Šicí stroje
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
http://sicistroje123.cz/index.php?…
co si myslíte o tomhle? nejspíš to kvůli servisu vyhraje Janome, líbí se mi automatická knoflíková dírka a ta sada patek..je tam i ta kráčející, nebo overlocková, řasící..samostatně jsou poměrně drahé..i v diskusích jsem narazila na dost pozotivních ohlasů..
ještě mě celkem zaujalo Veronica 404 nebo Luzcnik, oba s automatickým ořezem..ale na druhé straně, věci 2v1 málo kdy fungují dokonale..takže možná, pokud mi to prostor dovolí a šití se stane mojí novou zálibou (zatím jen hodně pletu, resp. pletla jsem), tak pořídím overlock..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lentilka248 za me jo, ta uvaha s overlockem je naprosto spravna ![]()
A tenhle stroj ma kamaradka asi 2roky a spokojenost velika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lentilka248 píše:
http://sicistroje123.cz/index.php?…co si myslíte o tomhle? nejspíš to kvůli servisu vyhraje Janome, líbí se mi automatická knoflíková dírka a ta sada patek..je tam i ta kráčející, nebo overlocková, řasící..samostatně jsou poměrně drahé..i v diskusích jsem narazila na dost pozotivních ohlasů..
ještě mě celkem zaujalo Veronica 404 nebo Luzcnik, oba s automatickým ořezem..ale na druhé straně, věci 2v1 málo kdy fungují dokonale..takže možná, pokud mi to prostor dovolí a šití se stane mojí novou zálibou (zatím jen hodně pletu, resp. pletla jsem), tak pořídím overlock..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Ježíšek schválil, prý žádný problém
už se těším a jsem moc zvědavá, jak mi to půjde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lentilka248 píše:
Tak Ježíšek schválil, prý žádný problémuž se těším a jsem moc zvědavá, jak mi to půjde..
tak se pak ozvi! A přeju mnoho šťastných kilometrů… ušité niti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak tohle je ten můj miláček, a po pár dnech užívání, jak jsem bez něj mohla posledních 40 let existovat!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PROSIM PROSIM O RADU
Chtěl jsem vás požádat o pomoc. Nikde jsem tu nenašel diskuzi ani zmínku o tom že by měl někdo stroj Lucznik.
Vybírám mezi:
Lucznik Laura 555 (Amelie)
Janome Juno E1015
Který a proč, z těchto.
Děkuji za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o pomoc mám starý šicí stroj Veritas a potřebuju nutně opraváře nejlépe okres Břeclav, v Lednici byl nějaký pán, ale na netu na něj nemůžu najít kontakt. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stáťáva zkuste třeba zde: http://www.sdruzenimechaniku.cz/…ve-sdruzeni/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahujky švadlenky, mám problém s šicím strojem Veronica. Včera jsem šila, omylem se mi zlomila jehla a od té chvíle šije jen dozadu
vůbec nevím co s tím..Nemáte některá zkušenost?? Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@steeve JAký byste poradil stroj nadšeném začátečníkovi, s cenou okolo/do 10000 tis. Nic, co by člověk musel po půl roce, když začne víc šít (jen pro rodinu) hned měnit.
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields brother nebo janome. Já mám 423S janome a stačí mi a to šiju vše možné. Jen jsem si pak pořídila overlock na úplety. Dobrá je patka s různým přítlakem, pro ně oddělávací rameno, kovová konstrukce a prošití rifloviny. Milion stehů je o ničem, stejně budeš šít těmi pár základními a za ostatní zbytečně platíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit