Sháním práci - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
7.2.16 12:25

záskok za nemoc,dovolenou

Dobrý den, máte zájem i jednorázové úklidy-záskok za nemoc, dovolenou? mám své domáctnosti, hledám spolehlivou paní s parxí pro okres Praha-východ(Velké Popovice, Mnichovice, Říčany)nutnost osobní auto, odměna dohodou.

s podravem Jandová Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.3.16 11:51

Nabízím čištění koberců, sedacích souprav, čalounění, popř. Čištění sedaček v automobilech. Vše provádím vysavači a chemií Karcher.
Nabídka platí pro Karviná a okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.16 20:59

Žehlení prádla

Nabízím žehlení prádla v čistém a nekuřáckém prostředí u sebe doma.Cena za kus je 5,– Kč, košile 20,–.Práce hotová do druhého dne. **********@gmail.com
tel:*********
Benešov u Prahy a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
16.3.16 18:47

Sháním domácí práci - psaní článků. Nevíte někdo o něčem?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.16 08:32

Hledám paní na úklid v Praze 5

Hledám paní na úklid rodinného domu na Praze 5, Slivenec, 1×týdně, cca 4 hodiny.
Ostatní dohodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.3.16 08:32

Hledám paní na úklid v Praze 5

Hledám paní na úklid rodinného domu na Praze 5, Slivenec, 1×týdně, cca 4 hodiny.
Ostatní dohodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.16 21:35

Ahoj!!!
Hledám zručnou, zodpovědnou, podnikavou osobu z JČ kraje, nejlépe však z českých budějovic na spolupodnikání ( formu spolupodnikání bychom doladili osobně, je několik možných variant spolupráce). Jedná se o ruční výroku dekorací do dětských pokojíčku, plyšáku, potřeb pro děti, polštářků apodbně..
Následně i hlídání eshopu, stánkový prodej na různých akcí..
Vše je z začátcích a ráda bych našla k sobě někoho, kdo je plný nápadů a ruční kreativní práce jsou pro něj koníčkem..
Budu ráda, když se ozvete:-)
Práci či přívydělek by to byl zcela flexibilní, ze začátcích bychom tvořili společně a postupem času není problém dělat doma…
Ani pokud nebudete mít hlídání pro děti tak si myslím, že to nebude žádná překážka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jarmila1138
17.4.16 18:38

Ahoj všichni. Háčkuji a pletu, jen bych uvítala stálejší odběr svých výrobků. Pokud by o ně měl někdo zájem ozvěte se. Těším se na spolupráci. Děkuji a přeji krásný nedělní večer. :) Pa Jarmila :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1176
2.5.16 15:48

Nabízím kompletní péči o vaši domácnost včetně pochůzek (úřady, čistírna…), vypomohu se starší osobou, dítětem nebo mazlíčkem.

Češka, 50 let s dlouholetou praxí, s referencemi. Praha.

(inzerát vkládám pro známou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.16 08:14

Dobrý den,

hledám práci na doma (Ústí nad Labem), nejlépe administrativní činnost, přepis textů, kratší překlady Čj-Nj, případně kompletace výrobků atp. Jsem na rodičovské dovolené, mám VŠ vzdělání (výuka cizích jazyků - Nj).

Děkuji za nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.16 14:33

Hledám práci úklid

Hledám práci nebo brigádu úklid domu, bytu Praha západ
Ahoj maminky, hledám touto cestou práci nebo brigádu se smlouvou nebo bez. Úklid domu, bytu Praha západ nebo Zličín klidně 2× týdně. Klidně pohlídám i dětičky, nakoupím, uvařím co bude potřeba. Klidně bych si k tomu přidala i nějakou práci, třeba pomoct něco zařídit, administrativu a podobně žehlení prostě ještě něco k tomu úklidu a nejlépe třeba z domova. Nenajde se nějaká chápající maminka, které nebude vadit pokud mi dítě onemocní a já budu muset zůstat doma a uklidit třeba jiný den? Potřebuji nutně práci tak to zkouším i takto. Snad někoho nepohorším, že jsem sem napsala. Zkušenosti s úklidem mám, i v administrativě správě eshopu atd.. Nehledáte některá pomocnou sílu? Může být i nárazově. Děkuji předem za nabídky :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
2.10.16 21:29

poptávám práci na doma,jsem na MD

Sháním nějakou internetovou práci-změny či psaní textů, opravy textů, hlídání e-shopu a vyřizování objednávek, popř. práci v účet. systému Pohoda. Popř. práci na facebooku apod.
Jsem na MD s 2letou dívkou a nemám možnost jí někam umístit a pracovat na HPP.
Mám neomezené telefonování od T mobile. Výdělek hrazený nejlépe týdně nebo za 14 dnů.
děkuji za nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
2.10.16 22:04

@Čyřlístek škoda, že jsme ze severní části Prahy, na úklid bytu někoho hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
2.10.16 22:04

@Čyřlístek škoda, že jsme ze severní části Prahy, na úklid bytu někoho hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarNat
25.10.16 15:33

Sháním přivýdělek z domova nebo brigádu

Jsem na MD a sháním brigádu nejlépe z domova, ale mohla bych i docházet nepravidelně někam na pár hodin(bydlím v Kutné Hoře).Jsem běžný uživatel pc a internetu. Zvládám i základy excelu, powerpointu, wordu a běžné úpravy fotek. Zvládám základy AJ. V zaměstnání jsem pracovala i se SAPem. Zvládnu i manuální činnost a jsem ochotna se naučit novým věcem. Mám vyučení s maturitou obor podnikání.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová