Slevové kupony do Tety - Jsem idiot :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3370
7.8.13 13:53

Do jednoho nákupu si dáš 30ks výrobků Nivea a dáš jim jeden ten kupon a budeš mít 50% slevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
7.8.13 14:52

Jojo, taky jsem včera udělala nájezd na Tetu a nakoupila spousta věcí! Kupon opravdu funguj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
7.8.13 15:52

@janet9 :lol: Obchod ne, spíš spotřebu, byl to nákup pro 3 domácnosti.. a zase nám přišla škoda nevyužít to kompletně, u nás deodoranty a laky na vlasy jedou furt, tak je to prostě do zásoby 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.8.13 11:22

@Omii @petivka @mekkinka
Neměly jste problém s tiskem?
Když to vytiksnu originálně jak je to od nich, tak jim to čtečka v obchodě neveme.
Když to zvětšíme ten obrázek, tak zase není úplně videět ten kod a čísla a říkám si aby mě zase s tím neodmítli.

Neřešili jste to někdo??? 8o

Nebo když jim to čtečka nebrala, šlo jim naťukat ten kod ručně???

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
8.8.13 11:44

To nevím - píšou tam, že se to má vytisknout v dostatečné kvalitě…já nikdy nic nezvětšovala, tisknu to tak, jak to mají a vše fungovalo správně…máme laserovou tiskárnu tak je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.8.13 11:50

No mě je to rpávě divný…také máma laserovou tiskárnu, tisknu v nejvyšší kvalitě…a mám doma dokonce „ajťáka“…
No už jsem psala na nějakou Help linku v Teta drogerii, jak teda postupovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.8.13 11:56

Je to divný, kód by měl fungovat i při vyťukání ručně. tak mě napadá, jestli ho už někdo nepoužil a kasa ho tedy nevezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
8.8.13 12:15

Já to nechávám tisknout v jednom krámě, páč tiskárnu nemáme a taky mi to dnes vzali v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
8.8.13 12:16

Hele a ten kupon si můžu vytisknout třeba dvakrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.8.13 12:26

@mekkinka můžeš, ale pokladna ho načte jenom jednou a další už ti nevezme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
8.8.13 12:54
@hopikhopik píše:
Je to divný, kód by měl fungovat i při vyťukání ručně. tak mě napadá, jestli ho už někdo nepoužil a kasa ho tedy nevezme

To asi ne, protože je vázanej na tu TETA kartu…

Jen si říkám, zda nebyla líná, nebo to nevěděla, že by ten kod mohla zadat ručně - stekně jako na zboží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.8.13 12:58
@hopikhopik píše:

Ten kupon ti snad nenuze nikdo pouzit. Je tam shodne cislo jako na karticce.(ale jestli to kontrolujou :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.8.13 13:05

@Lenka512 On ti ten kupon neprosel? To budu mit zitra trapas jestli nakoupim a nepujde to…tak jim to tam zas hezky necham :lol:
Ja kdyz jsem byla v drogerce na brigade, tak jsme tam carove kody tiskly na inkoustove tiskarne a na obyc. papir a ctecka to brala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
8.8.13 13:12

@janet9 je to to jediné, co mě napadá, když jim to nefunguje ani při zadání kódu ručně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
8.8.13 23:53

@hopikhopik A uz ti neco odepsali z tech informaci? Ja jdu zkusit nakoupit zitra, tak pak napisu jestli jsem uspela.
Leda to zkusit vytisknout na jine tiskarne. Nemas tam nejake cislo hur citelne, ze by se prodavacka pri zadavani rucne spletla? Me to hlava nebere, proc tobe to nejde, kdyz ostatnim jo. :nevim: Jsrm tedy zvedava na sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák