.
Mne uplne neni jasne, jestli ty damy aktivne oslovujes nebo cekas, ze nekdo napise tobe po dukladnem prostudování tveho profilu.
Na, seznamce jsem byla cca 5 let, ale ve starsi vekove kategorii a nesla jsem po vaznem vztahu, spis to pro mbe byla zabava, komunikace, poznavani novych lidi
@Bespi píše:
Nic co bych necekal.
ty jsi marný, ukřivděný bolestín,
já ti např. napsala, že na jiné seznamce jsem a profily bez fotky ani nerozklikávám, nezajímají mě -
ale ty trváš na tom, tam fotku nemít ![]()
a spoustu jiných rad jsi tady dostal, ale všechno neguješ,
tak si v té zahořklosti, ukřivděnosti a jakýmsi vědomím své výjimečnosti užívej samotu dál až do důchodu
Jit jako chlap na e-seznamku a nemit fotku na takovem miste, kde je absurdni pletlak muzskeho pohlavi a jen zkoumat, kdo si na mem profilu neco precte nebo ne… To je tezka sebestrednost, az detinskost, a patrne nekoho, kdo je vetsinu zivota sam. Normalne dam 3-4 rozumne fotky, osobity popis a jdu na Tinder. Ne rande, badoo a jiny blbosti. Jde o to si napsat s nekym koho jsem tez zaujal a nevyuzivat sluzby, kde kazdy muze napsat kazdemu. To je z podstaty nesmysl a ztrata casu.
@Kutil Tom píše:
Vždyť jsem ti ryze praktickou, ověřenou zkušenost napsal.
Napíšu inzerát s textem takovým, aby zaujal. Čekám, kdo mi na něj odpoví.
Podle toho, co přijde za odpovědi, případně text upravím tak, aby zaujal ty, o které mám zájem a nepsaly mi zbytečně ty, o které zájem nemám.
Z těch, co odpověděly a vypadají, že jsou na podobné vlně, následně vykrystalizuje pár vhodných k setkání.
Opakuješ do té doby, než se setkáš s takovou, u které vzájemně „přeskočí jiskra“.
Prostě nic moc složitého, jen podobné cvičení jako psát příspěvky sem![]()
Nerikal jsem vsichni.
Kazdopadne tak daleko se nedostanu. Ze by to takto melo fungovat vim. Ten princip chape snad kazdy.
Proste realita je hodne vzdalena tomu co si tu ti co na seznamce nebyli predstavuji.
Treba u doporucenych profilu na rande.cz dle zadanych kriterii (nejsou videt verejne) kterych mi na celou CR aktualne ukazuje 19, jsou fotky u 3. Clovek se dozvi vysku, mesto, vek, obcas i vzdelani a typ postavy a kdy se zaregistrovala. Ma to dva vysledky, za prve nejde napsat personifikovany vzkaz a za druhe pise jim pak spousta tech co by jinak nepsala. Takze pokud ty dotycne dostavaji mraky zprav, na ktere pak nechteji odpovidat, tak jaka asi tak je prvotni pricina?
Stejne jak tu pisi, ze mam zapojit okoli. Kdybych byl zena… tak tech moznosti by byla kupa - partneri s primy 50k+ pripadne i pres 100k+. Nejsem. Takze nic. Ano jak tu bylo naznaceno, cilit na prodavacku v supermarketu, tak bych rekl, ze uspech je jisty, necilim. Dlouhodobe by to nemelo sanci fungovat, to neni nic proti prodavackam. Diru, jak tu nekteri naznacuji opravdu nehledam.
@piba888 píše:
Jit jako chlap na e-seznamku a nemit fotku na takovem miste, kde je absurdni pletlak muzskeho pohlavi a jen zkoumat, kdo si na mem profilu neco precte nebo ne… To je tezka sebestrednost, az detinskost, a patrne nekoho, kdo je vetsinu zivota sam. Normalne dam 3-4 rozumne fotky, osobity popis a jdu na Tinder. Ne rande, badoo a jiny blbosti. Jde o to si napsat s nekym koho jsem tez zaujal a nevyuzivat sluzby, kde kazdy muze napsat kazdemu. To je z podstaty nesmysl a ztrata casu.
Neumet cist je jeste horsi.
@piba888 píše:
V čem je Tinder lepší než Badoo? Jen zvědavost. ![]()
@LadyDelRey píše:
V čem je Tinder lepší než Badoo? Jen zvědavost.
taky by mě zajímalo
@Bespi píše:
Nerikal jsem vsichni.Kazdopadne tak daleko se nedostanu. Ze by to takto melo fungovat vim. Ten princip chape snad kazdy.
Proste realita je hodne vzdalena tomu co si tu ti co na seznamce nebyli predstavuji.
Stejne jak tu pisi, ze mam zapojit okoli. Kdybych byl zena… tak tech moznosti by byla kupa - partneri s primy 50k+ pripadne i pres 100k+. Nejsem. Takze nic. Ano jak tu bylo naznaceno, cilit na prodavacku v supermarketu, tak bych rekl, ze uspech je jisty, necilim. Dlouhodobe by to nemelo sanci fungovat, to neni nic proti prodavackam. Diru, jak tu nekteri naznacuji opravdu nehledam.
Treba u doporucenych profilu na rande.cz dle zadanych kriterii (nejsou videt verejne) kterych mi na celou CR aktualne ukazuje 19, jsou fotky u 3. Clovek se dozvi vysku, mesto, vek, obcas i vzdelani a typ postavy a kdy se zaregistrovala. Ma to dva vysledky, za prve nejde napsat personifikovany vzkaz a za druhe pise jim pak spousta tech co by jinak nepsala. Takze pokud ty dotycne dostavaji mraky zprav, na ktere pak nechteji odpovidat, tak jaka asi tak je prvotni pricina?
Vyhodnocuješ dobře, ale špatná data.
1. Čím víc kritérií zadáš, tím víc žen vyřadíš. Ale můžeš věřit tomu, že jsou vyplněna dobře? Já na nějaká detailní kašlu a věřím tomu, že řada zen taky.
2. Je spousta žen, které by si inzerát samy nedaly, ale po seznamce brouzdají a na zajímavý odpoví. A mně se osvědčilo cílit přesně na ně, nejsou to totiž ty, co na seznamce visí roky a pohrdavě přehrabují ty tuny hnoje, co tu povýšeně píší, jak jim chodí.
Když půjdu na obrázkovou seznamku a naklikám si „nutné“ požadavky, taky mi skoro nic nezbyde. Kdybych takhle vybíral svou přítelkyni (podle fotky), nenapsal bych jí (fotku měla děsnou). Napsala ona mně a fotku jsme si poslali až po asi 10 mailech - no a to jsem si rikal, ty jo, po psaní super ženská, tak snad bude lepší v reálu než na fotce (a opravdu byla) ![]()
@Venetia píše:
Mne uplne neni jasne, jestli ty damy aktivne oslovujes nebo cekas, ze nekdo napise tobe po dukladnem prostudování tveho profilu.
Na, seznamce jsem byla cca 5 let, ale ve starsi vekove kategorii a nesla jsem po vaznem vztahu, spis to pro me byla zabava, komunikace, poznavani novych lidi
Aktivne je oslovuji, ale jak jsem psal na profily, kde neni uvedeno nic a vetsinou i bez fotky proste nejde napsat nic personifikovaneho, a proste se clovek muze maximalne na neco zeptat, pripadne pridat neco o sobe.
Plati to bohuzel i o ty kteri chteji jen pratelstvi. Tj. clovek se treba zepta co ji bavi, zajima a taky neodpovi. To je tezky. No dobre dnes odpovedela, jedna ukrajinka (podle jmena), tak aspon zkusim zjistit co je zac.
Tady porad lidi melou, jak jsem ukrivdeny, a kde si co si. To opravdu ne. Me to proste jen udivuje, tak jsem se chtel zeptat „u zdroje“.
@Kutil Tom píše:
Vyhodnocuješ dobře, ale špatná data.
1. Čím víc kritérií zadáš, tím víc žen vyřadíš. Ale můžeš věřit tomu, že jsou vyplněna dobře? Já na nějaká detailní kašlu a věřím tomu, že řada zen taky.
2. Je spousta žen, které by si inzerát samy nedaly, ale po seznamce brouzdají a na zajímavý odpoví. A mně se osvědčilo cílit přesně na ně, nejsou to totiž ty, co na seznamce visí roky a pohrdavě přehrabují ty tuny hnoje, co tu povýšeně píší, jak jim chodí.Když půjdu na obrázkovou seznamku a naklikám si „nutné“ požadavky, taky mi skoro nic nezbyde. Kdybych takhle vybíral svou přítelkyni (podle fotky), nenapsal bych jí (fotku měla děsnou). Napsala ona mně a fotku jsme si poslali až po asi 10 mailech - no a to jsem si rikal, ty jo, po psaní super ženská, tak snad bude lepší v reálu než na fotce (a opravdu byla)
Jj. myslim si to taky. Jen jsem cekal, ze neco takoveho napise zena ne chlap ![]()
Kazdopadne diky.
@Bespi píše:
Aktivne je oslovuji, ale jak jsem psal na profily, kde neni uvedeno nic a vetsinou i bez fotky proste nejde napsat nic personifikovaneho, a proste se clovek muze maximalne na neco zeptat, pripadne pridat neco o sobe.Plati to bohuzel i o ty kteri chteji jen pratelstvi. Tj. clovek se treba zepta co ji bavi, zajima a taky neodpovi. To je tezky. No dobre dnes odpovedela, jedna ukrajinka (podle jmena), tak aspon zkusim zjistit co je zac.
Tady porad lidi melou, jak jsem ukrivdeny, a kde si co si. To opravdu ne. Me to proste jen udivuje, tak jsem se chtel zeptat „u zdroje“.
Tak neoslovuj ty, co nemaji nic. To je opravdu o nicem.
@Bespi,
jsem na Štěstí, ale všeobecně jsem vypozorovala, že všude je to v podstatě stejné.
Skoro každý chlap má dva profily, jeden s fotkami na seznamování, druhý prázdný na to, aby si mohl prohlížet profily a zpětně i profily, když si ho prohlédne žena.
Trapné.. Mi to evokuje nějakou velkou skupinu mužů, co mají komplexy, hendikep, duševní poruchu a podobně..
Proč ti nikdo profil nezkoumá? Jednoduše proto, že nemáš úvodní fotku. Překvapivé? Možná ano, ale je to tak. Nikdy bych profil bez úvodní fotky nerozklikla, fakt.
Hele, lidi se stejně dneska už nijak extra nechtějí seznamovat, muži ve velké většině nabízí pouze sex, do ničeho se jim nechce, tak my, ženy, my vlastně už ani nereagujeme. Jelikož si říkáme – ježiš, další co chce jen kukat. Už jsme fakt trochu přiotrávené ![]()
Čili jak sám vidíš, s fotkou máš šanci malou, bez fotky žádnou. Realita…
@Prof. Farnsworth píše:
- Veselý asfaltér
- Rozverný popelář
- Romatický ridič fekálního vozu - aneb svezu tě do ráje
Uvažuji, že bych asi měl změnit povolání ![]()