Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bespi píše:
Vzdelani, postava je az na klik…Konkretneji na uvodni strance:
Pohlaví: muž
Chce se seznámit s: ženou ve věku 25 - 41 let
Hledá: vážný vztah
Město
Rok narození
Výška
- kratky text.
Vekovy rozptyl, je volny, ale omezeny tim, ze chci deti. Idealne mezi 30-40.
Ne necekal jsem az zestarnu, jen jsem byl poslan sliby k „ledu“. Proste za dobrotu, a snahu o pochopeni, „na zebrotu“. Vim blbej, ale stalo se.
A co ten věk zkusit omezit i v tom úplným úvodu? Nebo to není možný? Protože mě se třeba zda prave 25-41 jako strašně velký rozpětí, pocitam, ze 25 léta holka bude jinde než 41 léta ženská (nebo by to tak mělo byt).
Jinak děti chápu, ale není pak těch 40 trochu pozdě? Přece jen klesá plodnost, šance na početí, roste riziko různých vad, plus taky na novorozence je pak potřeba spoustu energie… otázka taky, zda by to pro ženu bylo první dítě, nebo by už měla z předchozího vztahu. Nebylo by třeba lepší to zuzit na těch 30-35 třeba, s tím, ze když napíše dejme tomu 37 leta, tak tomu das prostor?
Ale jen se ptám, fakt jsem nikdy nic takovýho nezažila, takže možná jen proste nevím, jak to funguje.
No asi důležité je, co máš v tom textu
že už ženu dál nepřesvědčí, aby se podívala na další detaily
Já si našla manžela na Rande, teda on mě, ale je to skoro 14 let
to ještě byly mobily s čudlíky a on měl první iPhone ![]()
@Bespi píše:
Město
Rok narození
Výška + kratky text.
Ne necekal jsem az zestarnu, jen jsem byl poslan sliby k „ledu“. Proste za dobrotu, a snahu o pochopeni, „na zebrotu“. Vim blbej, ale stalo se.
A proč si nenapíšeš něco megachytrého nebo megavtipného do toho krátkého textu? Třeba i o tom vzdělání nebo postavě. Například trochu jsem se vykrmil při studiu na třetí doktorát a na fotku bych se stejně nevešel. ![]()
@Proseccová píše:
A co ten věk zkusit omezit i v tom úplným úvodu? Nebo to není možný? Protože mě se třeba zda prave 25-41 jako strašně velký rozpětí, pocitam, ze 25 léta holka bude jinde než 41 léta ženská (nebo by to tak mělo byt).Jinak děti chápu, ale není pak těch 40 trochu pozdě? Přece jen klesá plodnost, šance na početí, roste riziko různých vad, plus taky na novorozence je pak potřeba spoustu energie… otázka taky, zda by to pro ženu bylo první dítě, nebo by už měla z předchozího vztahu. Nebylo by třeba lepší to zuzit na těch 30-35 třeba, s tím, ze když napíše dejme tomu 37 leta, tak tomu das prostor?
Ale jen se ptám, fakt jsem nikdy nic takovýho nezažila, takže možná jen proste nevím, jak to funguje.
Jo jo, tak kdyz clovek cte u 42… chce deti v budoucnu. Ja to tohle vsechno vim. Ale proste dnes je bohuzel bezny trend, ze ve „30 je moc brzo“ a preci si chce jeste „uzit“ (at to znamena cokoliv - treba jen vysedavani na FB).
Je mi 39, deset let jsem procekal, ve stylu „pockej jeste, ted to nejde protoze…“. Mit nekoho bezvyhradne rad je za trest.
@Bespi píše:
Město
Rok narození
Výška
- kratky text.
no, tak mě to přijde dost informací na to, abych někoho vyloučila.
ten text… to je to, co tam máš ty?
@Bespi a reknes nám teda, koho hledas, co mas za kritéria, ze takovou ženu najdeš JEN na seznamce a ne třeba v práci nebo skrz ty známe a kamarády?
Souhlas, že základ je mít fotku v profilu. Když jí tam muž nemá, většinou za tím něco smrdí - schovává se, aby ho náhodou nenašla žena nebo partnerka.
Navíc nikdo a ani ženy neztrácí čas. Předpokládám, že začínáš větou,,Ahoj, jak se máš?" nebo,,Ahoj, jsi hezká.". Ženská rozklikne tvůj profil a tam nic. Ztráta času.
@LadyDelRey píše:
Souhlas, že základ je mít fotku v profilu. Když jí tam muž nemá, většinou za tím něco smrdí - schovává se, aby ho náhodou nenašla žena nebo partnerka.
Navíc nikdo a ani ženy neztrácí čas. Předpokládám, že začínáš větou,,Ahoj, jak se máš?" nebo,,Ahoj, jsi hezká.". Ženská rozklikne tvůj profil a tam nic. Ztráta času.
Pro spoustu mužů je naopak základ fotku v profilu NEMÍT, protože podle fotky je každá odstřelí po půlvteřinovém pohledu, kdežto psaním a výřečností mohou klidně zaujmout
![]()
@Proseccová píše:
@Bespi a reknes nám teda, koho hledas, co mas za kritéria, ze takovou ženu najdeš JEN na seznamce a ne třeba v práci nebo skrz ty známe a kamarády?
A neni to snad jedno? Dotaz znel, proc nikdo nic nezjistuje a konci jen na strance kde je vek, mesto, vyska a typ hledaneho vztahu.
Nevim, ale v CR se mezi mesty clovek casto dostane rychleji nez po meste. A pokud se dva lidi sblizi, tak stejne se minimalne jeden bude stehovat. Bezne tu ctu, jak na seznamkach nekdo nasel nekoho z druheho konce republiky, takze tenhle duvod se mi nezda.
Vyska, me je treba naprosto fuk zda 150 nebo 190cm. Zalezi na tom jaky ten clovek je uvnitr.
Vek? Dobre chapu, ze pokud nekomu je 30 tak primarne bude hledat kolem tohoto stari, ale pokud je nekomu dejme tomu 37 tak to je rozdil minimalni.
Kazdopadne vysku a vek tezko zmenim.
Je to prostě tim, ze tam nemas tu fotku. Proc by ztracela čas nějakým psanim kdyz ani nevi, jak vypadás?
@Bespi píše:
A neni to snad jedno? Dotaz znel, proc nikdo nic nezjistuje a konci jen na strance kde je vek, mesto, vyska a typ hledaneho vztahu.Nevim, ale v CR se mezi mesty clovek casto dostane rychleji nez po meste. A pokud se dva lidi sblizi, tak stejne se minimalne jeden bude stehovat. Bezne tu ctu, jak na seznamkach nekdo nasel nekoho z druheho konce republiky, takze tenhle duvod se mi nezda.
Kazdopadne vysku a vek tezko zmenim.
Vyska, me je treba naprosto fuk zda 150 nebo 190cm. Zalezi na tom jaky ten clovek je uvnitr.
Vek? Dobre chapu, ze pokud nekomu je 30 tak primarne bude hledat kolem tohoto stari, ale pokud je nekomu dejme tomu 37 tak to je rozdil minimalni.
No, nezměníš, ale přijmy fakt, že prostě někdo má svá kriteria a ty tvoje jsou prostě vylučující. Třeba si hledáš blbou věkovou skupinu. Tobě je to fuk, holce na tom záleží.
Někomu jiné měto nevadí. Já v době, kdy jsem se chtěla seznámit, jsem se nechtěla hnout ani o 10 km. ![]()
Nech si udělat pěknou fotku. Nejlépe takovou, kde je vidět, že máš zuby, upravené vlasy, slušné oblečení. Profil chlapa bez fotky - buď je ošklivý jak noc, nebo nechce, aby na profil narazila manželka. Šance minimální.
Jinak tenhle ubrečený přístup co tu předvádíš taky moc atraktivní není. Rodinu můžeš v klidu založit i po 40.
@Bespi píše:
Jo jo, tak kdyz clovek cte u 42… chce deti v budoucnu. Ja to tohle vsechno vim. Ale proste dnes je bohuzel bezny trend, ze ve „30 je moc brzo“ a preci si chce jeste „uzit“ (at to znamena cokoliv - treba jen vysedavani na FB).Je mi 39, deset let jsem procekal, ve stylu „pockej jeste, ted to nejde protoze…“. Mit nekoho bezvyhradne rad je za trest.
Ja se omlouvam, ale tyhle vase vyroky ( i nektere dalsi) mi prijdou dost sebelitostive, trochu zahorkle a kritizujici okoli za kazdou cenu
neni mozne, ze timhle dojmem pusobite i na te seznamce? Neni to zrovna moc atraktivni..