Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
13.9.21 13:36
@Lama Lama píše:
n o tak když tě ta holka na profilu ničím nezaujme, tak jí neoslovuj ne? To už se fakt neliší nijak od toho vobejdování u pokladen kauflandu. :nevim:
napíšu jen té, co mi nějak zaujme její inzerát, reaguji na to, co mi zaujalo a navedu na to hovor.

Zatímco zakladatel by chtěl, aby ho oslovovaly i ty ženy, které jeho inzerát/profil nezaujme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 13:39
@Lama Lama píše:
n o tak když tě ta holka na profilu ničím nezaujme, tak jí neoslovuj ne? To už se fakt neliší nijak od toho vobejdování u pokladen kauflandu. :nevim:
napíšu jen té, co mi nějak zaujme její inzerát, reaguji na to, co mi zaujalo a navedu na to hovor.

Jestli ono to nebylo tak, že takto ze začátku zakladatel psal, ale pak si nějaká žena dovolila nesuohlasit, případně se ho zeptala na to, co my tady (tedy co nabízí a tak), a jak nastoupila tahle vztahovačnost a pasivní agrese a hlavně jak dotyčná viděla, jak se zakl. bere šíleně vážně, tak toho nechala. To se stalo 2×, 5×, 10×… a místo, aby si to fungovalo jako nastavení zrcadla, jde zakl. založit diskusi na emiminu o tom, co je špatně na těch seznamkách nebo na těch ženách, které tam mají profily :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 13:47

Moje otazka znela proc se nikdo nekouka dal nez na uvodni stranu.

Tedy dozvedel jsem se:

• jsem uchyl, protoze tam mam uvedeno ze hledam od 25-40… tohle i vetsi rozpeti je naprosto bezne uvadene. Jak jsem psal oslovuji ty starsi, ale pokud by se nasla mladsi, vyhanet ji nebudu.
  • ze je problem ze tam nemam foto a ze u zen to nevadi… - Ok, vetsina profilu je bez fota
  • ze je problem v bydlisti, prece nekdo nebude cestovat za vztahem… omg
  • ze je problem vyska
  • ze je problem v textu - proboha vzdyt tam az na velke vyjimky nikdo nema skoro nic.

Nic ve zlem, ale ja vidim nejvetsi problem v tom, ze jsem se tu vubec zeptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 13:49
@Proseccová píše:
Jestli ono to nebylo tak, že takto ze začátku zakladatel psal, ale pak si nějaká žena dovolila nesuohlasit, případně se ho zeptala na to, co my tady (tedy co nabízí a tak), a jak nastoupila tahle vztahovačnost a pasivní agrese a hlavně jak dotyčná viděla, jak se zakl. bere šíleně vážně, tak toho nechala. To se stalo 2×, 5×, 10×… a místo, aby si to fungovalo jako nastavení zrcadla, jde zakl. založit diskusi na emiminu o tom, co je špatně na těch seznamkách nebo na těch ženách, které tam mají profily :zed:

Tomu uz se musim smat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76895
13.9.21 13:51

@Bespi mhm - já jsem diskusi uviděla až teď, na Rande jsem nikdy nebyla, jsem na jiné seznamce, ale profil, který tam nemá fotku, přecházím bez povšimnutí, nic si o něm nemyslím, ale není to pro mne zajímavé - nerozklikávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
13.9.21 13:51
@Bespi píše:

Tedy dozvedel jsem se:

• jsem uchyl, protoze tam mam uvedeno ze hledam od 25-40… tohle i vetsi rozpeti je naprosto bezne uvadene. Jak jsem psal oslovuji ty starsi, ale pokud by se nasla mladsi, vyhanet ji nebudu.
  • ze je problem ze tam nemam foto a ze u zen to nevadi… - Ok, vetsina profilu je bez fota
  • ze je problem vyska

- ze je problem v textu - proboha vzdyt tam az na velke vyjimky nikdo nema skoro nic.

Taky si až na velké výjimky každý stěžuje, že nemůže skoro nic použitelného najít. Co by se z toho asi dalo odvodit, hm… :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
12741
13.9.21 13:58
@Bespi píše:

Tedy dozvedel jsem se:

• ze je problem vyska
  • ze je problem v textu - proboha vzdyt tam az na velke vyjimky nikdo nema skoro nic.

Nic ve zlém, myslím, že jestli tu má někdo problém s porozuměním psaného textu, tak jsi to Ty.

Každopádně, k Tebou uváděným dojmům z této diskuze (mé zcela subjektivní postřehy):

Slovo úchyl tu nikdo nepoužil. Osobně si ani nemyslím, že chlap na pokraji 40, co chce/akceptuje 25 letou dívku, je úchyl. Ale že je asi dost náročný a/nebo sebevědomý, tomu se ubránit nemohu.

Že je většina profilů bez fota je hlavně problém oněch lidí, co za nimi stojí. To je takové to školkové „a oni taky“. K čemu to je dobré? Pokud absence fotky Tobě nevadí, v čem je problém? Pokud je to problém konkrétní seznamky (IMHO ano, protože dle mé zkušenosti z FB seznamky před cca rokem byla fotka připojena k 95 % profilům), běž jinam.
Bydliště problém být může. Ne každý má možnost udržovat vztah na dálku, i názor na to, co už je velká vzdálenost, se liší, záleží na konkrétních možnostech daných lidí. Mě s přítelem dělí cca 80 km, ale jednak to máme vesměs po dálnici, jednak máme oba auto a řídíme, i spojení MHD není zase tak špatné. Navíc ani jeden nejsme pohodlný, jeho práce je flexibilní. Kdybychom se měli ale kodrcat za tím druhým já nevím, jak dlouho, tak by to možná problém být mohl. Pak by asi záleželo, nakolik by nám na tom druhém záleželo a co bychom byli ochotni položit na oltář našemu vztahu.
Výška problém být může. Není třeba připomínat, že u žen je nadstandardní výška faktor zužující množinu potenciálních partnerů, u muže je to naopak. Je možné, že pokud měříš 160 cm s rukama nahoře, mnoho žen Ti tu šanci prostě nedá a nenaděláš nic.
Problém textu… opět se vracím k tomu, co jsem psala o fotkách, to je to samé. Buď chceš něčím vyniknout, vystoupit z šedého davu…, anebo použiješ školkový argument „a oni taky…“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106461
13.9.21 14:01
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?Díky za objasnění z ženského pohledu.

Jsem seznamena z rande. cz :D :,(
Prvni mne musel oslovit kontakt.
Pak foto, vek, bydliště, vyska a zaliby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 14:03
@stinga píše:
@Bespi mhm - já jsem diskusi uviděla až teď, na Rande jsem nikdy nebyla, jsem na jiné seznamce, ale profil, který tam nemá fotku, přecházím bez povšimnutí, nic si o něm nemyslím, ale není to pro mne zajímavé - nerozklikávám

Odpovidam, zene co nema fotku, pisu, ze pokud odepise fotku zaslu. Profil je vyplneny, ale ona ani neprozkouma ten profil krome uvodni stranky kde nic moc neni.

Ja chapu, ze budu odmitnut na zaklade vlastnosti, nebo neceho jineho, to je normalni, nemam s tim problem. Jen se divim, ze jsem odmitnut na zaklade niceho.

Jsem chtel vedet proc. Jak uz jsem psal mnohokrat, beru a zaridim se podle toho, ze mnohym muze vadit chybejici fotka, ale pak je to pokrytecke od nekoho kdo ji sam nema.

Jedine co tu ctu jsou same utoky, jak jsem narocny atd. Ze nic nenabizim. Pritom jsem nerekl nic o tom co chci, jen ze k hledani nemuzu vyuzit sve okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 14:04
@Venetia píše:
Jsem seznamena z rande. cz :D :,(
Prvni mne musel oslovit kontakt.
Pak foto, vek, bydliště, vyska a zaliby

Presne tak ocekavam, ze by to melo fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
13.9.21 14:05

Hlavně si nenech nakukat, že je fotka základ, to je úplná blbost, kdyby to tak bylo, 3/4 chlapů včetně mě by se nikdy neseznámilo :mrgreen: :jazyk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
106461
13.9.21 14:06
@Bespi píše:
Na Rande jsou v profilu zalozky, kde jsou vyplnene veci z ruznych kategorii. Vetsina zen tam nema nic verejne viditelneho. Ja to mam vyplnene poctive, ale prave je problem, ze se na to ani nekouknou.System rande.cz umoznuje prave sledovat, co vsechno si protejsek cetl.
Muzes tam mit neco co vetsinu odradi
@Bespi píše:
V pripade placene seznamky, kde nevim, zda si druha strana vubec precte co jsem psal, je nesmysl oslovovat hned na zacatek konverzace specificky psanou zpravou. Schvalne jsem si udelal fake profil bez forky a zjistil co delaji jini - poslou pouze takove to zduchnuti. Jeden pak napsal jednu vetu.

Ze zacatku jsem se snazil psat kazdy presne na danou osobu z toho mala co uvedla nebo spis neuvedla v profilu, ale prestalo me to bavit.

Proste posilam ted jen relativne strucnou zpravu, ze zakladni info, je na profilu, pokud chce vic tak si to rekneme v dalsich zpravach pokud odpovi a fotku zaslu. A jak pisu, ani si neprojdou ten profil, jen zobrazi prvni stranku a nic.

To je takovy moc suchy, obchodni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.9.21 14:06
@Bespi píše:
Ona i spousta tech protejsku tam fotku taky nema. Na co fotka, kdyz jak ctu, tak vetsina stejne nedava aktualni. Postava je uvedena v dalsi zalozce profilu, kam uz nekliknou.
Vek je v rozmezi co dana osoba dle sveho profilu hleda. Mesto vetsinou stejne nebo nedaleko.

Na profily bez fotek, vůbec nereaguji. Proč ji tam nemáš? Je to takový problém, se vyfotit a dát to tam? Nebo se za něco stydíš? Ženská chce vědět, komu odpovídá a ne z někoho tahat fotky, navíc když má dalších X nápadníků. Bohužel Pan Tajemný neboduje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.9.21 14:13
@Bespi píše:
Odpovidam, zene co nema fotku, pisu, ze pokud odepise fotku zaslu. Profil je vyplneny, ale ona ani neprozkouma ten profil krome uvodni stranky kde nic moc neni.

Ja chapu, ze budu odmitnut na zaklade vlastnosti, nebo neceho jineho, to je normalni, nemam s tim problem. Jen se divim, ze jsem odmitnut na zaklade niceho.

Jsem chtel vedet proc. Jak uz jsem psal mnohokrat, beru a zaridim se podle toho, ze mnohym muze vadit chybejici fotka, ale pak je to pokrytecke od nekoho kdo ji sam nema.

Jedine co tu ctu jsou same utoky, jak jsem narocny atd. Ze nic nenabizim. Pritom jsem nerekl nic o tom co chci, jen ze k hledani nemuzu vyuzit sve okoli.

Ano jsi odmítnut na základě ničeho, protože když o sobě nic nenapíšeš, nedáš fotku, nikdo to z tebe tahat nebude a budeš vyřazen, jako nezajímavý, nedůvěryhodný… Co chceš slyšet?
Nerozumím tomu, proč někdo, kdo nechce veřejně dávat fotku, se hlásí na seznamku…to je jako kdyby jsi v baru oslovil ženskou a na hlavě měl kuklu :lol: A řekl, že když ale bude chtít, milostivě se odhalíš :P Přijde mi to stupidní.

• Citovat
  • Upravit
607
13.9.21 14:16
@Kutil Tom píše:
Hlavně si nenech nakukat, že je fotka základ, to je úplná blbost, kdyby to tak bylo, 3/4 chlapů včetně mě by se nikdy neseznámilo :mrgreen: :jazyk: :dance:

Tak ale asi jsi tam měl něco jinýho, co je zaujalo. Třeba jak tady bylo psáno, ten vtipný popis s výkrmem během třetího doktorátu, to je něco, co zaujme a třeba si pak žena řekne, ok, stydí se dát fotku, třeba i skrz práci / známé, ale je to veselá kopa, tak napíšu, vyměníme fotky a uvidí se. Ale kde nic není, není z čeho brát, asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí