Šílený kamarád mého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3314
24.11.22 11:46

Ahoj, dědek má asi dost energie. Tihle lidi neví, co je to zodpovědnost, chtějí si užívat a flirtovat. Máme taky takovýho dědka v práci. Jenže ty ženský jsou fakt trubky a fakt s ním flirtují. Osobně si myslím, že se v jeho přítomnosti tvůj muž nabíjí. To nebude dlouhodobě dělat dobrotu. Tahle enegie je dost návyková.

Nedělej naschvály. Buď aspoň ty ta rozumnější. Sedni si s ním, řekni, že ho nepodvádíš a ani nehodláš. To samé ale očekáváš od něho. Ať se začne zase chovat jako manžel. Zakázné ovoce je pro ty, co si neváží své rodiny. Pokud tomu dědek tak rozumí, tak proč je sám? Kvůli takovému chování se rodiny rozpadají.

Příspěvek upraven 24.11.22 v 12:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
24.11.22 11:48
@Semtex píše:
Tak ale kdyby měl nějaké kecy přímo na ni… proč by se neměla ohradit. Kor když je to takovej… případ :lol:Jako kdyby to byl chlapa dlouholetý kamos, kde by převažovaly nějaké plusy, tak bych to zřejmě přešla, zase nejsem zastánce nejakeho rozdmychavani malichernych sporu, ale nejakej novej a ještě takovej blb? No to bych si asi vychutnala :lol: třeba by to i manželovi pak docvaklo nebo by se aspoň zamyslel, zda mu stojí za to takové kamarádství udržovat :lol:

No kdyby u toho byla, tak ano. Nebo se někde náhodně sešli. Ale ta rada mi vyzněla, že má za ním sama cíleně jít a říct mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
24.11.22 11:57
@Anonymní píše:
@krecik.dzungarsky Otce má, sice nevlastního ale dle vypraveni s nim má dobre zazitky. Ten vztah ted neni nic moc, takový pokec a čau, vidí se s rodiči cca 1 týdně. Ale je fakt, že občas i zazní, že se o něj „on“ stará jako „táta“.

Tak bych to zkusila naprosto věčně a racionálně přes jeho původní rodinu, pokud s nimi máš normální vztah. Jinak bych poslala chlapa do terapie nebo vás oba do párové terapie, pokud stojíš o záchranu vztahu. U toho dědka už je na něco takového nejspíš pozdě. Osobnostních změny u zatvrzelého člověka, který je bezvýhradně přesvědčený o správnosti svého jednání, už nejspíš nedocílíš. Navíc to není tvoje starost.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
24.11.22 11:58
@Anonymní píše:
@arinecka Já mu to řekla, ale jeho baví že se rozčiluju a že podle něj žárlím. On si totiž s tím kolegou uzavřel sázku, že si bude psát s kolegyní :palec: jenže můj chlap takový nikdy nebyl a přišla jsem na to za dva týdny a všechno mi v přistižení vyblil. Dodnes to používá proti mě a zvyšuje si tím ego - rozuměj líbí se mu moje žárlivost… To mi normalne odkejval.
Když jsem v klidu tak to „vtipně“ vytahuje. Já už na to ale házím bobek a tak mi včera dokonce řekl „kdo ví co tu delas kdyz nejsem doma a tam mu zavolam, ze se vrati v tolik a tolik, aby se nepotkali ve dverich“ otocil se, prestal rejpat a usnul, pak jeste zahlasil „me to je jedno“ :zed: :zed:
Pro me je to hrozna zmena, protoze fakt nepoznavam tohle chovani. :zed:

Asi mi to hlava nebere -,,On si totiž s tím kolegou uzavřel sázku, že si bude psát s kolegyní,, jakoze tvuj muz si psal s kolegyni - flirtoval - kvuli sazce? A kdyz ses o tom dozvedela, jeste si z tebe utahuje, ze ti to vadi a zarlis?
Ad,,kdo ví co tu delas kdyz nejsem doma" - to by me hodne mrzelo.
Durazne bych mu rekla, at se fakt vzpamatuje…a dal nevim…to je teda situace. Chapu, ze nechces byt hysterka, ale ani za blbce.

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
24.11.22 11:59

Zinscenovala byvh schůzku ve trech s dědkem a tak bych ho zesmešnila, že by chodil kanálama.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
24.11.22 12:14
@Anonymní píše:
Ale tohle už trvá tak dva měsíce a já všudy všeho vyrazila ven teď dvakrát. To s tím podle mě nesouvisí.
Nejlepší je když se pohádaj a maj se plný zuby. To je chlap zas jak vyměněnej :pocitac:

Nesouvisí podle Tebe, ale jestli mu prorokoval stylem „Nechá Tě sedět doma a půjde se tahat po nocích“, tak na potvrzení životního mudrce stačilo jednou. ;)

Když spolu pracují a on jeho řeči poslouchá pořád, tak jsou v podstatě dvě možnosti.
Buď si z toho bude brát poučení, protože uznává jeho životní zkušenost, často má pravdu, říká mu něco, co doteď nevěděl nebo si to neuvědomoval.
Anebo je to sice parťák, který si něco zažil, umí zábavně vykládat, ale v podstatě ví houby a jeho řeči jsou spíš pro zasmání.

A na Tobě je to posunout do té správné perspektivy. ;)

Takže jak jsem už napsal, zkusil bych trochu rozebrat toho kámoše.
Podle mne je to pravděpodobně něco vyčteného na internetu, nejspíš to bude něco přeložené z angličtiny, takže bych si dohledal zdroje a dál podle toho.

Příklad - najít nějakou jeho hlášku u incelů, tak mu můžeš vpálit, jestli má zapotřebí brát životní moudrost od týpků, kteří si v životě nesáhli na ženskou. ;)

Kdyby ses párkrát takhle trefila, mohl by ho přestat brát vážně a bude klídek.

Příspěvek upraven 24.11.22 v 12:18

• Citovat
  • Upravit
Tala20
24.11.22 12:18
@Anonymní píše: … protoze se nemuzu ani na ten blbej vikend nekam zdejchnout

Tady mi bliká červená kontrolka. Jak to, že se nemůžeš nikam zdejchnout, zakladatelko? Kojiš?

• Citovat
  • Upravit
13197
24.11.22 12:24
@Anonymní píše:
Nikdy mě nenapadlo že bych tohle někdy rozebírala a řešila někde na netu. Připadám si jako „jeho máma“. :?
Můj chlap má nového kolegu cca půl roku. Je to starý dědek, stali se přáteli.

zakladatelko, jen pro ukojeni me zvedavosti, kolik je dedkovi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.11.22 12:27
@Anonymní píše:
@arinecka Já mu to řekla, ale jeho baví že se rozčiluju a že podle něj žárlím. On si totiž s tím kolegou uzavřel sázku, že si bude psát s kolegyní :palec: jenže můj chlap takový nikdy nebyl a přišla jsem na to za dva týdny a všechno mi v přistižení vyblil. Dodnes to používá proti mě a zvyšuje si tím ego - rozuměj líbí se mu moje žárlivost… To mi normalne odkejval.
Když jsem v klidu tak to „vtipně“ vytahuje. Já už na to ale házím bobek a tak mi včera dokonce řekl „kdo ví co tu delas kdyz nejsem doma a tam mu zavolam, ze se vrati v tolik a tolik, aby se nepotkali ve dverich“ otocil se, prestal rejpat a usnul, pak jeste zahlasil „me to je jedno“ :zed: :zed:
Pro me je to hrozna zmena, protoze fakt nepoznavam tohle chovani. :zed:

Jinak s tím flirtováním ze sázky…no jestli ono to není spíš tak, že když si na to přišla, tak to byla jako sázka.. A muž se nechová jak pitomec né proto, že má novýho kolegu, ale protože se mu prachobyčejně v práci zapalujou lejtka. A kolegu používá jako krytí :nevim:
Odpovídaly by tomu i ty kecy o tom, že bůhví co kde vyvádíš ty. Ono potrefená husa nejvíc kejhá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.11.22 12:30
@Anonymní píše:
@terien Já nevím jak jinak.
Mě přijde, že se mu ta pozornost naopak prostě líbí. A když nereaguju tak se snaží mě zase rozhodit, abych mu to ego posílila dalšíma žárlivýma kecama. :zed:

Oznámila bych mu, že mě jeho chování a nařčení z nevěry uráží a očekávám omluvu. Společně s omluvou chci návrat muže, kterého jsem si vzala, jinak končím. Dala bych mu týden, kdy bych pro něj jako manželka nefungovala, ať si pere a vaří sám a řekla bych to jeho rodičům. Buď by se omluvil a dala bych s ním vážný rozhovor a pokud ne, po týdnu bych se ho zeptala jaký má návrh na péči o syna a rozdělení majetku. Pokud by ho nic z toho neprobralo, tak bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15297
24.11.22 12:50

Myslím, že ten kolega dedek probudil v tvém muži jeho pravé já. Kdyby mu to nebylo blízke sympatické, ovlivnit se nenechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.11.22 12:53
@Anonymní píše:
@terien Včera jsem mu řekla, že tímhle tempem skončí jednou sám jako ten jeho kámoš. A že takový hodný manžel to býval.
Mel kecy jako „zakazany ovoce chutna nejlip“ a co tim myslel nevim.
Se urazil, že mu vyhrožuju že ho opustim. :mavam:

No, na tom bych stavěla - pokaždé, když bude „chytrý nebo vtipný“, tak bych mu připomněla, že tihleti dědci většinou končí tak, že se s nima nebaví ani vlastní děti. A pokud nechce skončit skončit stejně, ať okamžitě sklapne.

A možná stojí za úvahu mu na blbou otázku dát blbou odpověď - „když už se ptáš, byla jsem s milencem, udělal mi to dvakrát a úplně úžasně, a že prý mám zase přijít, až budeš mluvit o dědkovi…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21124
24.11.22 12:56
@Anonymní píše:
Nikdy mě nenapadlo že bych tohle někdy rozebírala a řešila někde na netu. Připadám si jako „jeho máma“. :?
Můj chlap má nového kolegu cca půl roku. Je to starý dědek, stali se přáteli.
Normálně vůbec neresim s kym se muj chlap kamaradí, ale tohle… zaregistrovala jsem absolutní změnu chování. Pořád slyším on to a tohle a to a tohle - mluví o něm jak o své druhé ženě - to je ještě dobrý jenže se od něj učí jeho chování. Přebírá jeho moudra hlavně ohledně ženskejch, názorů a chování. Doma mi vypráví jakej ten člověk je.
Starouš má úchylný kecy na babi tak om má taky, nechutný kecy a rýmovačky, hrůza. On mu snad ten dědek rve do hlavy i různý názory jakože ženský se musí střídat a že mu taky věrná stejně nejsem apod.
Kdyby jste viděli jaký hrozný kecy a názory doma má, jak laxně k tomu přistupuje a já samozřejmě vím co se děje neboť za 8 let ho znám. Jako haló? Tohle je muj chlap?… Nepoznavam…
Mě to tak sere. Nejradši bych mu jednu natáhla ať si jde bydlet s ním a spolu si třeba balej celej okres. Je mi z něj zle :poblion:Tak nejak nevim co delat. Jsem na rodicaku, financne zavisla spise muži, dva čoklové do toho, docela si pripadam jako ve vezeni a bez mozností protoze se nemuzu ani na ten blbej vikend nekam zdejchnout :zed:

Kolik je dědkovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.11.22 12:58
@KalamityJohn píše:
Kolik je dědkovi?

Asitak milión a má plíseň mezi nohama… :nevim:

Proč je to důležité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21124
24.11.22 13:05
@J_Doe píše:
Asitak milión a má plíseň mezi nohama… :nevim:Proč je to důležité?

A proč není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová