Šicí klub

• Otevřená skupina

Pro začátečníky i pokročilé, pro všechny, co si chtějí vyměnovat rady, tipy, střihy... A vůbec všechno kolem šití.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
15.4.11 08:02

Fram, dělá se té pásky i menší balení než 50m? (Našla jsem na netu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.4.11 08:05

Tak já včera večer šila tašku pro kamarádku, zlomila jsem 3 jehly. MOc se mi to nepovedlo, je to křivé, prostě nic moc. :zed: :zed: :zed: Večer si musím vylepšit náladu nějakou plenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 08:19

MŮŽU SE PŘIDAT? :mavam: :mavam: :mavam:
Já jsem prý šicí maniak :mrgreen: :pankac:
Holky já jsem to tu nečetla všechno, ale tak mě napadlo…NEVYTVOŘÍME SI SKUPINU? Já nevím jak se to zakládá, ale tam by jsme si mohly udělat fotoalbum a chlubit se výtvory! Co vy na to? :lol:

• Citovat
  • Upravit
9223
15.4.11 08:20

tý jo tady to jede… koukám,že než mi ten stroj příjde,budete už všechny švadlenky hrozně napřed… (no aspoň mi budete moct radit :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.4.11 08:20

ahoj holky, pridavam se, ja sila trosku kdysi davno, ted s tim nejakou dobu zas koketuju, ale momentalne nemam stroj, ale v kvetnu mam narozky, ze by napad na darek? :think: :-D Jenom se bojim, abych si na to pak s miminem nasla cas…
A co je to ta stehovaci paska, jak to funguje? o tom nas ve skole neucili… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
15.4.11 08:27
ww píše:
MŮŽU SE PŘIDAT? :mavam: :mavam: :mavam:
Já jsem prý šicí maniak :mrgreen: :pankac:
Holky já jsem to tu nečetla všechno, ale tak mě napadlo…NEVYTVOŘÍME SI SKUPINU? Já nevím jak se to zakládá, ale tam by jsme si mohly udělat fotoalbum a chlubit se výtvory! Co vy na to? :lol:

já jsem pro, ale nemám čas. Chtělo by to i vytvořit nějaký podkategorie: např.střihy, látky, fotky, pro děti, šicí stroje, atd. já to tady nestíhám číst, tak by to bylo takový přehlednější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.4.11 08:28

ty jo, to teda nevím, jak to tu budu stíhat 8-o :-) .. Toto bude chtít ale nějakého moderátora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 08:29
Novire píše:
ty jo, to teda nevím, jak to tu budu stíhat 8-o :-) .. Toto bude chtít ale nějakého moderátora…

ASHU? :mrgreen: Si to založila, takový supr téma tak ať se stará :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17565
15.4.11 08:33

souhlasim, ted jsem horko tezko listovala zpatky (jste toho nakecaly vecer hrozne moc), kde byly ty odkazy na sici stroje a latky… a jsem si rikala „tohle by se mohlo dat na nastenku“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 08:35

Tak kdo to založí??? Já bych jí založila klidně, ale nevím, jestli bych měla čas na moderování. Zvlášť když u PC nejsem přes víkend…a bez moderátora by to nešlo? Však to nemusí být uzavřená skupina.

• Citovat
  • Upravit
20840
15.4.11 08:35
ww píše:ASHU? :mrgreen: Si to založila, takový supr téma tak ať se stará :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Souhlas :lol:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.4.11 08:36

Ach, ja chci tenhle s kytickama :mrgreen: :mrgreen: http://www.sicistroje-shop.cz/janome-920
mno a ted se jdu snazit porozumet vsem tem vychytavkam, co ktery model umi, ja toho nejvic nasila na starem slapacim a ehm ten byl o necem trochu jinem asi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.4.11 08:36

Tak když jí teda teď založím já, budu moderátor a budu muset něco „schvalovat“-moc se v to nevyznám…

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
15.4.11 08:37
Novire píše:
ww píše:ASHU? :mrgreen: Si to založila, takový supr téma tak ať se stará :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Souhlas :lol:

OK. Necháme to na ASHI :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 08:37

• Citovat
  • Upravit
1037
15.4.11 08:37
chuanitka píše:
Fram, dělá se té pásky i menší balení než 50m? (Našla jsem na netu)

nene. maji jen tohle jedno.

hihi, no nevim nevim, jestli vas asha bude mit rada, kdyz ji takhle zaukolujete.. :-D :-D :-D
ja se tu na emiminu moc neorientuju, vzdycky jsem klikala jen na diskuze, toz ani nevim, co to tu ma jeste za potencial :lol:
kocunka a nebooj, nikdo ti nikam neutece.. jakmile jednou zacnes, tak to pak pujde samo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny