Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2998
16.9.21 10:05

Určitě fotku vyměň. Doporučuji celá postava při nějakém prima koníčku, anebo v přírodě. A nevyplnovala bych profil tak úplně jak dotazník. Ale spíš ve smyslu, co mohu protějšku dobrého nabídnout, přemýšlej čím jsi zajímavý, čím zaujmout. Mne např. nyní už manžel zaujal fotkou se svým pejskem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
16.9.21 10:07
@Bespi píše:
Rikam, musim se nekterym prispevkum fakt smat. To neni o egu, predsudcich, to je o typech lidi. Ano muze sedet prodavacka, ale urcite ne ta ze supermarketu.Na Brewfestu taky nebudete cilene hledat abstinenta, i kdyz existuje sance, ze tam z nejakeho duvodu bude.

Ale je. Je to o egu, nadutosti, ublíženosti, nedostatku nadhledu a tolerance, přesvědčení, jak jsem se svým „analytickým myšlením“ výjimečný a ti ostatní mě nechápou, nebo neumí číst :). S každým dalším arogantním příspěvkem je to zřejmější.
Sdělení, že je pravděpodobné, že jste svou úvodní stránkou, či vašimi zprávami, které jste dotyčným poslal, nezaujal nebo rovnou i trochu odradil, tu padlo několikrát. Jistě jste se nad ním analyticky zamyslel a vyvodil z něho nějaké závěry. Docela by mě zajímalo, jaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
16.9.21 10:07
@Bespi píše:
Takze nic nenabizim. Ok. Je ocekavano, ze v inzeratu bude Zamek, apartman u more, chata na horach, jachta, 10 luxusnich vozu, tryskac a vlastni ostrov?

Fakt nevim jaka je predstava. Muzu nabidnout sebe a to co mam. Jako kazdy jiny. Zda je to dost nebo malo, muze posoudit az ten kdo me pozna. Rozhodne ne ten kdo si precte vysku a vek. Coz je pointa, ktera se tu celou dobu resi.

Spis mam pocit a neni jen muj, ze spousta zen ma absurdni a nesplnitelne naroky nebo jeste lepe nevi co chce a proto hleda, hleda a divi se, ze nenachazi.

no to zmiňuješ majetek, ne povahu, nebo záliby,
ty tam máš cosi o čtení, válení se doma - bože to je nuda, ale tak zas oceňuji, že jsi pravdomluvný -
ale popravdě - co od tebe ta potencionální ne prodavačka může očekávat? k čemu jí vlastně jako budeš?
nemáš žádný drajf, tah na branku - vypadáš jako „mouchy snězte mě“, záliby nudné jako důchodce,
nezajímá tě sport, výlety, dovolená u moře, nemáš zvířata - prostě jsi možná hodný, ale nudný pavouk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
16.9.21 10:09
@samadoma666 píše:
Ale je. Je to o egu, nadutosti, ublíženosti, nedostatku nadhledu a tolerance, přesvědčení, jak jsem se svým „analytickým myšlením“ výjimečný a ti ostatní mě nechápou, nebo neumí číst :). S každým dalším arogantním příspěvkem je to zřejmější.
Sdělení, že je pravděpodobné, že jste svou úvodní stránkou, či vašimi zprávami, které jste dotyčným poslal, nezaujal nebo rovnou i trochu odradil, tu padlo několikrát. Jistě jste se nad ním analyticky zamyslel a vyvodil z něho nějaké závěry. Docela by mě zajímalo, jaké.

obávám se, že závěry si z toho nevzal žádné, jen bude víc ukřivděný, jak jeho výjimečnost nikdo nechápe a neocení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.9.21 10:16
@Kutil Tom píše:
Geniální text :srdce: :* :mrgreen: :dance:

A celkově energie, která z tebe jde přes psaný text. Prostě milej, zábavnej, nebere se moc vážně…to je na chlapech přitažlivý. Určitá lehkost, žádnej patos. :mrgreen: ;)
@Bespi Víš, máš to těžší, protože upřímně, málokterá žena zvládne, aby její partner byl drobnější. Ale neznamená to, že takové nejsou, jsou. Jen bys měl asi trochu změnit přístup. Chybí ti ta lehkost a nadhled. Pokud se ti někde nedostává, musíš to nahradit jinde a něčím jiným.
Hele mám kamaráda a to je krasnej chlap, fakt, na gymplu ho všechny milovaly, ale je to pan “tragédie” jde z něj strašně negativní energie, furt je kolem nej něco špatně a on pořád bručí, že tohle je špatně a tohle taky. Každá holka co ho pozná, vezme po par měsících nohy na ramena.
Chci tím říct, že ani vzhled ti nezaručí úspěch u opačného pohlaví. Ale přístup k životu, pozitivní energie, náboj, pokud umíš holku rozesmát, umíš si dělat legraci sám ze sebe, to je sexy. Takovýho chlapa vedle sebe chci, protože s nim bude život barevnější. A dobrá zprava je, že tohle všechno si můžeš sám změnit v hlavě. Dá se to naučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
16.9.21 10:18
@Bespi píše:
Uz jsem to tu psal, ze nechapu lidi, kteri si na zacatku vztahu navzajem lzou aby byli atraktivnejsi pro protejsek. Jaky to ma efekt?

No proč?
Protože chtějí dostat tu šanci. :nevim:

To máš tak, Tvůj handicap třeba je ta konstituce (výška, váha). Ale skoro každý má něco, co se dá vzít jako „nepoptávaná vlastnost“ (u žen třeba vyšší věk nebo nějaké to dítě z předchozího vztahu).
Vzhledem k tomu, že na seznamkách lidi často filtrují (a to tím spíš, pokud mají na výběr), tak se často stává, že někoho, komu by v normálním kontaktu v pohodě dali šanci, vyloučí už de facto kvůli těm kritériím.
Teď fakt nechci polemizovat nad tím, proč lidi ta kritéria mají nebo jestli mají smysl. Je jasné, že nějaké požadavky má každý a je určitě dobré je mít, pokud jde o smysluplnost, to je často dost subjektivní.
Každopádně, někteří lidi zvolí strategii, že v něčem, co je handicapuje, zalžou, protože doufají, nebo (si) věří, že když je dotyčný protějšek pozná, tak už na tom kritériu nebude trvat.

Příklad: Mě jako ženu u spousty mých vrstevníků (zejména těch atraktivnějších) limituje věk. Zvlášť, mohou-li si vybírat nebo chtějí-li (další) děti, upřednostní raději mladší ženu. Často tomu přizpůsobí i filtr na té seznamce, takže můj profil jim to buď vůbec nenabídne, anebo mu nevěnují pozornost.
Myšlenka je taková, že když si uberu pár let, tak se třeba dostanu aspoň na to rande, kde mě chlap uvidí naživo a řekne si, že i přes ten vyšší věk jsem hezká a že jsem navíc třeba i sympatická (což přes to psaní může klamat).
A za ten „věk“ si můžeš dosadit cokoli jiného. Tedy lež o výšce nebo váze, o počtu dětí, plus volba neaktuální nebo abnormálně lichotivé fotky… Prostě to všechno zvyšuje šanci dostat šanci :-).

Zkrátka, cílem seznamky je dostat se na rande, setkat se osobně. Seznamka není nic jiného než vytvoření příležitosti se SEZNÁMIT. Pak už to funguje více méně stejně, jako když se seznámíš kdekoli jinde (v autobusu, v baru, na cyklostezce).

Nicméně, aby bylo jasno, já jsem nikdy touto cestou nešla. Vždycky jsem uváděla pravdivé informace (pokud jsem o něčem chtěla mlčet, třeba z důvodu ochrany soukromí, tak jsem o tom prostě nemluvila, ale nevymýšlela jsem si) a když už jsem měla fotku, tak nějakou civilní a aktuální.
Kdyby mi na rande přišel chlap o 15 let starší, o 10 cm menší a o 20 kg těžší než uváděl v profilu, už by se žádné další rande nekonalo, jde o princip.

Ale někdo k tomu přistupuje stylem „účel světí prostředky“ a asi to nese nějaké ovoce, jinak by to ti lidi nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
16.9.21 10:28
@opulus píše:
Takže hraběcí rada. ;)Pochlub se. Co jsi tam psal? :mrgreen:

No jasně, já to sem napíšu a do hodiny je na seznamce deset různých profilů s tím stejným textem :D :jazyk: :dance:

Navíc si to stejně nepamatuju… :andel:

• Citovat
  • Upravit
4789
16.9.21 10:31
@Kutil Tom píše:
Jů, to bych prošel :srdce: :* :D
Edit: vlastně neprošel, když jsem tyhle věci nevyplňoval :mrgreen: :dance:

Třeba prošel - když tam nebyly, tak jsem se optala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.9.21 10:32
@Kutil Tom píše:
Geniální text :srdce: :* :mrgreen: :dance:

Ano, jako já! To je největší zbraň! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
16.9.21 10:34
@jankajj píše:
Jestli uvádí výšku 168 cm, tak v reálu měří ještě o kus míň. Vlastni opakovaná zkušenost, (seznamka.cz). Malí chlapi tam totiž moc nefrci, dokonce ani u malých žen, kupodivu.

Mám 160 cm a vždycky jsem měla muže nad 180 cm. Prostě mě malí muži nepřitahují a nic s tím neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
16.9.21 10:36

Ale když nad tím tak přemýšlím, asi kecám, nějaké informace jsem tam asi vyplněné měl. Výška, váha nebo postava, věk, vzdělání, to tam asi bylo. Oblíbené jídlo, hudba nebo další ptákoviny určitě ne.

No a ten text, prostě jsem nejdřív prohlédl pár stránek „konkurence“, co píší chlapi, upřímně byl to dost otřes a na jedno brdo, a napsal to tak, abych se hodně odlišil. Aby ten text byl pokud možno trochu vtipný, trochu provokativní a vzbuzoval zvědavost V MÉ CÍLOVÉ SKUPINĚ, tj. u ženských naladěných na podobnou vlnu. Nepochybuji o tom, že hodně ženských si na tím textem pomyslelo něco o blbech, trapácích, drzounech nebo co, ale - ty ať si trhnou protézou, stejně by mě nezajímaly. Text jsem několikrát měnil a upravoval podle ohlasů, zpětná vazba je v tomhle případě to, kdo se ozve a potvrdí, zda jsem se trefil :)

A celkově - je to prostě hra a tak to je třeba brát. Když jde člověk na ryby, taky zkouší různé návnady a podle toho něco chytí či nechytí, rozhoduje návnada, zkušenost a štěstí :dance:

• Citovat
  • Upravit
5752
16.9.21 10:37

Zakladatel se diví, že je u něj handicapem výška, váha a (řekněme si to upřímně) vzhled, ale on sám má u partnerky požadavky téměř na všechno. Prostě ta jeho ideální žena slevit musí, ale on ne. To je pak těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.9.21 10:38

@Kutil Tom Já jsem svůj uvodní text pak viděla asi 2× okopírovaný. Kdyby ti blbci přidali aspoň něco svého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
16.9.21 11:11
@samadoma666 píše:
Sdělení, že je pravděpodobné, že jste svou úvodní stránkou, či vašimi zprávami, které jste dotyčným poslal, nezaujal nebo rovnou i trochu odradil, tu padlo několikrát. Jistě jste se nad ním analyticky zamyslel a vyvodil z něho nějaké závěry. Docela by mě zajímalo, jaké.

Souhlas.
Zakladateli - ještě dodám, sama teď žiju s introvertem, co se taky dlouho nepříliš úspěšně seznamoval i na seznamkách, žil sám 8 let. Důvody u něj byly evidentní - intelektuální povaha, zahloubání do knížek a práce, samotářské zájmy, ne-orientace na kariéru a majetek. To jsou věci, co asi pro většinu žen - dejme tomu třeba 80% - můžou být pro vztah překážkou, ale pořád je nějaká část, co má priority jinde než je taková ta klasika (=chlap by měl vydělávat víc než žena, mít tah na branku, po čtyřicítce sociální status…). To samé bude asi s výškou - pro mě osobně je malý a drobný chlap no-go a asi to tak zase bude mít cca 80% žen, ale ve svém okolí znám i konkrétní dlouholetý pár, kde je žena vyšší a robustnější než chlap a jsou s tím ok, takže nemožné to určitě není.

Naproti tomu arogance, zahořklost, sebelítost v kombinaci s podivně přehnaným sebevědomím - já jsem vlastně výjimečnej a kdo si to nemyslí, ten jen nedosahuje mojí úrovně, já nic blbě nedělám, to jen vy husy to nechápete/máte divné priority blabla - to je fakt účinný odpuzovač, řekla bych asi tak na 99,9% žen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
16.9.21 11:24
@Freeandwild píše:
Souhlas.
Zakladateli - ještě dodám, sama teď žiju s introvertem, co se taky dlouho nepříliš úspěšně seznamoval i na seznamkách, žil sám 8 let. Důvody u něj byly evidentní - intelektuální povaha, zahloubání do knížek a práce, samotářské zájmy, ne-orientace na kariéru a majetek. To jsou věci, co asi pro většinu žen - dejme tomu třeba 80% - můžou být pro vztah překážkou, ale pořád je nějaká část, co má priority jinde než je taková ta klasika (=chlap by měl vydělávat víc než žena, mít tah na branku, po čtyřicítce sociální status…). To samé bude asi s výškou - pro mě osobně je malý a drobný chlap no-go a asi to tak zase bude mít cca 80% žen, ale ve svém okolí znám i konkrétní dlouholetý pár, kde je žena vyšší a robustnější než chlap a jsou s tím ok, takže nemožné to určitě není.Naproti tomu arogance, zahořklost, sebelítost v kombinaci s podivně přehnaným sebevědomím - já jsem vlastně výjimečnej a kdo si to nemyslí, ten jen nedosahuje mojí úrovně, já nic blbě nedělám, to jen vy husy to nechápete/máte divné priority blabla - to je fakt účinný odpuzovač, řekla bych asi tak na 99,9% žen…

Souhlas. Zakladatel hodně často operuje s hmotnými statky.. Že to je to, co vlastně ženy chtějí.. :think: To je jako bych já omílala, že muži chtějí převážně blonďatý krásky s trojkama a že já ubohá jsem vlastně v háji, když nic takovýho nenabízím.. :nevim:

Mimochodem, zakladatel určitě napíše, že nerozumíme psanýmu textu a musí se tomu smát.. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí