Škola Mills Čelákovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, nechoďte na Mills kombin. studium diplomovaný farmaceutický asistent, běžte raději do Jihlavy, my co tam chodíme bychom nejraději všechny přešly do Jihlavy, v Čelákovicích řádí jedna profesorka, která vás dále nepustí,a vy skončíte bez peněz , vyhozené z druhého ročníku. Bývalá studentka z Millsu
Je to masakr!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz
Ahoj chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl v těchto školách? Zrovna když jsem se rozhodla jít do Čelákovic tak tady najdu tenhle vzkaz. Jihlava je sice daleko,ale jestli tam má výuka a poté zkoužky probíhat více v klidu,tak tedy nevím. Potřebovala bych více informací než odešlu přihlášku.Jsem vděčná za každou informaci.Hlavně se bojím jazyka-Ruský.A vlastě už asi všeho.Fakt nevím co mám dělat a jak se tedy rozhodnout. Je možné se v Jihlavě někde ubytovat?
Moc děkuji za odpověď Andrea
- Citovat
- Upravit
pro mě je největší rozdíl v tom, že v Čelákovicích je výuka jednou za 4-5 týdnů a v Jihlavě každých 14 dní.Shánět každých 14 dní hlídání na celý víkend je náročné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ,mohu se zeptat na Váš názor ohledně profesorů.Máte pocit,že jsou nějak obzvlášť přísní?: jaký z nich máte pocit? Už máte skoro celý rok za sebou tak už se vyznáte.Já se toho fakt bojím,že jdu do něčeho co je předem prohraný.Aco zkoušky,jaký jsou u nich profesoři a tak,chtěla bych toto vědět co nejvíc než odešlu přihlášku.Byla jsem na dnu otevřených dveří,ale to není ono.Akorát jsem se dost zalekla asi angličtinářky,která rezolutně prohlásila,že jazykové znalosti musí být na stupní A1,A2 max B1 a to je hustý. Tak z toho mám taky strach. Prosím napište mi něco ať vím. Děkuji Andrea
- Citovat
- Upravit
moje úroveń z angličtiny je dost bídná.angličtina je o tom že se učíme předem daná témata.ty jsou ke ztažení na stránkách školy, můžete se podívat.
O jaké profesorce tu bylo psáno vím, zatím jsem s ní ale žádnou zkoušku neměla tak nevím.jen co se povídá.
co já můžu radit tak to chce mít nějaké základy z chemie.rozhodně názvosloví
Prostě se počítá s tim že už to umíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pár druháku s námi teď opakuje, to je pravda.a někteří skončili právě u té profesorky.jak dalece je to ale její vina zjistim až v druháku.jestli tam ještě budu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prváku farmakologii, ve druháku myslim ještě jeden nebo dva další, ale nevím které škoda že se už neozvala nnimrichtr.na začátku příspěvku píše že by nejradši přestoupila do Jihlavy, na konci píše že je bývalá studentka.tak z toho nejsem moc moudrá. řekla by nám asi víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ještě bych se ráda zeptala, jestli zkoušky na konci semestru se vykonávají v týdnu nebo také i o víkendech, co je výuka. Na dnu otevřených dveří jsem se zapomněla zeptat.
A jak jsem pochytila, tak praxe je až v druhém semestru prvního ročníku. Je to tak?
Děkuji Andrea
- Citovat
- Upravit
Praxe je opravdu až v druhém semestru.
Zkoušky se dělají na konci každého semestru.zápočty jsou většinou v rámci výuky, na zkoušky se vypisují různé termníny.takže někdy při tom víkendu co je výuka, někdy tam jedem extra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak jsem odeslala přihlášku,a teď budu čekat na to strašný září. Už se bojím dopředu.
Zkoušky se vzkonávají všechny pouze ústně,nebo taky něco písemně? Jsem strašný trémista,když jsou zkoušky ústní,tak nevím.Bude to boj.
Andrea
- Citovat
- Upravit
Holky je tady někdo, kdo letos nastupuje na kombinované studium sociální práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky v žádném případě nedoporučuji studovat ipl. farmac. asistenta. Opravdu vyhozené peníze a na konci druháku nebo v polovině třeťáku vás vyhodí a máte po ptákách. Je lepší zvolit si spíše státní školu. Já ve druháku přestoupila a udělala jsem dobře, holky co tam zůstaly teď nemají nic
Buďte rozumné, je to fakt hodně peněz!
- Citovat
- Upravit
A proč anonymně?
jak vyhodili? jako žes neudělala zkoušky? a z jakého předmětu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit