Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetaOV
14.9.21 22:54
@Ayo píše:
Seznamku nemám a nikdy jsem neměla, ale řekla bych, že profil bez jakékoliv fotky působí míň důvěryhodně. A asi bych se taky popravdě nenamáhala odpovědět, zvlášť, kdyby tam byl jen uvedený věk.A asi i záleží, co dané slečně vůbec napíšeš. Pokud něco tuctového, tak asi nemáš moc šancí, jak zaujmout, když na profilu ani nic nemáš.

Na seznamce si najít protějšek není vůbec jednoduché a fotky jsou naprd. Většina tam dává fotky jak šel čas a vlastě nevíš která fotka je aktuální. Většina neví co chce a tak tam dají, že hledají vážný vztah, flirt, sex. To je fakt super! Taky jsou super fotky dotyčné když má sluneční brýle. Je to celkem ztráta času. Většina je zaregistrován na všech moznych seznamkách a mají to jako celoživotní úděl.

• Citovat
  • Upravit
103
15.9.21 10:05
@Kutil Tom píše:
Hele, jeden kolega, kamarád nebo jak ho nazvat si dost pochvaloval Elite Date. Byl teda starší, rozvedenej a nechtěl už zakládat rodinu, takže úplně jiná situace. Ale z toho, co říkal, bych to možná i zkusil, až mi bude tolik co bylo jemu a musel bych hledat babu… Jako on se dokonce blázen znovu oženil :cert: tak asi fakt stála za to :DMimochodem, právě taková placená seznamka je asi jediná, kde bych byl ochoten si vytvořit detailnější profil s fotkou. Na nějakém Badoo, Tinderu apod. masovkách, co jsou zadarmo drahý, ani náhodou.

Asi se EliteDate zmenilo:

• Neni videt kdo ma placene clenstvi a tedy muze vubec zpravu precist.
  • Neni poznat zda byla zprava prectena
  • Clovek klidne napise A4, odpovi na otazky na ktere se pta v profilu, Zepta se na veci jako jakeho ma psa a tak dal. A ze klidne jen pokecame.

Vubec zadny efekt. Ani carka odpovedi.

Udelal jsem si tam falesny profil na druhe strane barikady, bez fotky, ani ne moc zajimavy a ohromna spousta pristupu, a nejdelsi prichozi zprava max 3 vety., 95% prichozich zprav takove to automaticke „Zaujala si mne“ na tlacitko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.9.21 10:09
@Kutil Tom píše:
No právě že mu tu skoro každá napíše, jak je to bez fotky absolutně bez šance, jak je to základ apod., tak jen konstatuju, že to není tak úplně pravda :dance:Skoro bych i řekl, podle množství těch, co zde píší - jsem na seznamce (už xy dlouho), kdo nemá fotku mě nezajímá, takové přeskakuju - že to jejich lpění na fotce je možná docela velká chyba, když se samy tak dlouho nemohou seznámit :andel:

Já jsem fotku na seznamce neměla a normálně jsem tam fungovala, pořád nějaké zprávy, schůzky atd. Nechtěla jsem tam viset jak na nástěnce, takže jsem fotky na vyžádání poslala na email. Mně to přijde normální. Nevím, proč bych měla přeskakovat profily bez fotky, když na požádání mi ji všichni poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
15.9.21 10:09
@PetaOV píše:
Na seznamce si najít protějšek není vůbec jednoduché a fotky jsou naprd. Většina tam dává fotky jak šel čas a vlastě nevíš která fotka je aktuální. Většina neví co chce a tak tam dají, že hledají vážný vztah, flirt, sex. To je fakt super! Taky jsou super fotky dotyčné když má sluneční brýle. Je to celkem ztráta času. Většina je zaregistrován na všech moznych seznamkách a mají to jako celoživotní úděl.

Tak ted mu jeste porad, jak se ma seznamit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 10:22
@Levandulová voda píše:
To je realita. Clovek ktery si je sebou jisty, ma zdrave sebevedomi da na seznamku svoji fotku uplne v klidu, protoze nema co skryvat.
Pekna zenska ti odpovidat nebude, ta ma na vyber z borcu co rovnou vylozi karty. A predpokladam, te tem tlustym nebo osklivym zase nepises ty ;)

Naprosto nepochopeno. Podvodnik naopak nema sebemensi problem tam fotku dat. Muze tam dat cokoliv. „Nikdo nenabidne vic, nez ja naslibuji.“

Asi takhle, i kdyby partnerka vazila 50kg tak ji neunesu. Je malo pravdepodobne, ze najdu nekoho kdo vazi podobne jako ja nebo mene. Takze i kdyby vazila dvojnasobek me vahy v zasade mi to nevadi pokud bude jinak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.9.21 10:28
@PetaOV píše:
Na seznamce si najít protějšek není vůbec jednoduché a fotky jsou naprd. Většina tam dává fotky jak šel čas a vlastě nevíš která fotka je aktuální. Většina neví co chce a tak tam dají, že hledají vážný vztah, flirt, sex. To je fakt super! Taky jsou super fotky dotyčné když má sluneční brýle. Je to celkem ztráta času. Většina je zaregistrován na všech moznych seznamkách a mají to jako celoživotní úděl.

Hele, takové ty hlášky jako že většina jsou tam takoví a makoví, jsou úplně mimo. Je tam spousta normálních fajn lidí. Tedy ne je, ale vyskytují se tam. Najdou a odejdou. Pak je tam dost početná skupina těch, co jsou tam věčně - ale říkat většina je opravdu hloupé. Když se dneska zeptáš párů napříč věkovými skupinami, kde se seznámili, tak tě překvapí, kolik se jich seznámilo přes seznamky. Nic špatného na nich není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.9.21 10:35
@jednoslunicko píše:
Já jsem fotku na seznamce neměla a normálně jsem tam fungovala, pořád nějaké zprávy, schůzky atd. Nechtěla jsem tam viset jak na nástěnce, takže jsem fotky na vyžádání poslala na email. Mně to přijde normální. Nevím, proč bych měla přeskakovat profily bez fotky, když na požádání mi ji všichni poslali.

No jo, ale to jsi tu ve výrazné menšině :D Ostatní píší, že bez fotky = bez šance a profily bez fotek ignorují :dance:

• Citovat
  • Upravit
4789
15.9.21 10:45
@Kutil Tom píše:
No jo, ale to jsi tu ve výrazné menšině :D Ostatní píší, že bez fotky = bez šance a profily bez fotek ignorují :dance:

Tak jsem asi okouzlující v psaném slově a ukecala jsem to :lol: Zas na druhou stranu, těch profilů, které jsou aktivní, v tvém rajonu, odpovídající ve více směrech, moc není. Takže vyeliminovat si ty bez fotky je tak trochu podříznutá větev :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
15.9.21 10:57
@Bespi píše:
Naprosto nepochopeno. Podvodnik naopak nema sebemensi problem tam fotku dat. Muze tam dat cokoliv. „Nikdo nenabidne vic, nez ja naslibuji.“Asi takhle, i kdyby partnerka vazila 50kg tak ji neunesu. Je malo pravdepodobne, ze najdu nekoho kdo vazi podobne jako ja nebo mene. Takze i kdyby vazila dvojnasobek me vahy v zasade mi to nevadi pokud bude jinak ok.
Ty jsi nejak podmerecny?
@Kutil Tom píše:
No jo, ale to jsi tu ve výrazné menšině :D Ostatní píší, že bez fotky = bez šance a profily bez fotek ignorují :dance:

Kdyz mi nekdo napsal a bylo to fajn, ani jsem fotku nechtela, ale mne slo hlavne o tu komunikaci, ale to az po zkusenostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
15.9.21 11:10

@Venetia
Vzhledem k tomu, že řešil i tu výšku, tak asi ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
15.9.21 11:12
@jednoslunicko píše:
Tak jsem asi okouzlující v psaném slově a ukecala jsem to :lol: Zas na druhou stranu, těch profilů, které jsou aktivní, v tvém rajonu, odpovídající ve více směrech, moc není. Takže vyeliminovat si ty bez fotky je tak trochu podříznutá větev :-D

Jenže právě na základě toho slova se můžeš i snadno okouzlit/zabouchnout a pak přijde realita a ten druhý se Ti ale opravdu vůbec nemusí líbit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.9.21 11:15
@Mora Čamuška píše:
Jenže právě na základě toho slova se můžeš i snadno okouzlit/zabouchnout a pak přijde realita a ten druhý se Ti ale opravdu vůbec nemusí líbit.. :think:

Ale já jsem psala, že na profilu jsem fotku neměla, ale s každým, kdo psal aspoň trochu smysluplně, jsem si tu fotku během cca 2 dnů vyměnila. A i tak se mnohokrát stalo, že podle fotky a psaní to bylo ok, ale ve skutečnosti se mi pak ten člověk nelíbil ani trochu. Prostě reálnou schůzku nic nenahradí, a je lepší se sejít co nejdřív. Fotka a pár vzkazů jen vyeliminuje ty opravdu nepoužitelné. Si myslím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.9.21 11:26
@jednoslunicko píše:
Ale já jsem psala, že na profilu jsem fotku neměla, ale s každým, kdo psal aspoň trochu smysluplně, jsem si tu fotku během cca 2 dnů vyměnila. A i tak se mnohokrát stalo, že podle fotky a psaní to bylo ok, ale ve skutečnosti se mi pak ten člověk nelíbil ani trochu. Prostě reálnou schůzku nic nenahradí, a je lepší se sejít co nejdřív. Fotka a pár vzkazů jen vyeliminuje ty opravdu nepoužitelné. Si myslím :-)

Souhlas. Psát do zlbnutí nemá smysl, zejména na seznamce.
Přesto, já osobně bych preferoval profil s fotkou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 11:33
@Mora Čamuška píše:
8o Jakože jsou davy těch chlapů, co berou přes sto litrů a jen čekaj, až je nějaká klofne? Kde?? Tam běžim :cert: :mrgreen:
Hele, nemáš ty opravdu nějaký přepálený požadavky? Jako zelenooká VŠ s vlastním bytem? Trochu mi tak přijde.. :think: Náhodou ta holka z výdejny obědů (zasvěcení znají), na mě působila dost inteligentně a myslím, že tuhle práci dělá z úplně jinýho důvodu, než že by „neměla“ na něco kvalifikovanějšího.

Asi se budete divit, ale ano tihle maji problem najit partnerku taky.

Moje pozadavky velke vlastne nejsou, jen ta soucasna spolecnost je posunuta jinam.
Kdejaka ma v pozadavcich, aby ji partner akceptoval takovou jaka je, tak snad nechci moc, kdyz to chci podobne. Mam analytickou povahu, kdy temer cokoliv dokazu behem chvilky rozebrat do detailu, takze vidim veci, kterych si jini nevsimnou, na druhou stranu nevidim to co vidi vsichni, proste je to dar, ktery je dvousecny. Predstavte si, ze kdyz se kouknete na klasicke hodinky, tak vidite, cifernik, reminek… ja ne, vidim vsechna ta kolecka, system resici natahovani atd. Proste koukam na totez, ale vidim uplne jiny svet. Veci co jsou pro jine neresitelne, pro me jsou drobnost a naopak. To co povazujete za zahorklost je spis rezignovanost, ono kdyz cely zivot vidite predem, jak neco dopadne, ale at se snazite jak chcete, vzdy skoncite jako divak. Pochopitelne to na cloveka ma nejaky vliv, i kdyz ma jinak veselou povahu. Jsou lidi, kteri dokazi ostatni presvedcit i o naproste blbosti, ale kdyz to prezenu, tak me neveri ani ze obloha je modra, ve skutecnosti neni, ale to je ted jedno :D. Proste s tim musim, zit. A tedy potrebuji partnera, ktery tohle chape a dokaze s tim zit, to stejne nabizim take. Partnera ktery bude doplnovat me slabiny a naopak ja jeho. Mozna se to nezda, ale tohle je obrovsky filtr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.9.21 11:36
@opulus píše:
Souhlas. Psát do zlbnutí nemá smysl, zejména na seznamce.
Přesto, já osobně bych preferoval profil s fotkou. ;)

A teď vidíš, o jaké poklady (mně) bys teoreticky přišel :lol: Ne, vážně - pokud jsi na seznamce nebyl, tak nemůžeš vědět, že profily s fotkou bys docela rychle probral, zjistil, že je to o ničem a vrhl se i na ty bez fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí