Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106439
13.9.21 14:22
@Kutil Tom píše:
Pro spoustu mužů je naopak základ fotku v profilu NEMÍT, protože podle fotky je každá odstřelí po půlvteřinovém pohledu, kdežto psaním a výřečností mohou klidně zaujmout :* :dance: :pankac:
Ano to se stava velmi často a pak to fotem zabijou
@Bespi píše:
A neni to snad jedno? Dotaz znel, proc nikdo nic nezjistuje a konci jen na strance kde je vek, mesto, vyska a typ hledaneho vztahu.

Nevim, ale v CR se mezi mesty clovek casto dostane rychleji nez po meste. A pokud se dva lidi sblizi, tak stejne se minimalne jeden bude stehovat. Bezne tu ctu, jak na seznamkach nekdo nasel nekoho z druheho konce republiky, takze tenhle duvod se mi nezda.
Vyska, me je treba naprosto fuk zda 150 nebo 190cm. Zalezi na tom jaky ten clovek je uvnitr.
Vek? Dobre chapu, ze pokud nekomu je 30 tak primarne bude hledat kolem tohoto stari, ale pokud je nekomu dejme tomu 37 tak to je rozdil minimalni.

Kazdopadne vysku a vek tezko zmenim.

Je to ten zaklad, kdy ma smysl pokracovat v komunikaci. Pro mne tedy byly dulezite ty zaliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
13.9.21 14:27
@Bespi píše:
Moje otazka znela proc se nikdo nekouka dal nez na uvodni stranu.

Tedy dozvedel jsem se:

• jsem uchyl, protoze tam mam uvedeno ze hledam od 25-40… tohle i vetsi rozpeti je naprosto bezne uvadene. Jak jsem psal oslovuji ty starsi, ale pokud by se nasla mladsi, vyhanet ji nebudu.
  • ze je problem ze tam nemam foto a ze u zen to nevadi… - Ok, vetsina profilu je bez fota
  • ze je problem v bydlisti, prece nekdo nebude cestovat za vztahem… omg
  • ze je problem vyska
  • ze je problem v textu - proboha vzdyt tam az na velke vyjimky nikdo nema skoro nic.
Nic ve zlem, ale ja vidim nejvetsi problem v tom, ze jsem se tu vubec zeptal.

8o 8o 8o A pak jděte na seznamku :roll: :jazyk:
Koupím si psa a rybičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.9.21 14:45
@Bespi píše:
Odpovidam, zene co nema fotku, pisu, ze pokud odepise fotku zaslu. Profil je vyplneny, ale ona ani neprozkouma ten profil krome uvodni stranky kde nic moc neni.

Ja chapu, ze budu odmitnut na zaklade vlastnosti, nebo neceho jineho, to je normalni, nemam s tim problem. Jen se divim, ze jsem odmitnut na zaklade niceho.

Jsem chtel vedet proc. Jak uz jsem psal mnohokrat, beru a zaridim se podle toho, ze mnohym muze vadit chybejici fotka, ale pak je to pokrytecke od nekoho kdo ji sam nema.

Jedine co tu ctu jsou same utoky, jak jsem narocny atd. Ze nic nenabizim. Pritom jsem nerekl nic o tom co chci, jen ze k hledani nemuzu vyuzit sve okoli.

Proč? Protože jí buď ta zpráva, kterou píšete, nebo úvodní stránka profilu ničím nezaujme (anebo třeba i rovnou odradí). Prostě podívám se, nepřipadá mi to zajímavé, nebudu ten inzerát tedy zkoumat do detailů a jdu dál. Může to být i absence fotky. Neznáme konkrétní obsah zprávy ani popisku k inzerátu, takže samozřejmě nemůžeme vědět, co konkrétně na nich nezaujme :)
V další konverzaci pak mohou odradit věci, které tu padly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
13.9.21 14:46

No podle fotky přece. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 14:48
@Hecate píše:
Problém textu… opět se vracím k tomu, co jsem psala o fotkách, to je to samé. Buď chceš něčím vyniknout, vystoupit z šedého davu…, anebo použiješ školkový argument „a oni taky…“. :nevim:

Dobre, ale ja taky nechci verejne psat vsechno. Jsem uzavreny clovek a do nitra necham nahlednout jen malokoho. V mnohem se dokazu prizpusobit, mam mnoho zajmu, ale jen jeden zivot, takze si stejne si musim vybirat to cemu se venuji, zmenit volbu zajmu je drobnost. Stejne tak, si nemyslim, ze je nutnost sdilet vsechny zajmy, kazdy potrebuje vlastni prostor, nemluve o tom, ze se zajmy v case mohou menit. Jsem rad za rozmanitost nazoru a diskuzi o nich, nemyslim, si tedy ze partnerka ma sdilet nazory, stejne se casem rozejdou (nazory), na tom neni nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
13.9.21 14:56
@Bespi píše:
Dobre, ale ja taky nechci verejne psat vsechno. Jsem uzavreny clovek a do nitra necham nahlednout jen malokoho. V mnohem se dokazu prizpusobit, mam mnoho zajmu, ale jen jeden zivot, takze si stejne si musim vybirat to cemu se venuji, zmenit volbu zajmu je drobnost. Stejne tak, si nemyslim, ze je nutnost sdilet vsechny zajmy, kazdy potrebuje vlastni prostor, nemluve o tom, ze se zajmy v case mohou menit. Jsem rad za rozmanitost nazoru a diskuzi o nich, nemyslim, si tedy ze partnerka ma sdilet nazory, stejne se casem rozejdou (nazory), na tom neni nic spatneho.

Do mimina to psát nechceš, ale stejně Tvůj inzerát v tom éteru visí :think: Já bych asi napsala to, co holky, kdyby tam nebyla fotka, tak by mě ten inzerát musel zaujmout nějakým vtipem, něčím se odlišovat (a ne třeba hrubkama).. To Ti tady těžko řekneme, zda by nás to zaujalo, pokud text toho inzerátu neznáme, naopak se ježíš, že jsme Tě tu označili/y za úchyla 8o Tenhle bolestínský přístup není bohužel sympatický ani trochu, to Ti říkám rovnou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 15:00
@samadoma666 píše:
Proč? Protože jí buď ta zpráva, kterou píšete, nebo úvodní stránka profilu ničím nezaujme (anebo třeba i rovnou odradí). Prostě podívám se, nepřipadá mi to zajímavé, nebudu ten inzerát tedy zkoumat do detailů a jdu dál. Může to být i absence fotky. Neznáme konkrétní obsah zprávy ani popisku k inzerátu, takže samozřejmě nemůžeme vědět, co konkrétně na nich nezaujme :)
V další konverzaci pak mohou odradit věci, které tu padly.

Problem je v chapani psaneho textu. Zadna dalsi konverzace neni. Proste koukne na vek, vysku, bydliste a dal se nezajima. V popisku neni nic co by mohlo odradit, ale taky nic co by nadchlo, takze to nejak promyslim.

Vek je v rozsahu, co ma uvedeny ve svem profilu ze hleda, bydliste - klidne stejne mesto. Tj. odradi vyska, ktera je +- obdobna? Muj pocit je spis ze ve skutecnosti nikoho nehleda, a jen to odklikne. Ale je to jen pocit. Cekal jsem ze to nekdo napise jako variantu, ale nikdo, tak asi to predpokladam spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 15:01
@Mora Čamuška píše: … že jsme Tě tu označili/y za úchyla 8o Tenhle bolestínský přístup není bohužel sympatický ani trochu, to Ti říkám rovnou :pankac:

:D pobavilo, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.9.21 15:10
@Bespi píše:
Ano vzdyt pisu ze chci deti. Zjisteni roku!!! Pokud by se nasledne zjistilo, ze deti z fyzickeho duvodu nejsou mozne a jinak by nebyl problem neresil bych to, pripadne po dohode by se hledala moznost, treba adopce. Jit do vztahu, kde hned od zacatku bude receno ze nebudou, je neco jineho.Pochopeno?

Já tě chápu, dokonce věřím, že teoreticky bys mohl mít i na pětadvacítku, i když takový věkový rozdíl není každému po chuti. Ale proč není možné se někde seznámit osobně? Třeba by nějaký kamarád mohl seznámit s nějakou bezdětnou slečnou. Na takové společné grilovačce nebo oslavě narozenin to není tolik na sílu, jako když jdeš rovnou na dvojité rande. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.9.21 15:14

Sama jsem fotku dlouho neměla, ale lidem bez fota jsem neodpovídala. Taky jsem vždy koukala na zaměstnání, pokud nebylo, nebo bylo nudné, tak smolík. :nevim: Hledala jsem pouze ze stejného města. Odradí řeči typu - hledám spřízněnou duši. Taky neodpovídám nikomu, kdo má zdůrazněno znamení zvěrokruhu. :zed: to jen ty základní kritéria :lol: v tvém věku bych nezapomněla zdůraznit, že děti z předchozích vztahů nejsou překážkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
13.9.21 15:16
@Sisika9 píše:
Sama jsem fotku dlouho neměla, ale lidem bez fota jsem neodpovídala. Taky jsem vždy koukala na zaměstnání, pokud nebylo, nebo bylo nudné, tak smolík. :nevim: Hledala jsem pouze ze stejného města. Odradí řeči typu - hledám spřízněnou duši. Taky neodpovídám nikomu, kdo má zdůrazněno znamení zvěrokruhu. :zed: to jen ty základní kritéria :lol: v tvém věku bych nezapomněla zdůraznit, že děti z předchozích vztahů nejsou překážkou.

Proc potřebuješ, aby partner mel zabavne povolani?
A jen tak mimochodem, co delas ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
13.9.21 15:16
@Bespi píše:
Moje otazka znela proc se nikdo nekouka dal nez na uvodni stranu.

Tedy dozvedel jsem se:

• jsem uchyl, protoze tam mam uvedeno ze hledam od 25-40… tohle i vetsi rozpeti je naprosto bezne uvadene. Jak jsem psal oslovuji ty starsi, ale pokud by se nasla mladsi, vyhanet ji nebudu.
  • ze je problem ze tam nemam foto a ze u zen to nevadi… - Ok, vetsina profilu je bez fota
  • ze je problem v bydlisti, prece nekdo nebude cestovat za vztahem… omg
  • ze je problem vyska
  • ze je problem v textu - proboha vzdyt tam az na velke vyjimky nikdo nema skoro nic.
Nic ve zlem, ale ja vidim nejvetsi problem v tom, ze jsem se tu vubec zeptal.

Mysli na to, že Ty jsi ten, kdo má problém se seznámit. Tak buď všechno zneguj a řekni si, že kvůli tomu to určitě nebude, a nebo si z toho něco vezmi a zkus to využít ke zlepšení svojí situace.
Chlapů kolem 40 let bez fotky, co hledají mladší kočku a nic o sobě pořádně nepíšou, je tam asi hodně. Zeptej se sám sebe, proč by někdo měl napsat právě Tobě?
Ono není tak úplně pravda, že každá žena má na seznamce stovky odpovědí a nikomu aktivně nepíše. Mám kamarádky, co jsou třeba delší dobu samy a chlapy i aktivně oslovují. Ale určitě ne profily bez fotky a popisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
13.9.21 15:25
@Jemnonick píše:
A jen tak mimochodem, co delas ty? :mrgreen:

Zábavné a hlavně perspektivní. :mrgreen: já mám zábavné, takže nechci aby chodil domů otrávený a ještě poslouchat nadávky na práci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
13.9.21 15:26
@Jemnonick píše:
A jen tak mimochodem, co delas ty? :mrgreen:

Krmič vyder v ZOO by šanci měl, ale vrátnej je zkrátka nudnej :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
13.9.21 15:28
@Bespi píše: :D pobavilo, fakt.

No tak výborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...