Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
13.9.21 00:23
@Proseccová píše:
Hm, tak to je divný, ale jak píšu, zkušenost nemám… možná bych fakt zkusila vyměnit seznamku nebo se pokusit seznámit „naživo“ – co třeba při sportu nebo jiných aktivitách, co tě baví? Nebo u známých rozhodit sítě, zmínit, že jsi single a hledáš…
  • Vymenit seznamku: Rad bych, ale za jakou. Jak rikam zkusim jich vic. Ty o kterych se vi, ze jsou podvodne tak ty fakt ne. Navic hledam nekoho na urovni, takze osazenstvo mnohych seznamek mimo cilovou skupinu.

Pres zname a aktivity to nejde. Do hobby marketu taky clovek nejde pro chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 00:30
@Bespi píše:
  • Vymenit seznamku: Rad bych, ale za jakou. Jak rikam zkusim jich vic. Ty o kterych se vi, ze jsou podvodne tak ty fakt ne. Navic hledam nekoho na urovni, takze osazenstvo mnohych seznamek mimo cilovou skupinu.
Pres zname a aktivity to nejde. Do hobby marketu taky clovek nejde pro chleba.

tohle nechápu, proč by to nemělo jít? A tu metaforu mi taky hlava nebere, jakože budoucí partnerku přirovnáváš k chlebu nebo o co jde? Mě právě přijde, že skrz známé nebo koníčky má člověk největší šanci potkat někoho kompatibilního a hlavně naživo hned vidíš, jesli je tam možná chemie, přitažlivost, což u psaní může být takovýto, že si píšete, je to skvělý, jenže naživo o ničem, plus prostě úplně cizí člověk, nevím, asi bych na to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 00:36
@Proseccová píše:
tohle nechápu, proč by to nemělo jít? A tu metaforu mi taky hlava nebere, jakože budoucí partnerku přirovnáváš k chlebu nebo o co jde? Mě právě přijde, že skrz známé nebo koníčky má člověk největší šanci potkat někoho kompatibilního a hlavně naživo hned vidíš, jesli je tam možná chemie, přitažlivost, což u psaní může být takovýto, že si píšete, je to skvělý, jenže naživo o ničem, plus prostě úplně cizí člověk, nevím, asi bych na to neměla.

Nebylo to mysleno jako prirovnani, jen, ze cilova skupina je jina ve vsech ohledech nez co mi muze nabidnout okoli.
Moje aktivity/konicky nevyzaduji skupinu a ja nejsem skupinovy tvor takze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.9.21 00:45

V dnešní zrychlený digitální době, kdy udělat a nahrát fotku trvá par vteřin, ji nemít na seznamce. je fail. Proto nejsi úspěšný. Jsme hodně vizuálně zaměření, pokud fotka neni, automaticky předpokládáme, že bude něco špatně a proto ji tam nemáš. Pokud ji tam mít nechceš a chceš jen text, musel by byt hodně originální a zajímavý, abys zaujal. Pokud tam mas jen jméno, vek a záliby a je to bez šperky vtipu, nadsázky, zábavy, tak smůla. Chlapi to mají na seznamkach těžší, poptávka převyšuje nabídku a tak se musí víc snažit a nabídnout přidanou hodnotu :mrgreen: tak hodně štěstí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 01:06
@Nettle píše:
V dnešní zrychlený digitální době …

Tak pak uz chapu, proto je uspesnych tolik podvodniku :D Staci hezka fotka…

Zkusim to trochu prepracovat, ale kdyz kouknu na jine…
 https://www.rande.cz/uzivatele.aspx?…

Ale jak jsem psal, na placene seznamce foto a stejne nic. Naproti tomu falesny zensky profil bez foto tamtez, do 5 minut po zalozeni prvni „zprava“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.21 06:14

Byla jsem na seznamce a inzeraty bez fotky me zajimaji mene. A opravdu me nebavi prvni zprava od chlapa „ahoj“ a nic vic. Nebo „dame pismenka?“ To taky neni zrovna nejlepsi uvodni veta. A ano, dostala jsem desitky odpovedi. Mamit z nekoho fotku, kdyz 50 jinych mi ji poslalo hned nebo ji melo uz v profilu se mi pak ani nechtelo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.21 07:28

Jestli zkusit jinou seznamku? To je jak prašt a uhod..si nevybereš..bude to jen v bledě modrém. Dát si tam fotku..no pokud nejsi vyloženě fotogenický typ, tak nejspíš budeš mít smůlu, ikdyž v reálu jsi uplně vpohodě..to je „kouzlo“ online seznamování. Spíš bych poradil se seznamovat naživo..hlavně v práci pokud máš možnost. Ale oslovovat ženy na cyklostezkách apod je hodně na hlavu a taky by to vypadalo dost zoufale. Ženy by samozřejmě řekly jen at oslovuješ..jim budeš zvedat ego, ikdyž bude zadaná apod..ale tebe to bude srážet.

A kdybych měl vymýšlet ke každé ženě, kterou chci na seznamce oslovit, originální text a serepetičky kolem toho, bych se musel asi zachvíli zbláznit. Oni nemusejí mít ani fotku ani nic a ty aby ses po.ral a stejně ti nenapíše. Jako sorry.

Proto já už jsem s online seznamkou skončil. Vždy jsem něco našel v práci..je tam dost velký počet žen. Stejně jsem ale nakonec zjistil, že nejsem vztahový typ. Nebo jsem ještě nenatrefil na tu „pravou“. Takže jsem sám, tak mi to i vyhovuje a je to moje nejstastnější období v životě.

• Citovat
  • Upravit
1704
13.9.21 07:49

Hele, v reálu když na mě muž mluví, tak na mě působí jeho hlas, slova (jaká volí), vzhled, gesta, mimika, co říká (obsah), vůně, energie, kterou vyzařuje, styl oblečení… Na seznamce bez fotky ti zbydou jen slova, takže buď napiš něco moc zajímavého hned na první stránku profilu a nebo třeba místo té fotky se nějak vystihni, dej skicu, text - něco, co te odliší od davu.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35789
13.9.21 07:50
@Bespi píše:
Tak pak uz chapu, proto je uspesnych tolik podvodniku :D Staci hezka fotka…

Zkusim to trochu prepracovat, ale kdyz kouknu na jine…
 https://www.rande.cz/uzivatele.aspx?…

Ale jak jsem psal, na placene seznamce foto a stejne nic. Naproti tomu falesny zensky profil bez foto tamtez, do 5 minut po zalozeni prvni „zprava“…

Pochop toy ty ale nejsi ženská :roll: tak je asi chyba v celém tom profilu a špatné fotce. Ženské si prostě vybírají, chlapům se nepíše :nevim: ty jsi na prvním tahu a pokud nezaujmeš, nikdo to ani nepodepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
13.9.21 07:54

Už jsem to tu někde psal, svého času jsem taky zkoušel seznamky a z oslovování holek, které měly inzerát, nikdy nic nebylo, byť mi odpovídaly a pár pokusů z toho taky bylo. Úspěch jsem zaznamenal na vlastní inzerát, kdy odpovídaly ony mně. Pokud bych ještě někdy zkoušel takto hledat, asi bych zkoušel i sám odpovídat, ale především bych si zase udělal svůj vlastní inzerát.

Holkám prý chodí klidně stovky odpovědí, chlapovi jich přijde v nejlepším případě několik, ale jak vidno, ty stovky nejsou žádnou zvláštní výhodou, když pak píší, jak se musely prohrabávat hromadou hnoje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81479
13.9.21 08:04
@Tarjei píše:
To je dost divny, nemit tam fotku.
Taky jsem neměla. Prostě jí viděla někdo, kdo si o ní alespon napsal. Samo se se tím může snížit šance, ale nechtěla jsem jí zveřejnit každému kolemjdoucímu čumilovi.
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?Díky za objasnění z ženského pohledu.

tak třeba i ten věk může hrát roli :nevim: Nebo co hledáš za vztah - třeba chce jen sex. Na té úvodní stránce je i výška, postava, město, vzdělání. Dost vylučujících kriterií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 08:07

Rada, hledej v praci je super, ale tam neni mezi cim.
Fotogenicky nejsem.
Ze je lepsi na zivo, je jasne, ale, sance vubec potkat nekoho z mozne cilove skupiny, tak leda v „supermarketu“. To jako se mam postavit „ke kasam“ a nahodne oslovovat? By me za chvilku vyvedla ochranka :D. Mozna jeste tak v parku. Pripadal bych si jak uchyl :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.9.21 08:18
@Bespi píše:
Rada, hledej v praci je super, ale tam neni mezi cim.
Fotogenicky nejsem.
Ze je lepsi na zivo, je jasne, ale, sance vubec potkat nekoho z mozne cilove skupiny, tak leda v „supermarketu“. To jako se mam postavit „ke kasam“ a nahodne oslovovat? By me za chvilku vyvedla ochranka :D. Mozna jeste tak v parku. Pripadal bych si jak uchyl :-(.

chápu, vyhodnotila jsem to stejně, já se prostě s novýma lidma potkávám minimálně. :nevim: Leda lovit pacienty v ambulanci v práci :lol:

Ně těch seznamkách je hodně velký obrat lidí ( logicky to příčetného člověka přestane po pár týdnech bavit). Takže jsem hledala především v těch nových inzerátech, vylučovala ty slanečky, co jsou tam naložení už xx let a mají 6393 přihlášení…Holkám opravdu chodí stovky zpráv. Takže se musíš něčím odlišit - univerzální odpověd na inzerát, kterou nakopíruješ 20ti holkám, jejichž inzerát tě zaujme, je odsouzený k záhubě.
Jako kluk se můžeš odlišit tím, že si dáš vlastní, zajímavý inzerát. Odpovědí budeš mít méně, ale zato podle mě větší šance, že to bude vážný zájemce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 08:26

@Bespi a koho ze to tedy hledas, KDO je ta tvá cilovka? Nějak si to nedokážu představit. Každopádně chápu, ze pokud potkavas minimum lidi, je asi ta seznamka teda řešení, jen je zkratka potřeba pracovat s tím, ze ženám chodí až ty stovky zpráv, jak tady píšou i ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 08:27
@Lama Lama píše:
tak třeba i ten věk může hrát roli :nevim: Nebo co hledáš za vztah - třeba chce jen sex. Na té úvodní stránce je i výška, postava, město, vzdělání. Dost vylučujících kriterií

Vzdelani, postava je az na klik…

Konkretneji na uvodni strance:

Pohlaví: muž
Chce se seznámit s: ženou ve věku 25 - 41 let
Hledá: vážný vztah
Město
Rok narození
 Výška

• kratky text.

Vekovy rozptyl, je volny, ale omezeny tim, ze chci deti. Idealne mezi 30-40.

Ne necekal jsem az zestarnu, jen jsem byl poslan sliby k „ledu“ :-(. Proste za dobrotu, a snahu o pochopeni, „na zebrotu“. Vim blbej, ale stalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí