Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@juc777 Já šla pak po 14 dnech k doktorovi a ten mi povídal, že na začátku špiní každá druhá ![]()
@Pikia ale já to měla fakt docela hodně, hlavně to hnědý bylo i s takovýma nitkama tkáně…no uvidíme, i to, že se mi vůbec povedlo otěhotnět po tolika letech je zázrak…
@juc777 Já to také měla tmavě hnědé a to trvalo to fakt určitě přes týden
Pro jistotu jsem dostala na měsíc utrogestan ![]()
Zavolala bych na gyndu a řekla jim, že jsi týden špinila a teď máš pozitivní test, oni budou vědět, kdy se máš přijít ukázat ![]()
@juc777 Já jsem to měla uplně stejné na začátku
3 dny jsem silně krvácela (myslela jsem si že přišla menstruace) ale po týdnu mě bylo něak divně (bolely mě prsa, píchalo v podbřišku), udělala jsem si testík a vyšel slabě pozitvní
Bolesti v podbřišku i občastné špinění jsem měla do 4 měsíce, doktor mi napsal hormony na udržení a dostala jsem marodku ![]()
@Pikia no tak snad mi to taky vyjde
…ten utrogestan jsem si včera sama nasadila, mám ho doma hafo, ze všech možných neúspěšných IUI, IVF apod.
a kolik jsi ho prosím brala, já jsem si dneska dala 2 ráno, dva v poledne a jeste si dám dva večer a od zítra asi jen ty dva ráno a dva večer.
@Lufiik tak to je super, díky moc…tak snad už taky přišla řada i na mě ![]()
@Pikia TAK TO JSEM SI TO DOCELA NAPÁLILA
…zítra to uberu teda
Tak já dneska takhle, dokonce jsem si vytvořila systém…mi hrabe
…ale vyadá to, že sílí, nevím jestli mám jít teda k tomu doktorovi nebo ještě počkat ![]()