Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ZlutaSova píše:
@Bespi,
jsem na Štěstí, ale všeobecně jsem vypozorovala, že všude je to v podstatě stejné.
Skoro každý chlap má dva profily, jeden s fotkami na seznamování, druhý prázdný na to, aby si mohl prohlížet profily a zpětně i profily, když si ho prohlédne žena.
Trapné.. Mi to evokuje nějakou velkou skupinu mužů, co mají komplexy, hendikep, duševní poruchu a podobně..Proč ti nikdo profil nezkoumá? Jednoduše proto, že nemáš úvodní fotku. Překvapivé? Možná ano, ale je to tak. Nikdy bych profil bez úvodní fotky nerozklikla, fakt.
Hele, lidi se stejně dneska už nijak extra nechtějí seznamovat, muži ve velké většině nabízí pouze sex, do ničeho se jim nechce, tak my, ženy, my vlastně už ani nereagujeme. Jelikož si říkáme – ježiš, další co chce jen kukat. Už jsme fakt trochu přiotrávené
Čili jak sám vidíš, s fotkou máš šanci malou, bez fotky žádnou. Realita…
Dalsi kdo necte.
@Venetia píše:
Tak neoslovuj ty, co nemaji nic. To je opravdu o nicem.
Bezva rada… takze nikoho ![]()
@opulus píše:
@Bespi Nenapadlo tě změnit seznamku?
Ano napadlo ![]()
uz jich tu mam… Cim stoji vic tim funguje principialne hur
.
@ZlutaSova píše:
@Bespi,
jsem na Štěstí, ale všeobecně jsem vypozorovala, že všude je to v podstatě stejné.
Skoro každý chlap má dva profily, jeden s fotkami na seznamování, druhý prázdný na to, aby si mohl prohlížet profily a zpětně i profily, když si ho prohlédne žena.
Trapné.. Mi to evokuje nějakou velkou skupinu mužů, co mají komplexy, hendikep, duševní poruchu a podobně..Proč ti nikdo profil nezkoumá? Jednoduše proto, že nemáš úvodní fotku. Překvapivé? Možná ano, ale je to tak. Nikdy bych profil bez úvodní fotky nerozklikla, fakt.
Hele, lidi se stejně dneska už nijak extra nechtějí seznamovat, muži ve velké většině nabízí pouze sex, do ničeho se jim nechce, tak my, ženy, my vlastně už ani nereagujeme. Jelikož si říkáme – ježiš, další co chce jen kukat. Už jsme fakt trochu přiotrávené
Čili jak sám vidíš, s fotkou máš šanci malou, bez fotky žádnou. Realita…
Tak to je pecka. To by mě v životě nenapadlo, takováhle konspirace a utajení ve zkoumání profilů ![]()
Tvl. jak je to možné, že jsem žádné takové číčoviny nedělal, neměl žádnou fotku, profily, utajené výzvědné profily, jen prachobyčejný text, a přesto se dokázal internetově seznámit?
![]()
@Bespi píše:
Ano napadlo
uz jich tu mam… Cim stoji vic tim funguje principialne hur.
Hele, jeden kolega, kamarád nebo jak ho nazvat si dost pochvaloval Elite Date. Byl teda starší, rozvedenej a nechtěl už zakládat rodinu, takže úplně jiná situace. Ale z toho, co říkal, bych to možná i zkusil, až mi bude tolik co bylo jemu a musel bych hledat babu… Jako on se dokonce blázen znovu oženil
tak asi fakt stála za to ![]()
Mimochodem, právě taková placená seznamka je asi jediná, kde bych byl ochoten si vytvořit detailnější profil s fotkou. Na nějakém Badoo, Tinderu apod. masovkách, co jsou zadarmo drahý, ani náhodou.
@Bespi píše:
Bezva rada… takze nikoho
Precevneni mozne, aby tam ty zenske nic nemely.. Jsk se chteji seznamit?
@Bespi píše:
Ano napadlo
uz jich tu mam… Cim stoji vic tim funguje principialne hur.
Na zadnou placenou bych vubec nesla.
@Kutil Tom píše:![]()
![]()
Tak to je pecka. To by mě v životě nenapadlo, takováhle konspirace a utajení ve zkoumání profilů
Tvl. jak je to možné, že jsem žádné takové číčoviny nedělal, neměl žádnou fotku, profily, utajené výzvědné profily, jen prachobyčejný text, a přesto se dokázal internetově seznámit?
![]()
![]()
Asi jsi seznamkova hvezda
A jak jsi přišel na to, že Ti tu odpovídali lidi, co na seznamce nebyli?
Já na seznamce byla a profily bez fotky jsem vyřadila hned.
Naopak na normální „banální“ konverzaci jsem skoro vždy reagovala, pokud nebyla nějaká šílená hrubka i ve větě o třech slovech, nebo mě dotyčný třeba neoslovil špatným jménem. Ale reagovat jsem taky dost rychle přestala, pokud:
Co na mě osobně vždy zabralo byla prostě reference k nějaké reálii z mého profilu. Pokud tam ženy z Tvé cílové skupiny žádné fotky ani informace nemají, zkus rozšířit portfolio seznamovacích nástrojů ![]()
Btw seznámit se dá vždy i v reálu, to je jen Tvoje výmluva, že to nejde. I samotáři a introverti občas vyjdou mezi lidi.
@Venetia píše:
Asi jsi seznamkova hvezda
Tak samozřejmě to může být i tak, že tam všechny čekaly jen na mě. Všude tady čtu, jak chlapi „nejsou“, jak je to na seznamce jen samý „balast“, jak nikde nejde najít žádný použitelný chlap, tak nakonec asi jo, že jakmile jsem se tam objevil, nemusel jsem mít ani fotku a hned o mě byla rvačka
![]()
@Kutil Tom píše:
Tak samozřejmě to může být i tak, že tam všechny čekaly jen na mě. Všude tady čtu, jak chlapi „nejsou“, jak je to na seznamce jen samý „balast“, jak nikde nejde najít žádný použitelný chlap, tak nakonec asi jo, že jakmile jsem se tam objevil, nemusel jsem mít ani fotku a hned o mě byla rvačka![]()
![]()
Kvalitni kousky jsou na roztrhani
@Bespi píše:
Clovek chtel poradit od tech co maji potuchy jak to na seznamkach chodi. Misto toho tu az na vyjimky pisou lidi co to v zivote nevideli.Pak ty, kteri uz ani nevi na co odpovidaji.
No a v neposledni rade urazky.
Nic co bych necekal.
No, sice jsem tam nikdy nebyla registrovaná, ale profily jsem viděla, resp. jsem někam vlezla a koukla, bylo to stesti.cz apod., jak je to na badoo a tinderu nevím. Tak Ti říkám svou zkušenost, že když tam vykoukne silueta a jen jméno a věk a nevím, nějaký základní info, tak je asi pravděpodobné méně, že to nějaká holka bude dál zkoumat, aby se koukla na nějaký případný další popis, který je vidět dále a který může zaujmout. Když si profily prohlížím, otevřu spíš ten s fotkou, příp. by tam musel být zajímavý věk a místo pro mě, že bych to chtěla číst dál.
A hlavně.. pokud Ti něco nenese úspěch, tak to asi musíš změnit
Pokud vidíš, že na profil bez fotky holky nereagují a fotku si tam dát nechceš, tak nevím, třeba bych volila něco vtipnýho, fotku oka, ruky.. co může udeřit do očí a vtipně bych to okomentovala v tom komentu po rozkliknutí (říkám co mě napadlo, nepište, že to je totál kravina
). Upřímně se trochu bojím, že jsi ten typ, co kdyby si s ním holka začala psát, měl ke všemu tisíc připomínek, necítím z tebe nějakou lehkost bytí nebo jak to říct, promiň. Můžeš být fajn, ale třeba na mě tak nepůsobíš. A protože se tady bavíme o působení v online eteru a seznamkách, tak tam je asi to, jak působíš, docela zásadní, proto to píšu. Každopádně hodně štěstí ![]()
@Kutil Tom píše:
Tak samozřejmě to může být i tak, že tam všechny čekaly jen na mě. Všude tady čtu, jak chlapi „nejsou“, jak je to na seznamce jen samý „balast“, jak nikde nejde najít žádný použitelný chlap, tak nakonec asi jo, že jakmile jsem se tam objevil, nemusel jsem mít ani fotku a hned o mě byla rvačka![]()
![]()
No dobře, ale taky je třeba důležitý, v jakým je to věku. Dneska, koukám, mladý se asi moc reál neseznamujou, takže ve dvacet, třiceti si myslím, že je hodně bezva chlapů i na seznamce, je to zkrátka běžný. Ale opravdu reálné obavy mám o ten střední věk ![]()
A žes tam neměl fotku a seznámil ses, vypovídá jen o tom, že je možný se seznámit i bez fotky, ne o tom, že to je jistota nebo velká pravděpodobnost.
@Bespi píše:
Stejne jak tu pisi, ze mam zapojit okoli. Kdybych byl zena… tak tech moznosti by byla kupa - partneri s primy 50k+ pripadne i pres 100k+.Nejsem. Takze nic. Ano jak tu bylo naznaceno, cilit na prodavacku v supermarketu, tak bych rekl, ze uspech je jisty, necilim. Dlouhodobe by to nemelo sanci fungovat, to neni nic proti prodavackam. Diru, jak tu nekteri naznacuji opravdu nehledam.
Jakože jsou davy těch chlapů, co berou přes sto litrů a jen čekaj, až je nějaká klofne? Kde?? Tam běžim
![]()
Hele, nemáš ty opravdu nějaký přepálený požadavky? Jako zelenooká VŠ s vlastním bytem? Trochu mi tak přijde..
Náhodou ta holka z výdejny obědů (zasvěcení znají), na mě působila dost inteligentně a myslím, že tuhle práci dělá z úplně jinýho důvodu, než že by „neměla“ na něco kvalifikovanějšího.