Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Včera jsme tam byli znova a opět jim to čtečka nenačetla. ![]()
Pak nás pán nasměroval do druhé drogerie, že prý tady to číslo ručně naťukat nejde, ale v té druhé Tetě jo…takže chyba asi opravdu není na mém přijímači. ![]()
@Lenka512 No, a uz mas teda nakoupeno? Ja se tam chystam za chvilku.
Koukala jsem do letaku, ze by meli mit i sampony a sprchace za 50=25kc
jestli to tedy u nas budou mit.
Nemám, ale napsali mi z Teta, že prý ať napíšu adresu prodejny, aby sjednali nápravu. No, to bude zase na dlouhý lokte ![]()
Dneska jedu do Prahy, tak si asi najdu nějakou prodejnu tam.
Holky, tak ja mam nakoupeno… ![]()
Super!
Maly ma kosmetiku az do trech let ![]()
Taky mam vetsinu co jsem chtela, koupeno. Ale chtela jsem ten velky sprchac detsky a telove mleko, a to nemeli
jen sampony a penu do koupele. Tak aspon olej jsem vzala a ubrousky. ![]()
Na pokladne vse bez problemu. ![]()
Pristi tyden pujde tchyne, tak kdyztak pujdu s ni, kdyby uz meli tu detskou kosmetiku.
@Lenka512 píše:
Nemám, ale napsali mi z Teta, že prý ať napíšu adresu prodejny, aby sjednali nápravu. No, to bude zase na dlouhý lokte
Dneska jedu do Prahy, tak si asi najdu nějakou prodejnu tam.
To bude asi nejlepsi. Nakup to v Praze a je to. Buh vi, jestli by ses ve vasi prodejne dockala. ![]()
@janet9 Už jsem zpátky…a zadařilo se ![]()
Nákup za 4000,– ve finále vyšel na 1898,– (sleva 50% + Teta sleva) ![]()
Tak já měla nákup,, jen,, za 800 (před slevou)
Ale koupila jsem právě jen pár věcí. Asi 3 sprcháče, 3 šampony, 2 deodoranty a pro malého tělové mléko a sprcháč, a dvě tuhý mýdla ![]()
@Lenka512 píše:
@janet9 Už jsem zpátky…a zadařilo seNákup za 4000,– ve finále vyšel na 1898,– (sleva 50% + Teta sleva)
![]()
to ja jsem zabar. Pred slevou kolem 1100 a po 530
… barva na vlasy(ne Nivea
),2×pansky sampon a 1× damsky, 2,damske a 2 panske sprchace, 2× deo, pletovy krem, detsky olej.
A manzel chce jeste deo a ja pro deti ten velky sprchac s pumpickou, takze priste jdu jeste s tchyni. Vy jste sehnaly ty sprchace pro deti co mely stat cca 120kc? Doufam, ze to k nam privezou. Jsou ode dneska v letaku.
Já koupila totiž dva dárkové kazety (Nivea), kde byl sprcháč a deodorant. A měli to ve slevě za 119, takže ještě po slevě za 60. Jinak já sehnala ty velké sprcháče s pumpičkou, i krém velký s pumpičkou oboje 119kč.
Spíš jsem u nás nesehnala nějaký opalovací prostředky pro děti ![]()
@mekkinka píše:
Já koupila totiž dva dárkové kazety (Nivea), kde byl sprcháč a deodorant. A měli to ve slevě za 119, takže ještě po slevě za 60. Jinak já sehnala ty velké sprcháče s pumpičkou, i krém velký s pumpičkou oboje 119kč.
Spíš jsem u nás nesehnala nějaký opalovací prostředky pro děti
Tak opalovaku u nas meli dost. Pro dospele i deti. A to ja zas nepotrebovala ![]()
Musej ten sprchac privezt, ja ho chci!!! ![]()
@janet9 Brakla jsemtělová mléka (těch nyní nidky dost a na Vánoce se budou hodit), pak jsem ještě brala krémy na obličej (i některé na Vánoce
) a taky odličovací vodu na oči, mycí gely na obličej, pak tělová mléka pro děti, deo kuličky…a tak ![]()
Obnovuji, jak je to se sbíráním bodů na Teta klubovou kartu? Snažila jsem se to vyčíst na jejich webu, ale marně. Za kolik korun je 1 bod nebo jestli mají jiný systém? Tak třeba bude někdo vědět ![]()