Sirup za 90 kč?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5112
19.2.23 20:45
@Ploskutáček píše:
Není zač, je to univerzální recept, dá se to použít i na jiné ovoce, třeba na ostružiny nebo maliny. Holky, hrozně jste mě nahlodaly s tím Pytlem-Kitlem, jestli mi prdne v kouli, objednám si dvě flašky na ochutnání. Ta cena je brutál, ale já to neplánuji kupovat pravidelně, jen chci na košt, pro porovnání.

Muzu doporucit bezovy, citronovy, zazvorovy, grepovy… no vlastne asi vsechny :lol: :lol: Vyrabi se to tady ve Vrataku, a ted tam obnovili i pramen Vratislavicky kyselky.. a pry uz prodavaji i limonadu.. Kyselku s jejich sirupy. Ale na to jsem jeste nenatrefila. Nam to tu prodavaji na kazdym kroku, tim ze je to zdejsi. Ale je to fakt parada. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.2.23 22:39
@ugluk píše:
Já salámy nekupuju, ale teď koukám, že ta jejich privátní značka má vysočinu 100 g/ 22,90.
Za 45-50 tam kupuju výběrovou šunku krájenou, ovšem cena je za 150 g.

Aha, mně ta Dacelo zmizela, tak budu příště lépe hledat :palec: pak na sýry beru tam značku Miii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111
19.2.23 22:55

@Bubla Bůčková jo jo, ty jejich privátní značky jsou fajn. Pravda, ve spoustě kategorií mívají nějakou nesmyslně předraženou variantu, ale většinou se mi tam podaří vybrat z těch základních potravin za ceny srovnatelné s místním Lidlem a kvalitativně taky nezaostávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.2.23 06:48

@Hanka1 ten bez cukru jsem měla a nechutná mi. Je tam cítit hrozně umělý sladidlo. Ale je fakt že já nesnáším cokoliv s umělým sladidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.2.23 08:41
@Miluna3 píše:
@Hanka1 ten bez cukru jsem měla a nechutná mi. Je tam cítit hrozně umělý sladidlo. Ale je fakt že já nesnáším cokoliv s umělým sladidla.

Myslis ten Yo? Tak diky za info…

• Citovat
  • Upravit
22948
20.2.23 08:46

U nás se pije jen voda a nebo čaj, i studený celý den. Šťávu nikdo nepije, na jaře udělám pár bezové, nebo z nějakého ovoce v létě, ale děti o to moc nestojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.2.23 08:51

My třeba milujeme sirupy yo…jsou dražší ale máme je moc rádi…já je teda kupuju jednou za čas, jako tak za odměnu :D ale vydrží hodně dlouho protože stačí fakt kapka…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
20.2.23 08:59
@Prosimklid píše:
Ano, přijde mi to normální, prostě má každé zboží víc cenových hladin. Mimochodem, tuším Yo sirup (pokud nepletu název) stál 90 Kč už někdy v roce 2008, kdy jsem si to kupovala na vejšce. To bylo taky naposledy, kdy jsem podobnou sra.ku pila a nechápu, že to někdo starší 25 let vůbec pije a kupuje.

to tedy nestál, kupovala jsem ho poměrně pravidelně ještě 3-4 roky zpátky a stál běžně do 70 Kč bez akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
20.2.23 09:01

Sirupy nevedeme už nějakou dobu, ale vzhledem k tomu jak vylítly všechny ceny mi to nepřijde nijak překvapivé. Já si to včera všimla třeba u Hermelínu (Král sýrů), který jsem viděla za 58 korun. Pamatuji si, že jsem ho kupovala za cenu kolem 30,– a není to zas tak dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
20.2.23 09:06

@neila jo sýry všeobecně šíleně zdražily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33978
20.2.23 09:46
@Tosidelassrandu píše:
Tak pokud je někdo tak praštěnej a navykne dítě na sladký pití, místo toho, aby od mimina daval vodu, tak nemá právo si stěžovat na sirup za 90.

A ty si myslíš, že když bude dítě od malinka zvyklé jen na vodu, že až bude chodit do školy, tak zůstane jen u té vody? Asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
20.2.23 10:29

@arinecka proč by ne.. moje holky znají šťávu a radši chtějí vodu a znám víc takových. Jo, ale kdybych jim nabídla Fantu nebo Sprite, to je jiná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
20.2.23 10:54

@Hanka1 jj ten yo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.2.23 10:59
@neila píše:
to tedy nestál, kupovala jsem ho poměrně pravidelně ještě 3-4 roky zpátky a stál běžně do 70 Kč bez akce.

Přesně, ja ho kupovala dřív kolem padesáti korun v akci. Devadesát korun stával pomerančový Sunquick.

Tuhle jsem kupovala Vineu, mela prijet autem známa, co ma ji rada a to je teda sladky až běda. To snad má víc kalorií než Cola.

• Citovat
  • Upravit
33978
20.2.23 11:37
@lucynka25 píše:
@arinecka proč by ne.. moje holky znají šťávu a radši chtějí vodu a znám víc takových. Jo, ale kdybych jim nabídla Fantu nebo Sprite, to je jiná..

Tak logicky nejde jen o šťávu že jo :mrgreen: Když dáš dětem vybrat, jestli si dají čistou vodu, nebo Fantu, Sprite, co si vyberou? A jsme zpět u ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák