Seznamka – výběr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
13.9.21 12:29
@Proseccová píše:
Jak píšeš – stalo se. A s tou kritikou – no kritizuješ ženy, ze si detailně nečtou právě tvůj inzerát, narážíš na nějaké požadavky, kvůli kterým nemáš možnost se seznámit naživo, prostě mi to připadá jako hlavně hledání důvodů, proč něco nejde. Tvůj styl psaní prostě může na některé působit tak, jak @Freeandwild a @samadoma666 popsaly, přiznávám, že na mě to působí úplně stejně.

@Bespi Já jsem to možná napsala až moc tvrdě, ale na základu si bohužel musím trvat. Ano, je tam pro mě zbytečná kritika žen, že neprojevují dostatek zájmu, nepíšou si o fotku, negativní hodnocení těch, kteří nesdílí stejný přístup („Jo jo, tak kdyz clovek cte u 42… chce deti v budoucnu. Ja to tohle vsechno vim. Ale proste dnes je bohuzel bezny trend, ze ve „30 je moc brzo“ a preci si chce jeste „uzit“ (at to znamena cokoliv - treba jen vysedavani na FB)“) připomínající hudrání na tu dnešní mládež, celkově pesimistický náhled na vztahy („Mit nekoho bezvyhradne rad je za trest“)
a současně neochota jít trochu dál, vyvinout snahu („je nesmysl oslovovat hned na zacatek konverzace specificky psanou zpravou“, „přestalo mě to bavit“).
Tohle všechno u mně prostě vytváří negativní dojem, nemůžu si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 12:40

Dobre, jak ma byt psana personifikovana zprava, kdyz profil nema fotku, je tam jen vek, vyska, a ze hleda vazny vztah. Rad si poslechnu napady.

Uz jsem psal, ze ze zacatku jsem psal psal specificke vsem, proste me to prestalo bavit.

Proto jsem se zde zeptal. Jedine co jsem se opet dozvedel jako jini, ze chyba je jen ve me. Ja nejsem dokonaly, ale tohle proste neakceptuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 12:48
@samadoma666 píše:
@Bespi … Ale proste dnes je bohuzel bezny trend, ze ve „30 je moc brzo …“

Odpovidal jsem na otazku, proc tak stare, ze na dite je to uz docela pozde, ze to ma rizika. Proste o tech rizicich vim, ale nic nenadelam s tim, ze je takovy trend doby. To neni kritika, to je konstatovani faktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 12:50
@Bespi píše:
Odpovidal jsem na otazku, proc tak stare, ze na dite je to uz docela pozde, ze to ma rizika. Proste o tech rizicich vim, ale nic nenadelam s tim, ze je takovy trend doby. To neni kritika, to je konstatovani faktu.

Trend doby je třeba víc ve 28-33 než v čerstvých 20, to souhlas, zvlášť u VŠ a třeba větších městech, kde se člověk musí víc otáčet, aby se na MD/RD zajistil nějak dopředu. Ale že by byl nějaký většinový trend mít dítě (zvlášť první) ve 40 nebo dokonce po, pokud tam nejsou jiné problémy (problém s početím třeba), se mi nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.9.21 12:55
@Bespi píše:
Dobre, jak ma byt psana personifikovana zprava, kdyz profil nema fotku, je tam jen vek, vyska, a ze hleda vazny vztah. Rad si poslechnu napady.

Uz jsem psal, ze ze zacatku jsem psal psal specificke vsem, proste me to prestalo bavit.

Proto jsem se zde zeptal. Jedine co jsem se opet dozvedel jako jini, ze chyba je jen ve me. Ja nejsem dokonaly, ale tohle proste neakceptuji.

Tak hlavně furt a furt dokola: fotka JE ZÁKLAD, protože fyzická stránka vztahu roli hraje, a to hodně podstatnou (byť ne nutně třeba tu nejpodstatnější).
To není o povrchnosti nebo o neschopnosti ocenit duševno, to je o tom, že většina z nás žen (možná to u mužů platí naopak) může mít něco intimního jen s osobou, která jim není fyzicky nepříjemná (nebo pro Tebe to snad problém není?). V opačném případě jde o nějakou formu obchodu, a to už tak holt je, jak svět světem stojí.

Takže v mém případě ta fotka představuje hrubý filtr druhu „s tímhle by to šlo/nešlo“. Samozřejmě to může být někdy nespravedlivé (například proto, že fotka není úplně lichotivá nebo reálná), ale tak to někdy je i v realitě (například když mě chlap uvidí jak na potvoru u vynášení odpadků ve starých obnošených teplákách, patrně mou vnější krásu bude hodnotit jinak, než když mě potká vyčančanou na plese).
Zkrátka a dobře, je to o náhodě a o štěstí, ale taky o tom umět chytit příležitost za pačesy a umět vzít realitu takovou, jaká je a zařídit se podle ní… A ne furt skuhrat a fňukat, čekat nějaké ohledy a šance, které bys možná sám určitým ženám ani Ty nedal, protože očividně máš taky nějaké požadavky (a to navíc ne úplně skromné, protože přečíst si, že ve 39 letech myslíš na holku o 15 let mladší, to bych pak čekala, že podle fotky budeš Ryan Gosling a ani o chlup méně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 12:55

Ja neco takoveho psal? Ja jen psal ze hledam max. v rozmezi 25-40 a primarne spis mezi 30-40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 13:00
@Hecate píše:
přečíst si, že ve 39 letech myslíš na holku o 15 let mladší, to bych pak čekala, že podle fotky budeš Ryan Gosling a ani o chlup méně).

Ja nemyslim na na o 15let mladsi, jen rikam, ze to zbytecne neomezuju … .

@Hecate píše:
ak hlavně furt a furt dokola: fotka JE ZÁKLAD,

Co s tim porad dokola vsichni mate, psal jsem, ze akceptuji tento nazor a zaridim se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.9.21 13:04
@Bespi píše:
Co s tim porad dokola vsichni mate, psal jsem, ze akceptuji tento nazor a zaridim se podle toho.

No ale v tom profilu máš uvedeno 25-41 let, a to prostě nějaký dojem dělá, to nejde úplně odmazat.
Já tohle vidět, tak si řeknu, že si ten chlap každopádně docela věří (mysli si o tom, co chceš) a hlavně: že mu taky nejde (jen) o duševní souznění, ale že buď je zaměřený na vzhled (chce mladé masíčko nebo aspoň mladě vypadající masíčko), anebo že hledá inkubátor (a to je zase svého druhu obchod, to jako sorry).

Podívej, znovu opakuju, tady se krásně ilustruje, že ty toho poptáváš celkem dost (minimálně v tom směru, že chceš ženu, co ještě může mít děti, a je připravena mít je zrovna s Tebou… z toho skoro lze vyrozumět, že takovou, která ty děti mít nemůže, bys odpálkoval raz dva, takže sorry jako, duševno by šlo stranou), ale sám bys byl nejraději, kdybys nemusel nabídnout nic kromě toho svého nitra. A tak bych aspoň čekala, že inzerát veškeré jeho krásy a zákoutí nějak bude reflektovat. A ono nic, nuda šeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 13:22

Ano vzdyt pisu ze chci deti. Zjisteni roku!!! Pokud by se nasledne zjistilo, ze deti z fyzickeho duvodu nejsou mozne a jinak by nebyl problem neresil bych to, pripadne po dohode by se hledala moznost, treba adopce. Jit do vztahu, kde hned od zacatku bude receno ze nebudou, je neco jineho.

Pochopeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.9.21 13:26
@Bespi píše:
Ano vzdyt pisu ze chci deti. Zjisteni roku!!! Pokud by se nasledne zjistilo, ze deti z fyzickeho duvodu nejsou mozne a jinak by nebyl problem neresil bych to, pripadne po dohode by se hledala moznost, treba adopce. Jit do vztahu, kde hned od zacatku bude receno ze nebudou, je neco jineho.Pochopeno?

Ano, pochopeno, že hledáš někoho, kdo Ti dá dítě.
Co nabízíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 13:29
@Hecate píše:
Co nabízíš Ty?

To se nedozvíme, ptala jsem na to asi 3×, ale prej to neni důležitý… říkám si, zda je to seznámení v reálu taky tak neproveditelný, nebo pán hledá na seznamkách z nějakýho jinýho důvodu… ale podle toho, jak na mě působí (zapškle, kysele, strašně vážně, nároky až do aleluja a jistá pasivní agresivita), tak mám prostě pocit, že kdyby změnil mindset, tak i v tom reálu by to hned šlo líp :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.9.21 13:31
@Hecate píše:
Co nabízíš Ty?

A nabizim to snad tobe? To je snad na tech dvou jak jsi vztah a zivot usporadaji. Nic neni nalajnovano predem.

Promin, ale tady vidim uz jen snahu ze mne udelat uchyla nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 13:33
@Bespi píše:
A nabizim to snad tobe? To je snad na tech dvou jak jsi vztah a zivot usporadaji. Nic neni nalajnovano predem.Promin, ale tady vidim uz jen snahu ze mne udelat uchyla nebo co.

A jéje, to je hrizný tahle vztahovačnost :roll: nikdo z tebe úchyla udělat nechce, chceme se dopátrat příčiny, co by mohlo být překážkou v seznámení, a vzhledem k tomu, že se chvílema zdá, že más docela nároky, pak zase ne… tak nás prostě zajímá, co jako protihodnotu nabízíš ty, co v tom inzerátu píšeš, snažíme se ti ukázat, jak některá tvoje komunikace na ženy může působit, ženy, co se seznamek mají zkušenosti, psaly jaké to je tam být právě z pozice žen… ale mám pocit, že si z toho příliš nebereš, a že je to občas jak radit do dubu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.9.21 13:34
@Bespi píše:
A nabizim to snad tobe? To je snad na tech dvou jak jsi vztah a zivot usporadaji. Nic neni nalajnovano predem.Promin, ale tady vidim uz jen snahu ze mne udelat uchyla nebo co.

Prosím Tě, nepřeháněj. Proč hned úchyla. :zed:

To není přece o tom, co nabízíš Ty mně, já ostatně partnera nehledám (ale dávám Ti svoje postřehy z doby, kdy jsem byla chvíli na seznamce).
Ptal ses, čím bys mohl svůj inzerát/profil upgradovat tak, aby byl zajímavější, chytlavější.
Co já teda nejvíc postrádám (jestli ten Tvůj inzerát/profil vypadá tak, jak bylo zde avizováno), tak právě to, co bys mi jako potencionální zájemkyni mohl nabídnout (kromě příjemného vzhledu, který je teda total enigma).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
13.9.21 13:35
@Bespi píše:

n o tak když tě ta holka na profilu ničím nezaujme, tak jí neoslovuj ne? To už se fakt neliší nijak od toho vobejdování u pokladen kauflandu. :nevim:
napíšu jen té, co mi nějak zaujme její inzerát, reaguji na to, co mi zaujalo a navedu na to hovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí