Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
13.9.21 18:05
@Sisika9 píše:
Zábavné a hlavně perspektivní. :mrgreen: já mám zábavné, takže nechci aby chodil domů otrávený a ještě poslouchat nadávky na práci :pocitac:

I účetního nebo úředníka může jeho práce bavit a nemusí na ni nadávat. Naopak třeba pilot může být nasr. ný, že aktuálně nemůže létat, nebo lékař může nadávat na to, že pojišťovny málo platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.9.21 18:09
@Venetia píše:
A ty nemas zadne fyzicke naroky?
Jen co ma uvnitr?

Musí mít pipku a dejchat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
13.9.21 18:12
@Prof. Farnsworth píše:
I účetního nebo úředníka může jeho práce bavit a nemusí na ni nadávat. Naopak třeba pilot může být nasr. ný, že aktuálně nemůže létat, nebo lékař může nadávat na to, že pojišťovny málo platí

Jojo. Zlatý prciny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
13.9.21 18:14
@Prof. Farnsworth píše:
Musí mít pipku a dejchat :D

Nesmi mit plochy nohy vetsi nez osmatricitky a vzdálenost mezi obočím ne méně jak dva centimetry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.9.21 18:20
@Prof. Farnsworth píše:
I účetního nebo úředníka může jeho práce bavit a nemusí na ni nadávat. Naopak třeba pilot může být nasr. ný, že aktuálně nemůže létat, nebo lékař může nadávat na to, že pojišťovny málo platí

Tak může do kolonky zaměstnání místo účetní napsat veselý účetní. :palec: pilota bych nebrala, jsou nafrněný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.9.21 18:26
@Sisika9 píše:
Tak může do kolonky zaměstnání místo účetní napsat veselý účetní. :palec: pilota bych nebrala, jsou nafrněný :lol:

Účetní nemá být veselý, účetní má být akurátní, zodpovědný a poctivý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.9.21 18:29
@Sisika9 píše:
Tak může do kolonky zaměstnání místo účetní napsat veselý účetní. :palec: pilota bych nebrala, jsou nafrněný :lol:
  • Veselý asfaltér
  • Rozverný popelář
  • Romatický ridič fekálního vozu - aneb svezu tě do ráje :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
13.9.21 18:35
@Mora Čamuška píše:
8o 8o 8o A pak jděte na seznamku :roll: :jazyk:
Koupím si psa a rybičky.
no konečně :D
@Bespi píše:
Problem je v chapani psaneho textu. Zadna dalsi konverzace neni. Proste koukne na vek, vysku, bydliste a dal se nezajima. V popisku neni nic co by mohlo odradit, ale taky nic co by nadchlo, takze to nejak promyslim.Vek je v rozsahu, co ma uvedeny ve svem profilu ze hleda, bydliste - klidne stejne mesto. Tj. odradi vyska, ktera je +- obdobna? Muj pocit je spis ze ve skutecnosti nikoho nehleda, a jen to odklikne. Ale je to jen pocit. Cekal jsem ze to nekdo napise jako variantu, ale nikdo, tak asi to predpokladam spatne.

hodne zen preferuje vysoké, udělané chlapy.
Ja jsem třeba prcek, což v mravech chlapech zrejme vyvolávalo pocit, ze mi malá vyska nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
13.9.21 18:36
@catch-22 píše:
Myslíš? Já bych čekal, že ty vydry jsou pořád stejné a mohl by vykládat tak akorát, jak dlouho dneska přežvykovaly. Vrátný podle toho kde, může mít příhody s nejrůznějšími lidmi, podle toho, kdo šel kolem. Třeba v ústavu soudního lékařství, na úřadu práce a tak. :think:

pro milovnici zviratek luxus povolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
13.9.21 18:46
@Bespi píše:
No asi se neco najde, ale rozhodne nevyrazuji prvotne podle vzhledu. Fotky tak jako tak muzou lhat / byt nepresne / zavadejici.
Trochu ano… ale typ rozpoznas
@Bespi píše:
Ano, ale to predtim musi ten profil precist, v tom je ta poita :D. Jediny kdo ho cetl byla nejaka 62 leta pani, kterou jsem neoslovil.

No tak ty ji oslovis na zaklade neceho co se ti libi. Pokud zaujmes urcite se podiva nebo primo zepta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.21 18:53
@Bespi píše:
V pripade placene seznamky, kde nevim, zda si druha strana vubec precte co jsem psal, je nesmysl oslovovat hned na zacatek konverzace specificky psanou zpravou. Schvalne jsem si udelal fake profil bez forky a zjistil co delaji jini - poslou pouze takove to zduchnuti. Jeden pak napsal jednu vetu.

Ze zacatku jsem se snazil psat kazdy presne na danou osobu z toho mala co uvedla nebo spis neuvedla v profilu, ale prestalo me to bavit.

Proste posilam ted jen relativne strucnou zpravu, ze zakladni info, je na profilu, pokud chce vic tak si to rekneme v dalsich zpravach pokud odpovi a fotku zaslu. A jak pisu, ani si neprojdou ten profil, jen zobrazi prvni stranku a nic.

Ani se nedivim, ze neodpovi. Prazdny profil pusobi v lepsi pripade nesebevedome v horsim nejak podezrele, ze jsi nejaky uchyl, chces sado maso sex nebo vrah nebo snatkovy podvodnik.

Pripomina mi to takove ty inzeraty na facebooku s prodejem obleceni, kde dotycna napise:

„Prodam dva pytle znackoveho obleceni velikost S-M. Fotky a ceny na pozadani do zprav“

Na toto absolutne nereaguju… To se ji jako ozve 20 zenskej a ona kazde jednotlive foti kalhoty, pise ceny, meri miry atd…
Vetsinou tyto inzeraty maji spolecne to, ze je to podvod a nebo posle to obleceni horsi kvality a proto ho nechce foti vsechno…

To stejne seznamka bez fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 22:14
@Levandulová voda píše:
Ani se nedivim, ze neodpovi. Prazdny profil pusobi v lepsi pripade nesebevedome v horsim nejak podezrele, ze jsi nejaky uchyl, chces sado maso sex nebo vrah nebo snatkovy podvodnik.

Pripomina mi to takove ty inzeraty na facebooku s prodejem obleceni, kde dotycna napise:

„Prodam dva pytle znackoveho obleceni velikost S-M. Fotky a ceny na pozadani do zprav“

Na toto absolutne nereaguju… To se ji jako ozve 20 zenskej a ona kazde jednotlive foti kalhoty, pise ceny, meri miry atd…
Vetsinou tyto inzeraty maji spolecne to, ze je to podvod a nebo posle to obleceni horsi kvality a proto ho nechce foti vsechno…

To stejne seznamka bez fotky…

Je jasne proc tolik zen naleti podvodnikum, kdyz mysli takto.
Fakt musim se neskutecne smat, tohle je fakt ulet predstava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 22:27
@Venetia píše:
Trochu ano… ale typ rozpoznas

Ani typove se to poznat vubec nemusi. Za prve ta fotka nemusi byt te osoby, muze byt 10 let stara, upravena, a nebo vhodne aranzovana.

Treba kamaradka fotila snimky jednoho clovicka na seznamku co nesnasi psy se svym chodakem.

@Venetia píše:
No tak ty ji oslovis na zaklade neceho co se ti libi. Pokud zaujmes urcite se podiva nebo primo zepta

Prosim? Ta 62 leta pani si to precetla, sama od sebe, proc bych ji mel potom psat? Jen rikam, ze ona byla jedina, ktera ten profil cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
14.9.21 00:17
@Bespi píše:
Prosim? Ta 62 leta pani si to precetla, sama od sebe, proc bych ji mel potom psat? Jen rikam, ze ona byla jedina, ktera ten profil cetla.

A neni to tim, ze Ti to vyjede jen prehled tech fotek s nickem a vekem a musis to vylozene rozkliknout, aby sis precet neco vic cim muzes nadchnout? :think: Takze s sedym stinem misto hlavy a nic nerikajicim nickem to treba ani nenuti rozklikavat dal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
14.9.21 07:31
@Bespi píše:
Prosim? Ta 62 leta pani si to precetla, sama od sebe, proc bych ji mel potom psat? Jen rikam, ze ona byla jedina, ktera ten profil cetla.

Nerozumim
A co, ze si ho nejaka pani precetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí