Sháním práci - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
29.10.15 10:45
@klafina123 píše:
@frgulka Mám kamarádky, co hlídají už leta letoucí za 150,– na hodinu a pořád mají klientelu. Hlídají i 2-3 děti v různých rodinách. Tedy ony dojíždí hlídat do rodin. Třeba skončí v jedné a mají chvíli na přejetí do další. Já hlídala taky jeden čas, brigádně jsem si přivydělávala v dětském koutku, maminky mi vodily děti i tam. Měla jsem tam svoje dítě od jeho 2 let (ten byl ve svém živlu, děti miloval), to hlídané a ještě k tomu děti, které jsem hlídala v rámci koutku.. Tedy poradim…vylepte svojí nabídku na hlídání v místech, kde se združují matky. Zajeďte si do Prahy a dejte to třeba do fit center, odtamtud se mainky jen hrnou.

Děkuji moc za radu, nevěděla jsem, že mohu hlídat v koutku se svým dítětem, přemýšlela jsem o hlídání po mateřské, ale těch hlídaček je tolik a inzerátů taky, dávala jsem si i inzeráty ale nic, nevím kde se mám odpíchnout, v těch fitkách by to bylo dobrý, jenže to bych je hlídala venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
29.10.15 11:32

Jsou fitka, která mají dětský koutek, právě, aby si tam natáhly klienty s dětma. Plno matek by na mateřské cvičilo, ale nemají hlídání. Někde to bývá tak, že když mají členství, mají třeba koutek pro děti zdarma. Když jim děti povyrostou, zaplatí jim tam ještě kroužek a pro fitko se peníze jen sypou.Ale jak říkám, pokud chcete hlídat ofiko se svým dítětem, musíte si to dát do podmínky přijetí a počítat s tím, že Vás třeba nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
2.11.15 12:52

Administrativní pracovník aj. - Zlín

Dobrý den, sháním práci v oboru administrativa na plný úvazek. Dosažené vzdělání - střední s maturitou, ŘP sk. B - aktivní řidič. Téměř 5 let jsem pracovala jako administrativní pracovník. Možnost nástupu ihned. Prosím jen seriózní nabídky.

Mám zájem o pracovní pozice: administrativní pracovník, asistentka, fakturantka, referent, vkládání dat do PC, archivář.

O nabídky typu telefonistka v call centru nebo obchodní referent na ŽL nemám zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
10.11.15 22:20

Uklid domácnosti

Nabizím, své služby jezdím, do rodin a se vším, ráda vypomužu. Jezdím směr Praha východ od bydliste cca max 55km. Nekolik domu uklízím pravidelně dle potřeby klientu. Nabízím i žehlení… :D zda potřebujete mou pomoc ozvěte se :D :) těším se :mavam: :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.16 21:21

Nabídka úklidu

Nabízím úklid bytu (RD),Praha a blízké okolí. Mám ročního chlapečka, mohu tedy výpomoci i s případným pohlidanim. Nabízím všechny klasické úklidové služby, včetně větších akcí (Vánoce, oslavy),případné sekání trávy, žehlení, mytí oken. Mohu také nabídnout vaření a pečení sladkých zákusků, babovek, apod :-) Vše o domluvě. Nabízím několik volných dnů v týdnu, mohu se časově přizpůsobit po vzájemné předchozí domluvě (uklízím ještě pro další dvě rodiny). Hezký večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarmila1138
19.1.16 21:06

Hledáte paní na úklid, popřípadě i spojený s masážemi? Nabízím své služby. Pracuji spolehlivě a velmi pečlivě. Mám ještě volné úterý a středu od 8 do 14 hodin. Může to být i trochu déle. Pokud jste z Prahy-lokality Zbraslav, Braník, Modřany, Smíchov ozvěte se. Kdyby to byl větší byt a úklid zabírající celých 6hodin, může být i lokalita Praha-Stodůlky. Děkuji všem za příspěvky.

Příspěvek upraven 24.03.16 v 17:30

• Citovat
  • Upravit
283
26.1.16 13:07

OPAVA A OKOLÍ

Dobrý den,

nabízím dlouhodobé i nárazové hlídání dětí všeho věku. Pedagogické vzdělání i zkušenosti s dětmi i se samotným hlídáním mám. V případě zájmu získání více informací mě kontaktujte ve zprávě.

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paz
50
1.2.16 06:33

Úklid domácnosti 130 kč/1 hod. - Praha

Úklidem jsem si začala přivydělávat už na RD před 10 lety. V současné době mám dvě domácnosti na pravidelný úklid a další 4, kde mě potřebují jen nárazově. Moje hlavní profese v oblasti péče o tělo mi zabírají odpolední čas, neboť ten vyhovuje většině mých klientek. Proto nabízím úklid každý čtvrtek dopoledne, s tím že bych potřebovala končit do 13 hod.. Pracuji na ŽL, jsem pečlivá, spolehlivá, zodpovědná. Práci uměle neprotahuji, ale zároveň pro kvalitu potřebuji rozumný čas (100m2 s nutností přenášet či nadzvedávat x předmětů nezvládnu za 2 hodiny). Samozřejmostí je naprostá diskrétnost, žádná část Vašeho soukromí neopustí Váš domov. Za případné nabídky předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.2.16 16:33

Má některá maminka zájem o hlídání dětí?

Dobrý den,
vždycky když potřebuji něco vědět, koukám sem k vám na emimino :), ale jelikož nemam dítko a ani ho zatím neplánuji, jsem se doteď neregistrovala. A jelikož tu ráda občas brouzdám, napadlo mě, zda nějaká rodina, nebo mamča nepotřebuje hlídání v okolí Prahy? Během dvou měsíců se chystám do Prahy vrátit. Byla jsem teď dva roky v Německu. Mám teď dobrou práci, ale k dětem pořád nějak tíhnu, a bylo to opravdu něco, co mě naplňovalo a nedělala jsem to ani tak pro peníze, jako pro svůj dobrý pocit. Je mi 22 let, a proto mě od toho každý odhání že bych měla mít normální práci, ale já si nemůžu prostě pomoct. :D

Děkuju za případné odpovědi, Kačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
5.2.16 17:20

Ahoj, tak samozřejmě hlídání je vždy dobré, ale asi spíše momentálně třeba neví maminka kdo jsi a jestli ti muže věřit a spolehnout se na tebe. Asi kazdou maminku bude zajímat jestli mas nejaka doporuceni a cena. :D
My bachom treba hlidani potrebovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
5.2.16 17:47

@KKataa co znamená to okolí Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
5.2.16 18:06

Tučňačka - to samozřejmě ráda povím :) tak mi napište co by jste si představovali, a cenu můžete navrhnout:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
6.2.16 10:30

@KKataa taky otázka co znamená okolí Praha? no a mohla by jste hlídat třeba dva dny v týdnu a chodit pro druhé dítě do školky? bylo by to třeba od 7:30 do 17:00. jeden týden pondělí, úterý, pátek a druhý týden středa čtvrtek…samozřejmě vidět RT, a nějaké doporučení by jste neměla…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.2.16 11:44

uklid domáctností

Dobrý den, nenapsala jste kde hledáte uklid, mám zájem o záskok za nemoc uklid domáctností praha-východ-říčany, mnichovice atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.2.16 11:51

ulkid domáctností

Dobrý den, hledám spolehlivé paní s praxí na uúlid domáctností v praze-východ. Je nutné auto k dojíždění(Mnichovice, Mirošovice, Velké Popovice, Mukařov, Tehovec, Říčany atd.)
Jednalo by se zpočátku o záskoky za nemoc, dovolené, případně o stálou práci.
Odměna dohodou.

Děkuji za odpovědi Marcela Jandová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová