Slevové kupony do Tety - Jsem idiot :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
9.8.13 07:25

Včera jsme tam byli znova a opět jim to čtečka nenačetla. :roll:
Pak nás pán nasměroval do druhé drogerie, že prý tady to číslo ručně naťukat nejde, ale v té druhé Tetě jo…takže chyba asi opravdu není na mém přijímači. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.8.13 07:25

A z informací z Tety mi ještě nikdo nenapsal… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.8.13 09:58

@Lenka512 No, a uz mas teda nakoupeno? Ja se tam chystam za chvilku.
Koukala jsem do letaku, ze by meli mit i sampony a sprchace za 50=25kc :palec: jestli to tedy u nas budou mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.8.13 10:11

Nemám, ale napsali mi z Teta, že prý ať napíšu adresu prodejny, aby sjednali nápravu. No, to bude zase na dlouhý lokte :roll:
Dneska jedu do Prahy, tak si asi najdu nějakou prodejnu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
9.8.13 11:37

Holky, tak ja mam nakoupeno… :))

Super! :) Maly ma kosmetiku az do trech let :-D

• Citovat
  • Upravit
7569
9.8.13 13:15

Teda vy mě se–te :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.8.13 13:20

Taky mam vetsinu co jsem chtela, koupeno. Ale chtela jsem ten velky sprchac detsky a telove mleko, a to nemeli :cert: jen sampony a penu do koupele. Tak aspon olej jsem vzala a ubrousky. :|
Na pokladne vse bez problemu. :palec:
Pristi tyden pujde tchyne, tak kdyztak pujdu s ni, kdyby uz meli tu detskou kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.8.13 13:27
@Lenka512 píše:
Nemám, ale napsali mi z Teta, že prý ať napíšu adresu prodejny, aby sjednali nápravu. No, to bude zase na dlouhý lokte :roll:
Dneska jedu do Prahy, tak si asi najdu nějakou prodejnu tam.

To bude asi nejlepsi. Nakup to v Praze a je to. Buh vi, jestli by ses ve vasi prodejne dockala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.8.13 14:19

@janet9 Už jsem zpátky…a zadařilo se :mrgreen:

Nákup za 4000,– ve finále vyšel na 1898,– (sleva 50% + Teta sleva) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
9.8.13 15:19

Tak já měla nákup,, jen,, za 800 (před slevou) :mrgreen: Ale koupila jsem právě jen pár věcí. Asi 3 sprcháče, 3 šampony, 2 deodoranty a pro malého tělové mléko a sprcháč, a dvě tuhý mýdla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
9.8.13 20:44
@Lenka512 píše:
@janet9 Už jsem zpátky…a zadařilo se :mrgreen:Nákup za 4000,– ve finále vyšel na 1898,– (sleva 50% + Teta sleva) :pankac:

8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to ja jsem zabar. Pred slevou kolem 1100 a po 530 :,( :mrgreen:… barva na vlasy(ne Nivea :mrgreen: ),2×pansky sampon a 1× damsky, 2,damske a 2 panske sprchace, 2× deo, pletovy krem, detsky olej.
A manzel chce jeste deo a ja pro deti ten velky sprchac s pumpickou, takze priste jdu jeste s tchyni. Vy jste sehnaly ty sprchace pro deti co mely stat cca 120kc? Doufam, ze to k nam privezou. Jsou ode dneska v letaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
9.8.13 20:52

Já koupila totiž dva dárkové kazety (Nivea), kde byl sprcháč a deodorant. A měli to ve slevě za 119, takže ještě po slevě za 60. Jinak já sehnala ty velké sprcháče s pumpičkou, i krém velký s pumpičkou oboje 119kč.
Spíš jsem u nás nesehnala nějaký opalovací prostředky pro děti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
10.8.13 00:23
@mekkinka píše:
Já koupila totiž dva dárkové kazety (Nivea), kde byl sprcháč a deodorant. A měli to ve slevě za 119, takže ještě po slevě za 60. Jinak já sehnala ty velké sprcháče s pumpičkou, i krém velký s pumpičkou oboje 119kč.
Spíš jsem u nás nesehnala nějaký opalovací prostředky pro děti :-(

Tak opalovaku u nas meli dost. Pro dospele i deti. A to ja zas nepotrebovala :zed:
Musej ten sprchac privezt, ja ho chci!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.8.13 17:21

@janet9 Brakla jsemtělová mléka (těch nyní nidky dost a na Vánoce se budou hodit), pak jsem ještě brala krémy na obličej (i některé na Vánoce ;) ) a taky odličovací vodu na oči, mycí gely na obličej, pak tělová mléka pro děti, deo kuličky…a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
6.7.15 15:36

Obnovuji, jak je to se sbíráním bodů na Teta klubovou kartu? Snažila jsem se to vyčíst na jejich webu, ale marně. Za kolik korun je 1 bod nebo jestli mají jiný systém? Tak třeba bude někdo vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák