Slabá čárka na testu a bolesti břícha

1104
11.7.12 12:14

slabá čárka na testu a bolesti břícha

Ahoj holky měla jsem na testu slabou čárku, ale pořád mě bolí břicho jak kdybych to měla dostat a v kříži. Není doba menstruace menstruaci slaboučkou jsem měla před čtrnácti dnima. Myslím si že jsem otehotněla tyden před byli jsme na dovolený. Není to začátek potratu nebo je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5970
11.7.12 12:16

@lynč Důležité je, jestli čárka sílí. Bolesti jako při ms jsou normální, drobek se zabydluje. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.7.12 12:19

Bolesti břicha ma ms a přitom ms nikde je celkem běžné, ms v těhotenství taky někomu chodí, někdo zase krvácí či špiní, nic z toho nemusí být příznak potratu, stejně tak může těhotenství zamlknout bez jakýchkoliv příznaků a zjistí se to až na běžné prohlídce u doktora.
Hoď si nohy hore a držím palce, ať hcg roste a mimino též :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.7.12 12:22

No nevim…jestli jsem to dobre pochopila, tak by u zakladatelky probehla ovulace tyden pred ms a ted by v tom pripade mela byt tak tri tydny po uvulaci a to by uz na testu byla dalnice, ne? Vim, jsou vyjimky…Spis mi to pripada, ze to muze byt nejaka silnejsi ovulace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
11.7.12 12:37

Já si myslím že jsem otěhotněla třeba dva dny před menstruaci takhle jsem otěhotněla i s prvním. V sobotu bylo čtrnáct dní od menstruace v neděli večer slabá čárka od tý doby jsem si nic nedělala bojím se zklamání. Mám to naplanováný si ho udělat zítra a uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
11.7.12 12:47

Tak pak dej určitě vědět, jak jsi dopadla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.7.12 12:49

Tak to jo…
drzim palce, v tomto pripade myslim, ze jsi oprvdu tehotna.
A pokud nemas krece a nekrvacis, tak by to melo byt v poradku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.7.12 13:30

Můžu se zeptat to jde otěhotnět před MS? MS proběhla? myslela jsem že když MS přijde je to známka toho, že těhotenství se nekoná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.7.12 13:35
@Pavla23 píše:
Můžu se zeptat to jde otěhotnět před MS? MS proběhla? myslela jsem že když MS přijde je to známka toho, že těhotenství se nekoná? [/citac

Neni to tak caste, ale nektere holky maji ovulaci tesne pred ms. A kdyz ms dorazi, tak to nemusi znamenat, ze miminko odeslo s ni. Nektere holky maji ms klidne i do tretiho mesice tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.7.12 13:37

@kar-maa děkuji za odpověď…šmankote to jsem se teda zarazila :think: jsem manželovi tvrdila, že je vše o. k (teď po vyndání tělíska jsem si ještě nepořídila antikoncepci) když jsem dostala MS ale už pár dní mě nějak pobolívá podbříšek už mi z toho asi hrabe že bych mohla být těhotná :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.7.12 13:41
@Pavla23 píše:
@kar-maa děkuji za odpověď…šmankote to jsem se teda zarazila :think: jsem manželovi tvrdila, že je vše o. k (teď po vyndání tělíska jsem si ještě nepořídila antikoncepci) když jsem dostala MS ale už pár dní mě nějak pobolívá podbříšek už mi z toho asi hrabe že bych mohla být těhotná :zed: :lol:

No pobolivani podbrisku nemusi samo o sobe nic znamenat, ale radsi si zkus udelat testik. Jak tak koukam, tak asi nebudu drzet palce, aby tam byla druha carka, ale spis, aby tam nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.7.12 13:43

@kar-maa :lol: :lol: to si napsala dobře..tak já bych chtěla další miminko :oops: nevadilo by mi otěhotnět ale manžel by to asi nepřežil :lol: …btw:otázka asi nemá cenu si ho dělat dřív jak v den MS (kdyby nepřišla)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.7.12 13:52
@Pavla23 píše:
@kar-maa :lol: :lol: to si napsala dobře..tak já bych chtěla další miminko :oops: nevadilo by mi otěhotnět ale manžel by to asi nepřežil :lol: …btw:otázka asi nemá cenu si ho dělat dřív jak v den MS (kdyby nepřišla)?

sem myslela, ze uz ti ms dorazila a po ni te zacalo pobolivat v podbrisku? :think:
Samozrejme se rika, ze se ma test delat az po vynechani ms, ale nebyla by jsi prvni ani posledni, ktera by si ho udelala driv. Ted zalezi kolikaty den po ovulaci jsi? Nebo kolik dni pred ocekavanou ms?
Nekterym holkam se ukaze duch uz 8 DPO, ale mne osobne se ukazal az 12DPO. Driv nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.7.12 14:22
@kar-maa píše:
sem myslela, ze uz ti ms dorazila a po ni te zacalo pobolivat v podbrisku? :think:
Samozrejme se rika, ze se ma test delat az po vynechani ms, ale nebyla by jsi prvni ani posledni, ktera by si ho udelala driv. Ted zalezi kolikaty den po ovulaci jsi? Nebo kolik dni pred ocekavanou ms?
Nekterym holkam se ukaze duch uz 8 DPO, ale mne osobne se ukazal az 12DPO. Driv nic.

no MS dorazila (před ní jsme s manželem měli sex),teď čekám další MS 14.7. ale jak mám ovulaci netuším :think: po vyndání tělíska (před měsícem) jsem měla ms zatim jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
12.7.12 11:07

Tak jsem si udělala mamatest a vubec nic tak zase nic. Včera mě bolelo to břicho tak jestli to nebyl potrat ach jo. Udelalm si jeste jeden moje poslední naděje je že jsem neměla moc silnou moč byla to moč kdy jsem byla před hodinou. A že mě to ukazalo ten test jak se čurá na to péro tak je třeba citlivější, ale to jsou jen planý naděje. Už by to mělo být asi krásně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí