Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
14.9.21 15:22
@Freeandwild píše:
A jak jsi přišel na to, že Ti tu odpovídali lidi, co na seznamce nebyli?
Já na seznamce byla a profily bez fotky jsem vyřadila hned.
Naopak na normální „banální“ konverzaci jsem skoro vždy reagovala, pokud nebyla nějaká šílená hrubka i ve větě o třech slovech, nebo mě dotyčný třeba neoslovil špatným jménem. Ale reagovat jsem taky dost rychle přestala, pokud:
  1. po druhé zprávě začaly narážky na sex či vyžadování dalších fotek, či přišel dickpic :D
  2. konverzace pokračovala i dál stylem - ahoj, jak se máš? dobře a ty? hm já taky dobrý, po práci jsem se natáhl na gauč a copak děláš ty? - prostě nevykazovala žádné známky o jakékoliv invenci dotyčného
  3. dotyčný projevoval známky zhrzenosti či zahořklosti, stěžoval si na smůlu v lásce, jak ho žádná nechce atd
  4. dotyčný mě začal spamovat tunou zpráv nebo naopak na „ahoj“ odpověděl až za 3 dny
Co na mě osobně vždy zabralo byla prostě reference k nějaké reálii z mého profilu. Pokud tam ženy z Tvé cílové skupiny žádné fotky ani informace nemají, zkus rozšířit portfolio seznamovacích nástrojů :)
Btw seznámit se dá vždy i v reálu, to je jen Tvoje výmluva, že to nejde. I samotáři a introverti občas vyjdou mezi lidi.

To je dobry. Konverzace v duchu „Ahoj, jak se mas?“ ti neni dost dobrá a pak se divis, ze na „ahoj“ ti odepise za 3 dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
14.9.21 15:50

@Bespi,
ale je možné, že jsi velký suchar..
Pokud ti vůbec někdo napíše a ty konverzuješ stylem jak tady, nedivím se, že tam visíš.
A fotku - to si fakt raději nedávej, i kdybys chtěl, ok? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.9.21 16:09
@Mora Čamuška píše:
No dobře, ale taky je třeba důležitý, v jakým je to věku. Dneska, koukám, mladý se asi moc reál neseznamujou, takže ve dvacet, třiceti si myslím, že je hodně bezva chlapů i na seznamce, je to zkrátka běžný. Ale opravdu reálné obavy mám o ten střední věk :think:
A žes tam neměl fotku a seznámil ses, vypovídá jen o tom, že je možný se seznámit i bez fotky, ne o tom, že to je jistota nebo velká pravděpodobnost.

No právě že mu tu skoro každá napíše, jak je to bez fotky absolutně bez šance, jak je to základ apod., tak jen konstatuju, že to není tak úplně pravda :dance:

Skoro bych i řekl, podle množství těch, co zde píší - jsem na seznamce (už xy dlouho), kdo nemá fotku mě nezajímá, takové přeskakuju - že to jejich lpění na fotce je možná docela velká chyba, když se samy tak dlouho nemohou seznámit :andel:

• Citovat
  • Upravit
6930
14.9.21 16:18
@Kutil Tom píše:
No právě že mu tu skoro každá napíše, jak je to bez fotky absolutně bez šance, jak je to základ apod., tak jen konstatuju, že to není tak úplně pravda :dance:Skoro bych i řekl, podle množství těch, co zde píší - jsem na seznamce (už xy dlouho), kdo nemá fotku mě nezajímá, takové přeskakuju - že to jejich lpění na fotce je možná docela velká chyba, když se samy tak dlouho nemohou seznámit :andel:

Ja asi obecně nechapu ty obštrukce s fotkou.. I kdyz nemas soc site, vyfoti Te na akci, seminari.. daj na web, fotku mas treba na whatsupu, maj ji bejvali partneri, takze buhvi kde koluje.. :nevim: A umensuje moje moznosti seznameni.. Takze proc takovy drama s fotkou.. To je jak se někdo vzteká, ze ma nedejbože dat adresu bydliste v hotelu.. Prosim vas, stejne o nas vsechno vedi.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.9.21 16:22
@Kutil Tom píše:
No právě že mu tu skoro každá napíše, jak je to bez fotky absolutně bez šance, jak je to základ apod., tak jen konstatuju, že to není tak úplně pravda :dance:Skoro bych i řekl, podle množství těch, co zde píší - jsem na seznamce (už xy dlouho), kdo nemá fotku mě nezajímá, takové přeskakuju - že to jejich lpění na fotce je možná docela velká chyba, když se samy tak dlouho nemohou seznámit :andel:

Pro mě by fotka byla asi taky podstatná. Minimálně bych profily s fotkama preferoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.9.21 16:39
@Mora Čamuška píše:
Ja asi obecně nechapu ty obštrukce s fotkou.. I kdyz nemas soc site, vyfoti Te na akci, seminari.. daj na web, fotku mas treba na whatsupu, maj ji bejvali partneri, takze buhvi kde koluje.. :nevim:A umensuje moje moznosti seznameni.. Takze proc takovy drama s fotkou.. To je jak se někdo vzteká, ze ma nedejbože dat adresu bydliste v hotelu.. Prosim vas, stejne o nas vsechno vedi.. 8o

No, to je to, já si právě vůbec nejsem jistý, že ta absence fotky v profilu/inzerátu umenšuje moje možnosti seznámení. Vzhledem k mé zkušenosti…

Když jsem zkoušel ženským odpovídat na jejich inzeráty, dost často jsem k odpovědi fotku dával. Ostatně spousta jich má napsáno výslovně - na odpovědi bez fotky nereaguju. No tak jsem ji přiložil, ale v zásadě to vyšlo akorát jako ztráta času. Prostě mi přijde, že těm „prohrabuju se hromadama hnoje co mě akorát otravuje a na každýho mám tak půl vteřiny na kouknutí na fotku“ nemá valného smyslu vůbec psát, natož se snažit o nějakou děsně originální odpověď, a sorry, příspěvky mnohých zde mě o tom jen utvrzují :andel: :mavam:

A funguje to určitě i naopak, když já teď půjdu na nějakou seznamku a budu v první řadě koukat na fotky, taky budu říkat, brrr, strašidlo, to ani nemá cenu číst a na každou kouknu vteřinu, a jak jsem psal, vyřadil bych tak podle děsné fotky i tu přítelkyni :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6930
14.9.21 17:41
@Kutil Tom píše:
No, to je to, já si právě vůbec nejsem jistý, že ta absence fotky v profilu/inzerátu umenšuje moje možnosti seznámení. Vzhledem k mé zkušenosti…

Když jsem zkoušel ženským odpovídat na jejich inzeráty, dost často jsem k odpovědi fotku dával. Ostatně spousta jich má napsáno výslovně - na odpovědi bez fotky nereaguju. No tak jsem ji přiložil, ale v zásadě to vyšlo akorát jako ztráta času. Prostě mi přijde, že těm „prohrabuju se hromadama hnoje co mě akorát otravuje a na každýho mám tak půl vteřiny na kouknutí na fotku“ nemá valného smyslu vůbec psát, natož se snažit o nějakou děsně originální odpověď, a sorry, příspěvky mnohých zde mě o tom jen utvrzují :andel: :mavam:

A funguje to určitě i naopak, když já teď půjdu na nějakou seznamku a budu v první řadě koukat na fotky, taky budu říkat, brrr, strašidlo, to ani nemá cenu číst a na každou kouknu vteřinu, a jak jsem psal, vyřadil bych tak podle děsné fotky i tu přítelkyni :mrgreen:

Já souhlasím s tím, že fotka může být zavádějící, o tom žádná, přejdeš někoho, s kým by to třeba šlo a zrovna u chlapa hraje takovou roli charisma naživo, že to může být problém.. Ale je asi jedno, jak to máš Ty, já, Franta atd. Zakladateli to takhle očividně nefunguje, tak jsem pro něco změnit :think: Schválně.. ať tam tu fotku.. sebe, vlka, gorily, Clarka Kenta… dá a uvidíme.. :palec: Navíc, pokud by mi někdo zareagoval na profil, fotku by neměl a fakt by mě to bavilo, tak věřím, že pak ta holka odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.9.21 17:47
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?Díky za objasnění z ženského pohledu.

Nevadí, že nemáš fotku, ale já bych neodpověděla na:
Muže, co neumí psát
Muže, co je věkově ode mne buď mladej nebo starej
Muže, co nečte a napíše mi z druhýho konce republiky
Muže, co má v profilu divný zájmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
14.9.21 18:02
@Bespi píše:
Tak pak uz chapu, proto je uspesnych tolik podvodniku :D Staci hezka fotka…

Zkusim to trochu prepracovat, ale kdyz kouknu na jine…
 https://www.rande.cz/uzivatele.aspx?…

Ale jak jsem psal, na placene seznamce foto a stejne nic. Naproti tomu falesny zensky profil bez foto tamtez, do 5 minut po zalozeni prvni „zprava“…

To je ale jasný, že ženská má hned mraky zpráv. Je nás tam míň no.
Dej si fotku. Pokud hledáš vážný vztah, tak proč se nevyblejsknout. Chápala bych, kdybys hkedal jen bokovku.
Ten odkaz co jsi poslal jsi myslel jak? Jako že jsou ty fotky hrozný? Od pohledu i podle toho, co o sobě napsal ten z Třince, je za mě velmi OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
14.9.21 18:21
@Mora Čamuška píše:
Já souhlasím s tím, že fotka může být zavádějící, o tom žádná, přejdeš někoho, s kým by to třeba šlo a zrovna u chlapa hraje takovou roli charisma naživo, že to může být problém.. Ale je asi jedno, jak to máš Ty, já, Franta atd. Zakladateli to takhle očividně nefunguje, tak jsem pro něco změnit :think: Schválně.. ať tam tu fotku.. sebe, vlka, gorily, Clarka Kenta… dá a uvidíme.. :palec: Navíc, pokud by mi někdo zareagoval na profil, fotku by neměl a fakt by mě to bavilo, tak věřím, že pak ta holka odpoví.

Ale jo, jsem pro, ať si tam dá fotku. Akorát, už jsem to tu taky psal. Já, kdybych si třeba chtěl dát do inzerátu fotku, tak bych se asi musel jít nechat vyfotit k profi fotografce, protože žádnou takovou, co bych si vystavil na seznamku, nemám :D A když tak koukám na ten odkaz, ty inzeráty pánů, tak by asi taky měli :jazyk: investovat do lepší fotky.

• Citovat
  • Upravit
6930
14.9.21 18:32
@Zeoli píše:
To je ale jasný, že ženská má hned mraky zpráv. Je nás tam míň no.
Dej si fotku. Pokud hledáš vážný vztah, tak proč se nevyblejsknout. Chápala bych, kdybys hkedal jen bokovku.
Ten odkaz co jsi poslal jsi myslel jak? Jako že jsou ty fotky hrozný? Od pohledu i podle toho, co o sobě napsal ten z Třince, je za mě velmi OK.

„Finančně jsem zajištěn“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
14.9.21 19:46
@opulus píše:
Pro mě by fotka byla asi taky podstatná. Minimálně bych profily s fotkama preferoval.
skoro bych řekla ,ze pro každého …dost mne to udivuje
@Kutil Tom píše:
Ale jo, jsem pro, ať si tam dá fotku. Akorát, už jsem to tu taky psal. Já, kdybych si třeba chtěl dát do inzerátu fotku, tak bych se asi musel jít nechat vyfotit k profi fotografce, protože žádnou takovou, co bych si vystavil na seznamku, nemám :D A když tak koukám na ten odkaz, ty inzeráty pánů, tak by asi taky měli :jazyk: investovat do lepší fotky.

mala jsem normalne selfie a nicemu to nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.21 20:05
@Bespi píše:
Je jasne proc tolik zen naleti podvodnikum, kdyz mysli takto.
Fakt musim se neskutecne smat, tohle je fakt ulet predstava.

To je realita. Clovek ktery si je sebou jisty, ma zdrave sebevedomi da na seznamku svoji fotku uplne v klidu, protoze nema co skryvat.
Pekna zenska ti odpovidat nebude, ta ma na vyber z borcu co rovnou vylozi karty. A predpokladam, te tem tlustym nebo osklivym zase nepises ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.9.21 20:27
@Kutil Tom píše:
Ale jo, jsem pro, ať si tam dá fotku. Akorát, už jsem to tu taky psal. Já, kdybych si třeba chtěl dát do inzerátu fotku, tak bych se asi musel jít nechat vyfotit k profi fotografce, protože žádnou takovou, co bych si vystavil na seznamku, nemám :D A když tak koukám na ten odkaz, ty inzeráty pánů, tak by asi taky měli :jazyk: investovat do lepší fotky.

Vystylovaná fotka bude hodně poznat. Ale co, mezi slepými jednooký králem. ;)

PS: jsi nějak vyměknul 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
14.9.21 21:16
@Jemnonick píše:
To je dobry. Konverzace v duchu „Ahoj, jak se mas?“ ti neni dost dobrá a pak se divis, ze na „ahoj“ ti odepise za 3 dny :mrgreen:

Čteš jen co se Ti hodí :wink: a ještě blbě.

Konverzace „Ahoj, jak se máš' je zcela v pohodě a odepisovala jsem na ni, ale musí nějak pokračovat, ne na tomhle "tématu“ skončit. A s tou odpovědi na „ahoj“ jsem myslela případ, kdy konverzaci inicioval dotyčný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí