Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bespi píše:
Kde jsem psal, ze neocekavam, ze protejsek ma nejake pozadavky?
Bezpodminecna laska existuje, ze neznate, neznamena ze neni.
Výslovně jsi to nepsal, ale jakmile dojde na to, že by potenciální zájemkyni o seznámení něco nemuselo konvenovat, divíš se jak divizna a neodpustíš si poznámku o tom, jak jsou ty „požadavky“ povrchní, nelogické, atd. ![]()
K té bezpodmínečné lásce… Hodně štěstí při hledání. Jednorožci prý taky existují.
@jednoslunicko píše:
Prijde mi hodne divne sem davat odkaz na neci inzerat. Kdyby to chtel Bespi udelat, tak to udela sam. Tohle je fakt vlezlost a neomalenost.
Pokud se zakladatel ptá, proč na seznamce nikdo neotevře nic víc než jen úvodní stránku/záložku, tak mi to divné nepřijde. Beru to jako konkrétní odpověď na konkrétní otázku.
Kdyby zakladatel reagoval a chtěl ať odkaz smažu nevidím v tom problém, udělám to.
Navíc předpokládám, že za pár dní dá celou diskuzi smazat.
Zakladateli, výška je trochu problém. Kdo si může vybírat, tak ho to asi odradí. Holka/žena, která už se párkrát spálila ve vztazích to řešit podle mě nebude.
Za mě holky odrazuje ta věta o víře. Proč to tam máš?
@Bespi píše:
Asi se budete divit, ale ano tihle maji problem najit partnerku taky.Moje pozadavky velke vlastne nejsou, jen ta soucasna spolecnost je posunuta jinam.
Kdejaka ma v pozadavcich, aby ji partner akceptoval takovou jaka je, tak snad nechci moc, kdyz to chci podobne. Mam analytickou povahu, kdy temer cokoliv dokazu behem chvilky rozebrat do detailu, takze vidim veci, kterych si jini nevsimnou, na druhou stranu nevidim to co vidi vsichni, proste je to dar, ktery je dvousecny. Predstavte si, ze kdyz se kouknete na klasicke hodinky, tak vidite, cifernik, reminek… ja ne, vidim vsechna ta kolecka, system resici natahovani atd. Proste koukam na totez, ale vidim uplne jiny svet. Veci co jsou pro jine neresitelne, pro me jsou drobnost a naopak. To co povazujete za zahorklost je spis rezignovanost, ono kdyz cely zivot vidite predem, jak neco dopadne, ale at se snazite jak chcete, vzdy skoncite jako divak. Pochopitelne to na cloveka ma nejaky vliv, i kdyz ma jinak veselou povahu. Jsou lidi, kteri dokazi ostatni presvedcit i o naproste blbosti, ale kdyz to prezenu, tak me neveri ani ze obloha je modra, ve skutecnosti neni, ale to je ted jedno. Proste s tim musim, zit. A tedy potrebuji partnera, ktery tohle chape a dokaze s tim zit, to stejne nabizim take. Partnera ktery bude doplnovat me slabiny a naopak ja jeho. Mozna se to nezda, ale tohle je obrovsky filtr.
A z jakýho jsi kraje?
@Hecate píše:
Výslovně jsi to nepsal, ale jakmile dojde na to, že by potenciální zájemkyni o seznámení něco nemuselo konvenovat, divíš se jak divizna a neodpustíš si poznámku o tom, jak jsou ty „požadavky“ povrchní, nelogické, atd.K té bezpodmínečné lásce… Hodně štěstí při hledání. Jednorožci prý taky existují.
Pocatecni dotaz znel proc skonci na uvodni strance, kde skoro nic neni a dal se nezajimaji. Po 16ti strankach zbytecnosti se prislo na vysku. Coz je na oslavu i „popravu“ zaroven. Tak z meho pohledu, a co jsem si ted nasel, i obecne muzskeho pohledu vyska dulezita neni, ale zeny v souctu pry v 96% vysku resi.
Ja vim, ze bezpodminecna laska je vic nez dobre. Jednorozce jsem nepotkal, takze nemuzu soudit
.
@Pajka2020 píše:Zakladateli, výška je trochu problém. Kdo si může vybírat, tak ho to asi odradí. Holka/žena, která už se párkrát spálila ve vztazích to řešit podle mě nebude.
Ale jo, resit to bude uplne stejne… radeji se spali jeste 10×…
@Bespi mně to kádrování podle práce přijde divný… chceš se seznámit a řešíš jestli její povolání má budoucnost.
@Bespi píše:
Me jde o to, zda fakt ma byt vyska duvodem proc nenajit partnera… Doted mi vyska ani v nejmensim nevadila. Pripadne narazky jsem bral jen jako vymluvu.
Pro nekoho ano, pro někoho ne, stejne jako velikost čehokoli ![]()
@opulus píše:
@Bespi Posíláme aspoň písničku
https://youtu.be/lkwaEQpmUwE
dik
@Bespi píše:
Vyska, vyska, jak to mam asi resit… jako v Silene smutne princezneKazdopadne pokud se tom, ze vyska je skutecne velky problem, shodnete, tak asi zacnu verit, ze i ten minuly „nevztah“ fakt ztroskotaval na tehle z meho pohledu absurdite. Ja tomu jen nechtel verit.
No řešit to nejde. Jen tedy, jestli jsi nevysoký a hubený, tak prostě ten počet žen, co si Tě vyberou, nebude velký. A s tím, jak to mají obecně chlapi těžký na seznamkách, je to prostě nevýhoda. Ale tím neříkám, že nenajdeš.
@Venetia píše:
Tak ted mu jeste porad, jak se ma seznamit
Nejlepší je někoho oslovit v reálu.
@ZlutaSova ono někteří už ani sexovat nechtějí, fakt nevím, proč tam jsou - snad z nudy?
Zakladateli, pokud je tvůj profil „Cormy“, tak za mě (na mě) působíš docela usedle, nudně, chybí mi tam energie. Co nějaká víc vypovídající fotka, víc autentická?
@PetaOV píše:
Nejlepší je někoho oslovit v reálu.
Tak to kazdopádně… tam je zase obava z odmitnutí.
Příspěvek upraven 16.09.21 v 08:08
@opulus píše:
@Bespi mně to kádrování podle práce přijde divný… chceš se seznámit a řešíš jestli její povolání má budoucnost.
to také nechápu ![]()