Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@terien Dítě je na mě závislý. To bych mu nemohla udělat. Psi taky. Tohle je zrovna těžký. Ale začala jsem s tím, že mu dítě nechávám večer a jdu s kamarádkou nebo courat se psama.
Evidentně se mu moje courání po nocích nelíbí, ale to je jeho problém nemá dělat kraviny.
Bohužel jsem byla asi moc hodná ženská.
Asi jo, pro dobrotu na žebrotu. Asi bych zacílila na jeho ego, že jsem si nemyslela, ze je takový primitiv, že se chova jako hlupák a je pro smích. Ať se podívá na pána, kam to dotáhl a jestli ti nevěří, tak to můžete vyřešit u právníka. Zároveň mu přidat rodinné povinnosti. Co zkusit promluvit s nějakým blízkým kamarádem, aby mu trochu domluvil?
@lucad77 píše:
A bude za trapku roku, co peskuje manželovo kámoše. To bych neděĺala.
Tak ale kdyby měl nějaké kecy přímo na ni… proč by se neměla ohradit. Kor když je to takovej… případ ![]()
Jako kdyby to byl chlapa dlouholetý kamos, kde by převažovaly nějaké plusy, tak bych to zřejmě přešla, zase nejsem zastánce nejakeho rozdmychavani malichernych sporu, ale nejakej novej a ještě takovej blb? No to bych si asi vychutnala
třeba by to i manželovi pak docvaklo nebo by se aspoň zamyslel, zda mu stojí za to takové kamarádství udržovat ![]()
@Anonymní píše:
Dítě je na mě závislý. To bych mu nemohla udělat. Psi taky. Tohle je zrovna těžký. Ale začala jsem s tím, že mu dítě nechávám večer a jdu s kamarádkou nebo courat se psama.
Evidentně se mu moje courání po nocích nelíbí, ale to je jeho problém nemá dělat kraviny.
Bohužel jsem byla asi moc hodná ženská.
A myslíš si, že ho tím vytrestáš, on pochopí, jak se chová špatně, zapomene na kámoše, už nebude „dělat kraviny“ a všechno bude podle Tvých představ?
Nebo si vyloží tak, že kdo ví kde a s kým se taháš po nocích?
Na to ani toho kámoše nepotřebuje.
@terien Včera jsem mu řekla, že tímhle tempem skončí jednou sám jako ten jeho kámoš. A že takový hodný manžel to býval.
Mel kecy jako „zakazany ovoce chutna nejlip“ a co tim myslel nevim.
Se urazil, že mu vyhrožuju že ho opustim. ![]()
@catch-22 Ne. Ja mu reknu ze jdu s kamaradkou. Jen nehodlám sedet doma a cekat a cekat. Buď se zacne snazit a pochopi, ze o me muze prijit nebo se bude dál chovat jako vůl a já se teda zaridim jinak. ![]()
Blbý je, že kluka nemame ve školce a místo nikde není ale snad se po Novym roce poštěstí.
@Anonymní píše:
@terien Včera jsem mu řekla, že tímhle tempem skončí jednou sám jako ten jeho kámoš. A že takový hodný manžel to býval.
Mel kecy jako „zakazany ovoce chutna nejlip“ a co tim myslel nevim.
Se urazil, že mu vyhrožuju že ho opustim.
Tak to musíš začít nejak řešit. Ty děláš naschvaly, rozčiluješ se a on z toho má pr.del. Udělala bych to přesně naopak
@catch-22 Evidentne totiz ví kde me najde a co budu dělat. Prostě jsem byla spořádaná manželka a toho si evidentně moc nevážil. Jaký bys měla jiný návrh? Nebráním se radám.
Neznám to a to jsem patnáct let vdaná, ale napadá mě k tomu, jestli tvůj chlap nepostrádal/nepostrádá v životě otcovský vzor, podporu, sounáležitost. Mohlo by to být vysvětlení toho, proč se na takového člověka upíná. Jenže ani taková situace neospravedlňuje hulvátství a to další, co s tím přišlo.
@Anonymní píše:
Ne. Ja mu reknu ze jdu s kamaradkou. Jen nehodlám sedet doma a cekat a cekat. Buď se zacne snazit a pochopi, ze o me muze prijit nebo se bude dál chovat jako vůl a já se teda zaridim jinak.
Blbý je, že kluka nemame ve školce a místo nikde není ale snad se po Novym roce poštěstí.
Jestli Ti nevadí, že nejspíš svým chováním potvrzuješ to, co mu doteď ten kámoš cpal do hlavy. Teď to navíc vidí, jak má ženské přečtené.
@terien Já nevím jak jinak.
Mě přijde, že se mu ta pozornost naopak prostě líbí. A když nereaguju tak se snaží mě zase rozhodit, abych mu to ego posílila dalšíma žárlivýma kecama. ![]()
@Anonymní píše:
Evidentne totiz ví kde me najde a co budu dělat. Prostě jsem byla spořádaná manželka a toho si evidentně moc nevážil. Jaký bys měla jiný návrh? Nebráním se radám.
Disclaimer - měl bych návrh. ![]()
Musí zjistit, že kámoš je mimo, nejsnáze tím, že ty jeho poučky u Tebe neplatí.
@catch-22 Ale tohle už trvá tak dva měsíce a já všudy všeho vyrazila ven teď dvakrát. To s tím podle mě nesouvisí.
Nejlepší je když se pohádaj a maj se plný zuby. To je chlap zas jak vyměněnej ![]()
@krecik.dzungarsky Otce má, sice nevlastního ale dle vypraveni s nim má dobre zazitky. Ten vztah ted neni nic moc, takový pokec a čau, vidí se s rodiči cca 1 týdně. Ale je fakt, že občas i zazní, že se o něj „on“ stará jako „táta“.
Jaký si to uděláš, takový to máš.
![]()
@Semtex No, co v něm vidí. Je to jeho kolega, který se o něj zajímá. Podle mě má chlap nějakou ponorku a líbí se mu pozornost ať už je jakákoliv bohužel.