Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Titty píše:
@Verun83 doporučuji přidat se do této FB skupiny a napsat tam:https://www.facebook.com/…tvi.inzerce/
Jak tak sleduju inzeráty, budou za tebe někde hodně rádi.
ahoj, chtěla bych ti ještě jednou poděkovat. do skupiny jsem se hned přihlásila, ten den se mi ozvala jedna paní, dnes jsem byla u nich na pohovoru a vzali mě. takže velké díky ![]()
@Verun83 no to je super, mám z toho taky radost!
Tak ať se ti tam líbí. ![]()
Dobrý den, jsem ze středočeského kraje okr.Kladno a hledám brigádu (nejlépe pozdní odpoledne, večer, v noci )zkr.úvazek nebo nějakou práci na doma.
Dobrý den,
sháníme kolegyni na 4 hodiny, pracovní doba dle dohody Praha, Smíchov.
http://www.nabidky-prace.cz/…3ea171030ada
"Odkaz na inzerát ":http://www.nabidky-prace.cz/…3ea171030ada
Dobrý den, hledám práci, která by mohla být formou home office (pokud by se jednalo jen o přivýdělek). Pokud by jste věděli někdo o HPP, tak se nebráním ani částečnému home office, pokud by se jednalo o dojíždění např. Olomouc, Brno, Ostrava. Momentálně pracuji jako administrativní pracovník. Ráda bych se věnovala i jiné činnosti mimo zaměstnání. Nebráním se dalšímu vzdělávání. Prosím jen o seriozní nabídky. Děkuji
Hledáte někoho na hlídání pro vaše děti, ale nemáte koho? Ráda Vám vaše děti pohlídám.
Dobrý den, jsem Nikol Špačková a bude 17 let. Letos dělám přijímací zkoušky na praktickou sestru.
Bydlím v Říčanech u Prahy. Mám ráda malé děti a ráda Vám je pohlídám.
Zkušenost s hlídám mám, rok jsem pravidelně hlídala tříletou holčičku a ročního chlapečka. Můžeme spolu chodit na různá hřiště nebo být u Vás nebo u nás doma.
Hlídám bohužel jen odpoledne od 14 hod. kromě úterý, to bohužel vůbec nemám čas. Hlídat můžu i o víkendu to třeba i celý den.
Hlídaní může být pravidelné a nebo také jen jednorázové. Záleží pouze na Vás, jak budete spokojeni. (Hlídání pouze v lokalitě Říčan u Prahy) Pokud by chtěl někdo pohlídat své ratolesti stačí napsat. Hezký zbytek dne. ![]()
Milé holky, po návratu ze zahraničí budu hledat práci. Praxe přes 20 let: média, šéfredaktor, senior PR a marketing, včetně marketing/PR director. Znalost jazyků, VŠ a odborná studia, časově flexibilní, včetně online marketingu . Nebudu obvolávat PR agentury
, napadlo mě, že některá třeba o něčem ví?
Děkuji ![]()
Dobrý den, hledám práci v administrativě, s docházením do firmy zatím na tři dopoledne v týdnu, od září na HPP nebo i práci z domu, tam časově neomezeně. Praxe v administrativě 10 let. Případně úklid ve firmě nebo v soukromí na dopoledne (po - pa) - praxe uklid ve výrobní firmě 7 let, hlídání dětí apod. Turnov a okolí. Za případné tipy děkuji ![]()
Hledám práci formou Home Office.
Nevíte někdo prosím o něčem?
Jsem invalidní 1.stupně.
Ráda bych přispěla do rodinného rozpočtu a z důvodu starosti o syna nemohu nastoupit brigádně do práce případně i na HPP, jelikož pro něj nemám hlídání, kdyby byla možná dlouhodobá spolupráce, budu ráda.
Moc děkuji.
@andrevo Dobrý den,
určitě napište, co umíte, nebo co by Vás bavilo dělat ![]()
Přeji hodně úspěchů a krásný den, Iva
PS: Píšete ráda?
@admin
Práce s PC, psaní všemi deseti, aj základ, jsem ucenliva, pracovala jsem na vedoucích pozicích před nemocí, takže by se dalo říci, že jsem i komunikativní, zvládám práci ve stresu.
Dobry den. Nabídka úklidových služeb. Praha. Jsme pečlivý, snazivy vyjít vstříc zákazníkovi. Uklidy provádíme pečlivě. Praxi máme přes 10 let. Reference máme:) Uklidy kanceláři, bytu, nebytových prostor ( panelové domy.) Apartmany. Hodinova sazba 200/Kč. Smlouva, pojištění…Pokud mate zájem nebo chcete info. ****
edit adminom - osobné údaje
Dobrý den, hledám práci na doma. Jihočeský kraj, bez docházky. Znalost cizích jazyků bohužel nemám. Prosila bych bez podvodu, protože těch je až až. Práci sháním již dlouho ale vůbec se mi nedaří, k tomu všemu nemám řidičský průkaz, takže je to někdy s těmi autobusovými spoji na štíru. Zbožnuji pečení, je to má vášeň už od mala a někdy v budoucnu bych se tím chtěla živit, ale čas a peníze mi v tom rozvoji docela brání. Budu moc ráda za nabídku bez podvodu. Děkuji.
Dobrý den, všimla jsem si, že tu dost uživatelem zakládá diskuze, že nemají babičky a dědečky, které by děti pohlídali a rády by si rády během týdne odpoledne někam odběhly nebo zašly s kamarádkami či partnerem na večeři. Případně nabízím pomoc pro vaše starší rodiče.
Jsem studentka Střední Zdravotnické školy, 16 let s budoucí vyhlídkou studia medicíny či psychologie. S hlídáním dětí mám zkušenosti z předešlých let, kdy jsem se účastnila letních táborů jako instruktorka. Minulé léto jsem pomáhala jako dobrovolná ošetřovatelka v domově důchodců.
Při studiu bych si ráda přivydělala nějaké peníze smysluplnou prací, která by mě bavila a viděla bych v ní určitou zkušenost k mému dalšímu studiu a tak se tu nabízím, kdo by měl zájem a nechce se mu platit přemrštěné ceny za profesionální chůvy ![]()
Pokud by se zde našel někdo, kdo by měl zájem o občasné hlídání - pro mě ideálně víkendy nebo ve všední dny odpoledne, ráda se s vámi dohodnu ![]()
Můžeme se sejít třeba na kafe, seznámíme a můžeme se dohodnout, jak bychom si to představovali. Po vzájemném porozumění bych si asi představovala, že bych se s dítětem seznámila za přítomnosti maminky nebo jiného příbuzného, a pak, když ve mně budete mít důvěru, bychom se mohli domluvit na hlídání ![]()
Hlídání nabízím v Praze a popřípadě okolí Kladna. Předem moc děkuji za jakékoliv ohlasy a ráda se přizpůsobím vaším požadavkům ![]()
Jestli by někdo měl zájem kontaktujte mě prosím dolů pod příspěvek a následně na e-mail **** ![]()
edit adminem - email
Diky za tip