Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
15.9.21 18:03

@Bespi

Zvědavost mi nedala a zkusila jsem tě vyfiltrovat.

U vzdělání jsem čekala upřímně víc než SŠ, podle tvých názorů.

Mě osobně by asi odrazovalo, že kouříš a chováš drobná hospodářská zvířata. Holky z města toto asi moc neláká.

Jakou ženu vlastně hledáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 18:12
@jednoslunicko píše:
No vidis, aspon se drzi sveho kopyta a neni fluktuantka :D. Ale jo, je to tvuj pozadavek, respektuju. Ted jsem si vzpomnela, ze ja jsem zase nechtela urednika. Prijde mi to desne asexualni. Chlap ma delat poradnou praci. Nejsi urednik? :lol:

Ne, urednik nejsem. Nemohl bych delat monotoni praci od-do, ale v kancelari pracuju. Co je poradna prace pro chapa? Jako dokazu vzit krumpac, ryc a dva dny celej sedrenej neco kopat, ale je to dobre leda na odreagovani. Ukrajinec totez udela za hodinu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 18:13
@Pajka2020 píše:
@Bespi

Zvědavost mi nedala a zkusila jsem tě vyfiltrovat.

U vzdělání jsem čekala upřímně víc než SŠ, podle tvých názorů.

Mě osobně by asi odrazovalo, že kouříš a chováš drobná hospodářská zvířata. Holky z města toto asi moc neláká.

Jakou ženu vlastně hledáš?

Nevim koho si nasla, ale nekourim, hospodarska zvirata take nemam :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
15.9.21 18:26
@Bespi píše:
Nevim koho si nasla, ale nekourim, hospodarska zvirata take nemam :D.

Na věk 39 a výšku 168 to našlo bez fotky jen jednoho ženáče, co hledá milenku.

tohoto: https://www.rande.cz/…ostik36.aspx

Chovatel byl tento:
https://www.rande.cz/…7/squrf.aspx?p=1

Ty už tam máš teď fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
15.9.21 18:34

Jestli máš 168 cm, tak bych spíš viděla problém v tom než v nějaké fotce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
15.9.21 18:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 18:53
@akavi píše:
Jestli máš 168 cm, tak bych spíš viděla problém v tom než v nějaké fotce :think:

Vyska, vyska, jak to mam asi resit… jako v Silene smutne princezne :D

Kazdopadne pokud se tom, ze vyska je skutecne velky problem, shodnete, tak asi zacnu verit, ze i ten minuly „nevztah“ fakt ztroskotaval na tehle z meho pohledu absurdite. Ja tomu jen nechtel verit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
15.9.21 19:10

@Bespi

Mě by na té úvodní straně odrazovala tato věta.
V otázce víry jsem ateista

Nevím proč, ale toto si dát na první stranu je divné. Doporučuji smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.9.21 19:57
@Pajka2020 píše:
@Bespi

Mě by na té úvodní straně odrazovala tato věta.
V otázce víry jsem ateista

Nevím proč, ale toto si dát na první stranu je divné. Doporučuji smazat.

Prijde mi hodne divne sem davat odkaz na neci inzerat. Kdyby to chtel Bespi udelat, tak to udela sam. Tohle je fakt vlezlost a neomalenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 20:06

Me jde o to, zda fakt ma byt vyska duvodem proc nenajit partnera… Doted mi vyska ani v nejmensim nevadila. Pripadne narazky jsem bral jen jako vymluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
15.9.21 20:12
@Bespi píše:
Me jde o to, zda fakt ma byt vyska duvodem proc nenajit partnera… Doted mi vyska ani v nejmensim nevadila. Pripadne narazky jsem bral jen jako vymluvu.

No počkej, ale to neznamená, že s touto výškou nelze najít partnerku, a je dobře, že tobě to nevadí a nemáš z toho komplexy.
Jenom ten výběr je prostě zúžený. To si zas nenalhávejme, že není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
15.9.21 20:16
@Bespi píše:

No, upřímně…
Například já měřím 170 cm, což je více méně tolik, co Ty.
Nepotřebuju mít čahouna, na extra vysoké chlapy ani nějak zvlášť nejsem, a žádný z mých delších vztahů (včetně současného) s žádným takových chlapem ani nebyl (současný je jen o pár cm vyšší než já).
Ale na rovinu, pokud ten chlap není aspoň tak vysoký, jako já, tak mi to vadí. Nějak mě to nepřitahuje, no.
Kdybych viděla tedy na inzerátu, že chlap má 168 cm, nejdu do toho, přeskakuju. Nic pro mě. Dala jsem šanci jednomu, co psal, že má 170 cm, ale v reálu je ani neměl, byl menší než já (podpatky nenosím).

Opět nic ve zlém, ale zase mi připadá, že ač sám máš nějaké požadavky (bez ohledu na to, že v podstatě nemají nějakou extra logiku, respektive nemají logiku přesvědčivější, než třeba ten požadavek žen na výšku muže - viz ty prodavačky v supermarketu, které bys nechtěl), tak od protějšku bys čekal, že požadavky nebude mít žádné.
Každý chce být přijímán a milován takový, jaký je, bezvýhradně. Jenže taková láska není láska partnerská, to je láska rodičů a dítěte. Apropos, často ani ti rodiče nejsou schopni své dítě bezpodmínečně milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
15.9.21 20:17
@Karamba2020 píše:
No počkej, ale to neznamená, že s touto výškou nelze najít partnerku, a je dobře, že tobě to nevadí a nemáš z toho komplexy.
Jenom ten výběr je prostě zúžený. To si zas nenalhávejme, že není.

Přesně tak. To samé jsem už psala o několik stránek předtím. U žen je nadstandardní výška stejný problém jako podstandardní výška u muže. There you go.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
15.9.21 20:29
@Hecate píše:
No, upřímně…
Například já měřím 170 cm, což je více méně tolik, co Ty.
Nepotřebuju mít čahouna, na extra vysoké chlapy ani nějak zvlášť nejsem, a žádný z mých delších vztahů (včetně současného) s žádným takových chlapem ani nebyl (současný je jen o pár cm vyšší než já).
Ale na rovinu, pokud ten chlap není aspoň tak vysoký, jako já, tak mi to vadí. Nějak mě to nepřitahuje, no.
Kdybych viděla tedy na inzerátu, že chlap má 168 cm, nejdu do toho, přeskakuju. Nic pro mě. Dala jsem šanci jednomu, co psal, že má 170 cm, ale v reálu je ani neměl, byl menší než já (podpatky nenosím).Opět nic ve zlém, ale zase mi připadá, že ač sám máš nějaké požadavky (bez ohledu na to, že v podstatě nemají nějakou extra logiku, respektive nemají logiku přesvědčivější, než třeba ten požadavek žen na výšku muže - viz ty prodavačky v supermarketu, které bys nechtěl), tak od protějšku bys čekal, že požadavky nebude mít žádné.
Každý chce být přijímán a milován takový, jaký je, bezvýhradně. Jenže taková láska není láska partnerská, to je láska rodičů a dítěte. Apropos, často ani ti rodiče nejsou schopni své dítě bezpodmínečně milovat.

Kde jsem psal, ze neocekavam, ze protejsek ma nejake pozadavky?
Bezpodminecna laska existuje, ze neznate, neznamena ze neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2991
15.9.21 20:30
@Bespi píše:
Když koukám na ty diskuze o seznamkách tady tak mám asi poněkud hloupí dotaz. Snažím se někoho najít na trvalý vztah, ale narazil jsem na zajímavý problém. Když už ta, které napíšu vůbec koukne na profil (rande.cz), tak jen na základní údaje jako věk, ale dál už nekouká a pochopitelně ani neodpoví. Fotku tam nemám s tím, že pošlu až na požádání. Podle čeho tedy vlastně vybíráte, zda odpovíte nebo ne? Vůbec mi to není jasné. Jinde to nejde tak pěkně sledovat, ale odhadem je to stejné, neodpoví nikdo. Pochopil bych „odmítnutí“ na základě něčeho, ale takhle?Díky za objasnění z ženského pohledu.

Ja koukám obecně na výšku (jsem pro změnu relativně vysoká na ženu), zájmy, z fotky a popisu jestli je mi obecně sympatický. Ty jsi někde zmínil, že máš 168 a cca 60 kg. Můžeš být milý, hezký, sympatický a chytrý, ale prostě to pro mě fyzicky nebude ono.
A z fotky se pozná dost. Když tam dáš víc než obličej, tak už o tobě něco říká i výběr fotky… prostředí, oblíkání, jak se prezentujes atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí