Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
13.9.21 11:09
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?Díky za objasnění z ženského pohledu.

Fotka je základ, protože aspoň pro mě vzhled roli hraje. Chlap může být milionovej, ale co z toho, když se mi fyzicky nelíbí, a to tím spíše, čím méně závazný vztah bych hledala (logika: když už někoho jen na sex, tak aspoň, ať se je na co dívat). Navíc je to i mírně podezřelé (má se za co stydět? není náhodou ženatý, proto tu potřebuje být incognito? atd.).
Prostě s profilem bez fotky bych vůbec neztrácela čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 11:26
@samadoma666 píše:
Ja se omlouvam, ale tyhle vase vyroky ( i nektere dalsi) mi prijdou dost sebelitostive, trochu zahorkle a kritizujici okoli za kazdou cenu :( neni mozne, ze timhle dojmem pusobite i na te seznamce? Neni to zrovna moc atraktivni..

A copak neco kritizuji? Litost?, stalo, se stalo, to je proste zivot. Jedine co mi vadi, ze to mohla rict hned nebo aspon driv. Nic z toho nemela a ja taky ne, sice to nechapu, ale co. Tenhle svet je plny podivnejsich veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 11:31

Kazdopadne zaver je:

Nekdo tvrdi, ze fotka neni minus pokud neni clovek fotogenicky.
Vetsina ze fotka je nutnost.

Ok. Beru na vedomi, i kdyz hledam nekoho kdo neni povrchni, ale hleda co je uvnitr a ne primarne vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 11:32
@Freeandwild píše:
Nech si udělat pěknou fotku. Nejlépe takovou, kde je vidět, že máš zuby, upravené vlasy, slušné oblečení. Profil chlapa bez fotky - buď je ošklivý jak noc, nebo nechce, aby na profil narazila manželka. Šance minimální.
Jinak tenhle ubrečený přístup co tu předvádíš taky moc atraktivní není. Rodinu můžeš v klidu založit i po 40.
@samadoma666 píše:
Ja se omlouvam, ale tyhle vase vyroky ( i nektere dalsi) mi prijdou dost sebelitostive, trochu zahorkle a kritizujici okoli za kazdou cenu :( neni mozne, ze timhle dojmem pusobite i na te seznamce? Neni to zrovna moc atraktivni..

:potlesk: líp bych to neřekla, přesně takto to na mě působí, tak jestli to nebude k nemožnosti nalezení přispívat stejnou měrou jako to, že nemáš fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 11:36
@Bespi píše:
A copak neco kritizuji? Litost?, stalo, se stalo, to je proste zivot. Jedine co mi vadi, ze to mohla rict hned nebo aspon driv. Nic z toho nemela a ja taky ne, sice to nechapu, ale co. Tenhle svet je plny podivnejsich veci.

Jak píšeš – stalo se. A s tou kritikou – no kritizuješ ženy, ze si detailně nečtou právě tvůj inzerát, narážíš na nějaké požadavky, kvůli kterým nemáš možnost se seznámit naživo, prostě mi to připadá jako hlavně hledání důvodů, proč něco nejde. Tvůj styl psaní prostě může na některé působit tak, jak @Freeandwild a @samadoma666 popsaly, přiznávám, že na mě to působí úplně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
13.9.21 11:36
@Bespi píše:
Kazdopadne zaver je:

Ok. Beru na vedomi, i kdyz hledam nekoho kdo neni povrchni, ale hleda co je uvnitr a ne primarne vzhled.

Závěr je, že sis nedal ani práci dohledat, jak to na seznamkách funguje. A divíš se, že někdo (ženy) se stovkami nabídek napřed rychle profiltruje podle prvního viditelného kritéria a nějak do hloubky začne číst nebo proklikávat až zbytek. Je tu bambilion diskuzí na tohle téma. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
607
13.9.21 11:37
@catch-22 píše:
A proč si nenapíšeš něco megachytrého nebo megavtipného do toho krátkého textu? Třeba i o tom vzdělání nebo postavě. Například trochu jsem se vykrmil při studiu na třetí doktorát a na fotku bych se stejně nevešel. :lol:

to je náhodou supér! takto bych si představila chlapa, co má trochu bříško, ale i nadhled, lehkost, smysl pro humor a umí si ze sebe udělat srandu, prostě takovýho pohoďáka do života :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 11:41
@Bespi píše:
Kazdopadne zaver je:

Závěr je, že si zase jedeš svojí :roll: pochop, že vzhled prostě svoji roli hraje, partneři se musí (nebo by se měli v ideálním případě, no) přitahovat i fyzicky, navíc přítomnost fotky vyčlení tvůj inzerát ve stovkách nabídek, které ženy dostávají, plus zvýší tvoji důvěryhodnost. Fakt si říkám, jestli je to jen tvým přístupem, nebo opravdu máš nějaký důvod, proč fotku tak urputně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.21 12:00
@Bespi píše:
Kazdopadne zaver je:

Ukaz, co mas vyplneno v profilu? Ted myslim text inzeratu a ne fakta o vaze, vysce atd..

Příspěvek upraven 13.09.21 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 12:00

Psal jsem, ze na jine seznamce fotku mam a neni v tom zadny rozdil.

Tu praci precist si jak to chodi na seznamkach jsem si dal. Jenze overil jsem si v praxi, ze to nema zadny vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
13.9.21 12:07
@Bespi píše:
Psal jsem, ze na jine seznamce fotku mam a neni v tom zadny rozdil.Tu praci precist si jak to chodi na seznamkach jsem si dal. Jenze overil jsem si v praxi, ze to nema zadny vliv.

To seznamování je prostě taková hra a výzva, do tajů, co funguje a nefunguje musíš proniknout sám, protože se to často dost liší.

Jako například se od žen dočteš, že odpověď na inzerát musí být dostatečně originální, žádná 20× kopírovaná univerzální, jinak nemáš šanci, a hned o kousek dál se dozvíš, že zásadní je fotka, na kterou koukne a když nezaujme, ani to nečte. Takže to stejně píšeš zbytečně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
607
13.9.21 12:10
@Bespi píše:
Psal jsem, ze na jine seznamce fotku mam a neni v tom zadny rozdil.Tu praci precist si jak to chodi na seznamkach jsem si dal. Jenze overil jsem si v praxi, ze to nema zadny vliv.

A co teda chceš? Potvrzení, že je celej svět proti tobě, když zrovna ty nemůžeš najít na seznamce ani nikde jinde partnerku po tom, co tě ex tahala za nos? Nebo aby ti všichni dali ve všem za pravdu? Nějak mi to celý přestává dávat smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
13.9.21 12:19
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. …

I pravopis je kritérium výběru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
13.9.21 12:22
@pouzitychlap píše:
I pravopis je kritérium výběru. :lol:

Jo jo, taky jsem občas musel zamhouřit oči, aby mě to za ně moc netahalo, ale říkal jsem si, co se dá dělat, když si chce člověk zašu… :mrgreen: :dance:

• Citovat
  • Upravit
103
13.9.21 12:24
@Kutil Tom píše:
Jo jo, taky jsem občas musel zamhouřit oči, aby mě to za ně moc netahalo, ale říkal jsem si, co se dá dělat, když si chce člověk zašu… :mrgreen: :dance:

Podle sebe soudim tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria