Sháním práci - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
30.11.16 12:34

Ahojky, jsem OSVČ - mám svoji prodejnu s e-shopem. Jelikož si umím celkem dobře zorganizovat čas a svou práci v pohodě zvládám, ráda pomůžu těm, co třeba nezvládají. Jedná se o jakoukoliv práci „z domu“ (v mém případě spíše z práce :lol: ). Pokud budete chtít pomoct s plněním e-shopu, přepisováním textu nebo čímkoliv jiným, klidně se ozvěte :) Samozřejmostí jsou pouze seriózní nabídky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
30.11.16 12:58

Nabízím práci na doma pro šikovnou šičku. Olomoucký kraj https://www.emimino.cz/…ankovani/52/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
28.12.16 08:06

Prekladatelka/virtualni asistentka AJ-CZ hleda nove klienty- mam bohatou praxi s preklady z i do anglictiny, umim pracovat s prekladatelskymi nastroji i s wordpressem. Vice informaci najdete na mych strankach www.translatecz.wordpress.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.17 11:00

HLÍDÁNÍ DĚTÍ V PRAZE-POPTÁVKA

Hledám práci na pozici Chůvy(hlídání dětí) v Praze, ze začátku na brigádu či Zkrácený Hlavní pracovní poměr, potom při vzájemné spokojenosti klidně klasický Hlavní pracovní poměr a časem Živnostenský list,
Děkuji za pracovní nabídky a Těším se na případnou spolupráci,
S pozdravem
Petra Chrástecká
773 621 625
Petra.89@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.17 09:56

Hledam dispecerku

Hledam dispecerku s vlastnimi kontakty na vytezovani jednoho auta. nejdřív na rozjezd firmy později na plny úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
28.2.17 13:07

-

Příspěvek upraven 03.08.17 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.3.17 12:53

Úklid domácností

Dobry den, nabízím úklid Vašeho domu či bytu, nejlíp v lokalite Praha -západ, okolí Jesenice, Dolní Břežany, Zbraslav. Jsem svědomitá, rychlá a miliju pořádek :) V případě zájmu mě kontaktujte do zpráv. Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 16:19

Kontrola neadresné distriubuce - Olomoucko

Tady jsem našla inzerát http://www.jobs.cz/…BowbPh84ssF/?…
Dle mě se dá dělat i s dítětem v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.8.17 06:10

Dobrý den, já jsem na MD a hledám práci jako uklizecka, pokud máte zájem, prosím, kontaktujte, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.9.17 22:30

Hlídání

Hlídání dětí :) Dobrý den, jmenuji se Eliška a je mi 24 let. Bydlím na Praze 8. Momentálně jsem již rok na mateřské dovolené s mým ročním synem. Praxi s dětmi mám bohatou. Od mých 11 let jsem se podílela na výchově mých mladších sourozenců. Na VŠ jsem se stala stálou chůvou u jedné rodiny. Hlídala jsem dvě děti minimálně 3× týdně. Poté jsem začala pracovat na ZŠ jako třídní paní učitelka 2.třídy. Na mateřské jsem rok, ale stále jsem pracovala na poloviční úvazek ve škole, kam jsem docházela na reedukaci k jedné slečně, které byla diagnostikována lehči forma mentální retardace. Vzhledem ke změně vedeni, jsem se rozhodla pracovní poměr ukončit jako většina učitelů z našeho pedagogického sboru. Nyní bych byla velice ráda, kdybych se mohla věnovat hlídání dětí. Šíma by měl kamaráda :-). Jsem z Prahy 8. Ráda Vám vyjdu vstříc. Na částce se lze domluvit :) Hezký den Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.17 21:31

Uklid domacnosti Klatovy a okoli

Dobrý den. jestli nékdo hledá paní na uklid jsem k dispzici, mám 10.let praxi, spolehlivost a předevšim spokojenost klientů je pro mě odměnou…uklizim v nekolika rodinach. Prani a žehleni beru jako samozdřejmost…Pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.10.17 22:20

Úklid v domácnosti Litoměřice, Praha
nabízím jakýkoliv úklid v domácnosti, zkušenosti samozřejmostí, více informací prosím v soukromé zprávě, děkuji. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.17 20:25

uklid

@mmartinecka
Dobry den, chci se zeptat jestli stale jeste shanite panina uklid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 13:57

Nabídka práce

Hledáme doručovatele novin za 90-110 kč za hodinu.

• Středočeský kraj
  • Nutné vlastnit automobil.
  • Práce 6 dní v týdnu 5h/den (Po-So)
  • Flexibilní pracovní doba
  • Firemní a vánoční bonusy
  • Kariérní růst

V případě zájmu pište na email: gsc@post.cz nebo 603308907
Danesa s. r.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.18 15:22

Šití na zakázku

Pěkný den přeji :mavam:

Víte o nějaké mamince/paní, která ráda šije, má doma nejlépe overlock, nebo výbavu se kterou by zvládla ušít (prozatím menší) zakázku výrobků z bavlny a úpletu, jednoduchého střihu? A zároveň by si chtěla něco přivydělat?
Může jít o maminku na RD/MD, nebo i starší paní, která by si ve volném čase ráda přivydělala. Možno dát i tip na zhotovení zakázky u firmy, pokud je solidní.

Kvůli koordinaci, bych prosila především zájemce z Moravsloslezského kraje, nejlépe Ostrava a směr východ=karviná, frýdek, třinec a širší okolí. Pokud to bude opačná strana od Ostravy, nevadí, nicméně kraj opravdu vyžaduji MS.

Bližší info. píšu po emailu.

Pokud o někom víte, nebo jste to právě Vy, neváhejte se ozvat do SZ. Budu ráda za každý tip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová