Slepovaný vztah

Anonymní
5.8.18 06:29

Slepovaný vztah

Ahoj, zajímalo by mě jestli je tu někdo kdo se s někým rozešel, oba jste si našli jiné partnery ale zjistili jste i po letech třeba, že k sobě patříte a vrátili jste se k sobě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74
5.8.18 06:59

Ahoj, ne po letech ale po měsících, a nemělo to smysl, do půl roku jsme šly od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
5.8.18 07:24

Taky po měsícich. Já uz měla jiného partnera., Kterého jsem nemilovala. Rozdělilo nás více věcí, jeho věk, moje cestování po světě, jeho matka, která ho proti mě naváděla. Jednoho se sebral a nechal vše za sebou a přiletěl za mnou do Kanady, téměř bez angličtiny. Je to už pár let. Nyní máme dítě a jsme manželé. :srdce: A s tchýni jsme nejlepší kámošky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
5.8.18 07:49

Vždy jde o délku a důvody rozchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
5.8.18 08:13

Tak my po 10 letech. Oba jsme si mezitím vzali někoho jiného, měli děti,rozvedli a teď jsme spolu 4,5 roku, týden manželé a čekáme miminko.
Chodili jsme spolu rok a půl když nám bylo 18,19, pro oba první vztah,každý z jiného města, mladí a nezkušení no. Mohli jsme navázat proto,že jsme si vlastně nic zlého neudělali. Prostě jen nebyl správný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 08:41

Ano vrátili po 4mesicich.Nebyl to dobrý nápad.Duvody se opětovne ukázali jako nepřekonatelné.Ale už jsem byla těhotná.Jsme svoji 3roky a nemáme hezky vztah.

• Citovat
  • Upravit
2339
5.8.18 09:09

Zakladatelko tohle jsi taky ty?:

https://www.emimino.cz/…k-ex-324103/

https://www.emimino.cz/…valy-323971/

Jinak k otázce, je ti odpověď prt platná… To jestli se to jiným slepilo a funguje nebo ne přeci v tvém případě není směrodatné :nevim: . A ano někomu se slepit vztah podařilo i po letech jiným ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
5.8.18 09:12
@Santyna píše:
Zakladatelko tohle jsi taky ty?:

https://www.emimino.cz/…k-ex-324103/

https://www.emimino.cz/…valy-323971/

Jinak k otázce, je ti odpověď prt platná… To jestli se to jiným slepilo a funguje nebo ne přeci v tvém případě není směrodatné :nevim: . A ano někomu se slepit vztah podařilo i po letech jiným ne.

Taky mě to napadlo, ale už jsem jí to nchtěla podruhé psát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 09:43

Ano, byli jsme spolu s přítelem 5 let.
Po 5 letech jsme se cca na půl roku rozešli, a pak nás osud opět spojil.
Přestěhovali jsme se spolu, a můžu říct že jsme šťastný pár :oops:
Ale znám dost případů u kterých to nevyšlo, nám pomohla komunikace a dost věcí se změnilo.
Nikdy jsem nebyla šťastnější. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.18 10:08

ano, byli jsme spolu několik let. Rozešli jsme se, 10 let se neviděli. Nyní jsme 7 let manželé, máme 2 děti a rozvádíme se. Z úplně stejných důvodů, jako jsme se předtím rozešli. Tak za mě, rozhodně neslepovat znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
5.8.18 10:27

Byli jsme spolu dva roky, na rok se rozešli, zase se dali dohromady, vzali jsme se a stejně jsme se rozvedli po 6 letech. Ona opadla ta zamilovanost a zůstala realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.8.18 11:09

Rozešli jsme se scpřítelem na 4 roky. Dneska jsme manželé a máme dvě děti. Ale oba jsme prošli osobním rozvojem a zapracovali jsme na sobě. Odstranili jsme problémy, které vedly k rozchodu. Nepočitej, že navážeš tam, kde to skončilo a ono to bude fungovat. Nebude ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.18 14:18

@Santyna Ne nejsem to já :D

• Citovat
  • Upravit
18001
5.8.18 14:52

My se rozešli dost nedobře po 2 a půl letech, teď spolu od rozchodu 8 a půl roku. celkem 11. nebyli jsme spolu asi 2 měsíce. a pak to bylo dost divoký a náročný :lol: drama x let, ale stalo to za to. nic prostě není dokonalý a byla by to pro mě nuda, mít vztah jen zalitej sluncem. potřebuju občas přeháňky, i za cenu toho, že ji sama vyvolám pro nic. nejsme manželé, dítě taky ne, ani hypo. a žije se nám dost dobře řekla bych, on se mnou umí pracovat. po těch letech. a já už nejsem takovej extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 22:22

Zdravím Vás a prosím, jaký na tohle mate názor.
Před šesti lety jsem začal chodit s holkou. Po půl roce jsme čekali dítě a za dalšího půl roku jsme měly svatbu. Samozdrejme na začátku bylo vše krásné a zalite sluncem. Ale asi dva roky zpátky to šlo jen z kopce. Málo jsme spolu mluvili a tak nějak jsme přežívali. Ale manželka si asi před rokem a půl našla někoho jiného a odstěhovala se. A aby toho nebylo málo, tak jsme museli prodat byt ve kterém jsme asi 4 roky žili. Chtel jsem ho nechal aby když bych měl dceru, tak aby měla nějaké zázemí a domov kde vyrůstala, ale bohužel jsme se potom shodli na tom, že byt prodame a peníze si rozdělíme. Manželka teda byla s novým frajerem asi 1 rok. Ale teď nedávno jsme se k sobě opět vrátili a žijeme všichni v podnájmu. A rad bych se tady zeptal Vás na názor. Samozdrejme ji miluju, ale pocit nejistoty a zrady ve mě pořad je. Teď jsme spolu 5 měsíců myslite si, že to bude fungovat?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky